aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 almanya, tehlike var acmayin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Nereye geliceksin bulvarin orada? Cok sansin yok, atasehirde oturuyorum. Her gun sisliye gidiyorum. Leventten zincirlikuyu yap, metrobus ile uzuncayirda in. Bati atasehir ve dogu atasehire giden otobus ve minibusler uzuncayirdan geciyor. Karsidan atasehire direk giden tek otobus var. Taksimden kalkiyor o da. Saatleride sacma sapan 50 dk da bir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 sabonis said: applev0dka said: alman lisesi tatilse gitmeyin bir yere oturun gerekirse kovulun. alman lisesinin sayfasını sık kullanılanlara ekleyip kontrol edin her gün. alman lisesinin olayı ney? alman lisesi tehlike var diyip okulu tatil etti valilik 1000 yıldır devlet yönetiyoruz tehlike olsa söyleriz, siz bu gavurlara bakmayın dedi. taksimde bomba patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Metrobüs + uzunçayırdan otobüs/minibüs.Yaklaşık 1 buçuk saat tutar tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 stormeagle said: Nereye geliceksin bulvarin orada? Cok sansin yok, atasehirde oturuyorum. Her gun sisliye gidiyorum. Leventten zincirlikuyu yap, metrobus ile uzuncayirda in. Bati atasehir ve dogu atasehire giden otobus ve minibusler uzuncayirdan geciyor. Karsidan atasehire direk giden tek otobus var. Taksimden kalkiyor o da. Saatleride sacma sapan 50 dk da bir falan.. Mng kargonun yani. Arabaylayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Xaero said: Hadi bakalım sabahtan bakarız :) Şu şurda dursun http://tkm.ibb.gov.tr/YHarita/Harita_tr.aspx http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/tra.png (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 7.30 da ciktim 8.15 de geldim. Cok olmasabd varfi trafik. Anadoludan avrupaya vecis epey kotuydu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 sabah erken saatlerde ataşehire gelmek için 256 güzel seçim (veya ataşehirden karşıya geçmek için), sabah 3 seferi 2. köprü üstünden yapıyor, durakları bir yerde yazılı değil sanırım. sakin oluyor genele göre, çift katlı otobüs 45dk'da iyi gelmişsin o saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 mng nin yanında emlak ofisi ve ozalitçi var. seni görüyorum şu an. benim bahsettiğim otobüs o işte ama 50 dk da bir falan geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Ahahhaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Afferimmm varmissin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 xaty said: sabah erken saatlerde ataşehire gelmek için 256 güzel seçim (veya ataşehirden karşıya geçmek için), sabah 3 seferi 2. köprü üstünden yapıyor, durakları bir yerde yazılı değil sanırım. sakin oluyor genele göre, çift katlı otobüs 45dk'da iyi gelmişsin o saatte Arabaylydim ya. İlk mesajda yazmadim mal gibi sdfsa İs bulacaz die cektigimiz cileye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar