Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Iphone 5 (Doktordan)

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Parke dostudur bu robot.
Seni ikna etmek için. ofisine belki lazımdır
Samsung SR8855 NaviBot hic açılmamış (Faturalı) + Ipad 2 32 GB WiFi 3G + 100 Tl + Lego hiç açılmamış anahtarlık.
+ 2 li secim ofisin için birini sec:
Kutusu hic açılmamış HD4609/70 Philips Daily Collection mini kettle
veya Arçelik mini telve kırmızı renk. Yalnız telveyi açıp 1 kere kullandım.(gerçekten yalnız 1 kere kullanılmıştır) Ama memnun kalmadım. Sanırım suyu önceden ısıtarak daha iyi kahve yapılıyor. Neyse ofis için hızlı kahve için uygun.
Daha fazla teklifim yok sanırım. Kabul edersen İstanbul içindeysen şu saate bile getirebilirim. Bugün yollar bomboştu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

Parke dostudur bu robot.
Seni ikna etmek için. ofisine belki lazımdır
Samsung SR8855 NaviBot hic açılmamış (Faturalı) + Ipad 2 32 GB WiFi 3G + 100 Tl + Lego hiç açılmamış anahtarlık.
veya Arçelik mini telve kırmızı renk. Yalnız telveyi açıp 1 kere kullandım.(gerçekten yalnız 1 kere kullanılmıştır) Ama memnun kalmadım. Sanırım suyu önceden ısıtarak daha iyi kahve yapılıyor. Neyse ofis için hızlı kahve için uygun.
Daha fazla teklifim yok sanırım. Kabul edersen İstanbul içindeysen şu saate bile getirebilirim. Bugün yollar bomboştu zaten.

siyah iphone 5s var. camında catlak var 100 tl yi istemez bu teklif ettiklerine trade ederim. secimlik hakkımı telveden yana kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

http://i.hizliresim.com/9oNXoQ.jpg

İmei Sorgulamada kayıtlı değil çıkıyor. Bahariye elektroniğe kayıt yaptırmıştım zamanında. Ama şimdi kayıtlı değil diyor. sim takmadım hiç.
Camı değişti. Sonrasında ancak 2 oda uzaklıktan wifi çekebiliyor. uzaktan çekmiyor.
şarj aleti yok. pil durumu çok iyi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

İmei Sorgulamada kayıtlı değil çıkıyor. Eğer istersen.

Daha önce yazdıklarıma çeliştiği için. Tüm tekliflerime ilaveten + 1 tane Lego 6117 kapalı hiç açılmamış kutu 120 TL değerinde.
Birine hediye eder sevindirirsin. Orijinal lego poşet ambalajında. Değerli bir seri bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Son nokta.
Tüm tekliflerime + ilaveten

icade core
veya Arçelik mini telve kırmızı renk. Yalnız telveyi açıp 1 kere kullandım.
+Lego 6117 kapalı kutu hiç açılmamış orijinal lego poşetiyle hediyelik verilmek üzere. Anahtarlığa da ilave lego poşeti. onu da hediye verebilirsin.
+ icade core

Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

http://i.hizliresim.com/9oNXoQ.jpg

İmei Sorgulamada kayıtlı değil çıkıyor. Bahariye elektroniğe kayıt yaptırmıştım zamanında. Ama şimdi kayıtlı değil diyor. sim takmadım hiç.
Camı değişti. Sonrasında ancak 2 oda uzaklıktan wifi çekebiliyor. uzaktan çekmiyor.
şarj aleti yok. pil durumu çok iyi gibi.

3g çalışmaz mı yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...