dana22 Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 biraz sonra serbest stil tutan tuttuguna satsin senlikleri baslayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 akirafes said: İsteseydin sana hediye ederdim fistan. ciddi sordum uygunsa alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Yok ipadi satmıyorum. Ama Samsung navibot satılık ilanı güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 durun lan bende satayım bişiler ?*?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Aki. beni sevdiği için veriyor size satmıyor,anladınız mı... lego anahtarlık mı dedin hmm http://i.imgur.com/8oUxPbo.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Selam, Ortam Ortaçağ ticaretine dönmüş; takas teklifleri havalarda uçmuş :) Şimdi iphone 5 kaç tavuk ediyor? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Valla ben goldbaren'e anahtarligi kitlemeyi dusunuyor. darejedi'ye de ipad'i okuttummu robotla bas basa kalirim. Takilsin evde robot sikinti degil veya Is yerinde buyuk bi showroom var oranin temizligini yapar mi acaba ? edıt: (yerler laminant parke) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 aahahahah para :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Parke dostudur bu robot. Seni ikna etmek için. ofisine belki lazımdır Samsung SR8855 NaviBot hic açılmamış (Faturalı) + Ipad 2 32 GB WiFi 3G + 100 Tl + Lego hiç açılmamış anahtarlık. + 2 li secim ofisin için birini sec: Kutusu hic açılmamış HD4609/70 Philips Daily Collection mini kettle veya Arçelik mini telve kırmızı renk. Yalnız telveyi açıp 1 kere kullandım.(gerçekten yalnız 1 kere kullanılmıştır) Ama memnun kalmadım. Sanırım suyu önceden ısıtarak daha iyi kahve yapılıyor. Neyse ofis için hızlı kahve için uygun. Daha fazla teklifim yok sanırım. Kabul edersen İstanbul içindeysen şu saate bile getirebilirim. Bugün yollar bomboştu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 bende de var iphone 5 takaslayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Noluyo lan para yasaklandı da haberimiz mi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Fistan said: bende de var iphone 5 takaslayalım O telefon doktordan ilanı ile bir kere. Ya sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 marangoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Malum kutsal meslek. Saygı. (Matthew 13:55 & Mark 6:3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 akirafes said: Parke dostudur bu robot. Seni ikna etmek için. ofisine belki lazımdır Samsung SR8855 NaviBot hic açılmamış (Faturalı) + Ipad 2 32 GB WiFi 3G + 100 Tl + Lego hiç açılmamış anahtarlık. + 2 li secim ofisin için birini sec: Kutusu hic açılmamış HD4609/70 Philips Daily Collection mini kettle veya Arçelik mini telve kırmızı renk. Yalnız telveyi açıp 1 kere kullandım.(gerçekten yalnız 1 kere kullanılmıştır) Ama memnun kalmadım. Sanırım suyu önceden ısıtarak daha iyi kahve yapılıyor. Neyse ofis için hızlı kahve için uygun. Daha fazla teklifim yok sanırım. Kabul edersen İstanbul içindeysen şu saate bile getirebilirim. Bugün yollar bomboştu zaten. siyah iphone 5s var. camında catlak var 100 tl yi istemez bu teklif ettiklerine trade ederim. secimlik hakkımı telveden yana kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 başta trolleyecektim ama yapsam çok fark etmeyecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 alıcı ve satıcı kendı kendı trollemiş zaten bize gerek kalmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 http://i.hizliresim.com/9oNXoQ.jpg İmei Sorgulamada kayıtlı değil çıkıyor. Bahariye elektroniğe kayıt yaptırmıştım zamanında. Ama şimdi kayıtlı değil diyor. sim takmadım hiç. Camı değişti. Sonrasında ancak 2 oda uzaklıktan wifi çekebiliyor. uzaktan çekmiyor. şarj aleti yok. pil durumu çok iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 akirafes said: İmei Sorgulamada kayıtlı değil çıkıyor. Eğer istersen. Daha önce yazdıklarıma çeliştiği için. Tüm tekliflerime ilaveten + 1 tane Lego 6117 kapalı hiç açılmamış kutu 120 TL değerinde. Birine hediye eder sevindirirsin. Orijinal lego poşet ambalajında. Değerli bir seri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… akirafes Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Son nokta. Tüm tekliflerime + ilaveten icade core Samsung SR8855 NaviBot hic açılmamış (Faturalı) + Ipad 2 32 GB WiFi 3G + 100 Tl + Lego hiç açılmamış anahtarlık. + 2 li secim ofisin için birini sec: Kutusu hic açılmamış HD4609/70 Philips Daily Collection mini kettle veya Arçelik mini telve kırmızı renk. Yalnız telveyi açıp 1 kere kullandım. +Lego 6117 kapalı kutu hiç açılmamış orijinal lego poşetiyle hediyelik verilmek üzere. Anahtarlığa da ilave lego poşeti. onu da hediye verebilirsin. + icade core Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Shean Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 lego ne abi sdfopg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… stormeagle Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Vapurdaki satıcılar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dana22 Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 hayir icerik doldukca doluyor..evin tapusu arabanin ruhsati diye gidecek diye korkuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 akirafes said: http://i.hizliresim.com/9oNXoQ.jpg İmei Sorgulamada kayıtlı değil çıkıyor. Bahariye elektroniğe kayıt yaptırmıştım zamanında. Ama şimdi kayıtlı değil diyor. sim takmadım hiç. Camı değişti. Sonrasında ancak 2 oda uzaklıktan wifi çekebiliyor. uzaktan çekmiyor. şarj aleti yok. pil durumu çok iyi gibi. 3g çalışmaz mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Deno- Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 doktordan olunca noluyor. nedir bu ayrımcılık ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 2.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
akirafes Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Son nokta. Tüm tekliflerime + ilaveten icade core Samsung SR8855 NaviBot hic açılmamış (Faturalı) + Ipad 2 32 GB WiFi 3G + 100 Tl + Lego hiç açılmamış anahtarlık. + 2 li secim ofisin için birini sec: Kutusu hic açılmamış HD4609/70 Philips Daily Collection mini kettle veya Arçelik mini telve kırmızı renk. Yalnız telveyi açıp 1 kere kullandım. +Lego 6117 kapalı kutu hiç açılmamış orijinal lego poşetiyle hediyelik verilmek üzere. Anahtarlığa da ilave lego poşeti. onu da hediye verebilirsin. + icade core Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 lego ne abi sdfopg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Vapurdaki satıcılar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 hayir icerik doldukca doluyor..evin tapusu arabanin ruhsati diye gidecek diye korkuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 akirafes said: http://i.hizliresim.com/9oNXoQ.jpg İmei Sorgulamada kayıtlı değil çıkıyor. Bahariye elektroniğe kayıt yaptırmıştım zamanında. Ama şimdi kayıtlı değil diyor. sim takmadım hiç. Camı değişti. Sonrasında ancak 2 oda uzaklıktan wifi çekebiliyor. uzaktan çekmiyor. şarj aleti yok. pil durumu çok iyi gibi. 3g çalışmaz mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 doktordan olunca noluyor. nedir bu ayrımcılık ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar