Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Levent - Ataşehir

Jeeztro

Öne çıkan mesajlar

Jeeztro said:

SAbah 9' da Ataşehir' de olmam gerekiyor. Ataşehir Bulvarı üstünde biryermiş. Sabah köprü nasıl olur ? Hiç geçmedim o saatlerde karşı tarafa. Kaçta çıkayım evden ? 8' de çıksam yetişir miyim ?

Yarın kimse bi yere gitmez sen çık istediğin saatte...

Bu sabah 11'de istanbul böyleyse eğer...

Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

SAbah 9' da Ataşehir' de olmam gerekiyor. Ataşehir Bulvarı üstünde biryermiş. Sabah köprü nasıl olur ? Hiç geçmedim o saatlerde karşı tarafa. Kaçta çıkayım evden ? 8' de çıksam yetişir miyim ?

ben 6.30 da çıktığımda halkalı dan beşiktaşa 7.40-8 arası oluyorum 8 de çıkarsan yetişemessin mesai den önce olan saatler için her zaman en geç 7 de çıkman lazım onun dışında bi daha saat 10 gibi duruluyo ortalık çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

Yarin kimse bi yere gitmez ne demek ya. Millet is yerini arayip ben gelmiyorum falan mi dedi de bizim haberimiz yok? Sanki normalde pazartesi sabah kopru trafigi genellikle gezen insanlarin trafigi de, yarin korkudan kimse cikmazmis gibi laf etmis arkadas.

Sabah 9da atasehir'de olacaksan, 1. kopruden gitmen senin icin daha rahat olur. 8:00 - 8:15 arasi balmumcu'dan kopru yoluna baglanacak sekilde kendini ayarlarsan gittigin yerde park etme vs sureleriyle birlikte 9 gibi gidecegin yerde olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaero said:

ahmedinejad said:

yarın pazartesi farkındasın di mi?

Bu psikoloji ile insanların plazalara toplu taşımalarla gidip çalışacağını falan mı düşünüyorsun?

tam tersi
ben taksi ile gidecem yarin metro yerine
hatta bu hafta full taksi ile gitmeyi planliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

Xaero said:

ahmedinejad said:

yarın pazartesi farkındasın di mi?

Bu psikoloji ile insanların plazalara toplu taşımalarla gidip çalışacağını falan mı düşünüyorsun?

aga gezide bile sabah işe gidip akşam gaz yiyorduk.
hepimiz gidecez işte tıpış tıpış.

şu doğru yani. ne kafalardasınız la :D millet sanki işe gitmicek. herkes paşa paşa gidicek. götü atıp da imkanı olanlar taksi falan kullanır anca işte metro yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

şimdi ekstrem durum söz konusu nasıl olur bilmem ancak ben konyaya uçarken sabihadan, sabahın 5inde köprüde trafik görmüştüm. trafik istatistiğini de yandex veriyodu sanırım en son, hangi saatte ne kadar yoğun şeklinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaero said:

Hadi bakalım sabahtan bakarız :)

Şu şurda dursun http://tkm.ibb.gov.tr/YHarita/Harita_tr.aspx

ha sen ciddisin?

bu piskoloji yüzünden insanlar toplu taşımayı komple bırakıp araba ile yola çıkıyor, sabah çok erken saatte başlar trafik, geçen hafta pazartesi günü benzer bir örneğini yaşadık, köprü geçen arkadaşlara sorabilirsin pazartesi kaç saatte işlerine varabilmişler.

Bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

alman lisesi 17-21 mart tarihleri arasında kapalı olucaz demişti bombalı saldırı öncesi. kısacası bombadan önce bi tarih aralığı belirledi adamlar. e sırf lise de kapalı değil konsolosluk da kapalı ve duyuru yayınladılar bu tarihlerdeki randevular ileri tarihe atılcak diye. kısacası önceden netleşen bi tarih olduğu için bahsedilen tarihlerde yine açamıyolar kapıları. yani bu demek değildir ki adamlar 21inde de bişe bekliyolar. olabilir tabi artık kestiremiyoruz nolduğunu ancak yeni tehdit gibi algı yaratmayın demek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...