Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Levent - Ataşehir

Jeeztro

Öne çıkan mesajlar

Nereye geliceksin bulvarin orada?

Cok sansin yok, atasehirde oturuyorum. Her gun sisliye gidiyorum.
Leventten zincirlikuyu yap, metrobus ile uzuncayirda in. Bati atasehir ve dogu atasehire giden otobus ve minibusler uzuncayirdan geciyor.

Karsidan atasehire direk giden tek otobus var. Taksimden kalkiyor o da. Saatleride sacma sapan 50 dk da bir falan.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

applev0dka said:

alman lisesi tatilse gitmeyin bir yere oturun gerekirse kovulun. alman lisesinin sayfasını sık kullanılanlara ekleyip kontrol edin her gün.

alman lisesinin olayı ney?

alman lisesi tehlike var diyip okulu tatil etti
valilik 1000 yıldır devlet yönetiyoruz tehlike olsa söyleriz, siz bu gavurlara bakmayın dedi.
taksimde bomba patladı
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

Nereye geliceksin bulvarin orada?

Cok sansin yok, atasehirde oturuyorum. Her gun sisliye gidiyorum.
Leventten zincirlikuyu yap, metrobus ile uzuncayirda in. Bati atasehir ve dogu atasehire giden otobus ve minibusler uzuncayirdan geciyor.

Karsidan atasehire direk giden tek otobus var. Taksimden kalkiyor o da. Saatleride sacma sapan 50 dk da bir falan.
.

Mng kargonun yani. Arabaylayim.
Sosyal ağlarda paylaş

sabah erken saatlerde ataşehire gelmek için 256 güzel seçim (veya ataşehirden karşıya geçmek için), sabah 3 seferi 2. köprü üstünden yapıyor, durakları bir yerde yazılı değil sanırım. sakin oluyor genele göre, çift katlı otobüs

45dk'da iyi gelmişsin o saatte
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

sabah erken saatlerde ataşehire gelmek için 256 güzel seçim (veya ataşehirden karşıya geçmek için), sabah 3 seferi 2. köprü üstünden yapıyor, durakları bir yerde yazılı değil sanırım. sakin oluyor genele göre, çift katlı otobüs

45dk'da iyi gelmişsin o saatte

Arabaylydim ya. İlk mesajda yazmadim mal gibi sdfsa

İs bulacaz die cektigimiz cileye bak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...