reb0rn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Pro 1.450 ye buldum Sony Eurasia Garantili, nasıl fiyat?
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 günlük arayın abi bence, ben öyle yaptım bıktılar sonunda benden.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 reb0rn said: Pro 1.450 ye buldum Sony Eurasia Garantili, nasıl fiyat? Şu Amazon.de'den aldığım fiyat direk, uluslararası garantisi var mı bilmiyorum bi de benimkinin, garantili için baya iyi fiyat. Benimki de aynı UPS'te bekleme durumunda bu arada, daha önce 75 Euro üzeri Amazon'a vergi ödemeceli alışverişlerim oldu hiç böyle bir prosedür çıkarmadılar başıma, bunda niye öyle oldu anlamadım. Dikkat çekici büyük pahalı kutu diye herhalde. Cuma aradılar, yarım saat içinde evrağı gönderdim işleme aldılar, ama hala bekliyor.
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 4k ekran olmayıp da pro almak ne kadar mantıklı geleceğe yönelik?
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 All new and recent PS4 games are required to support a 'Pro' mode, which means either improved resolution and/or increased texture and effects quality. Crucially, games that support an increased '4K' mode have to run as smoothly as they do on the standard PS4 console. Even if you don't have a 4K TV, games will look better on the PS4 Pro, though to what degree is down to the developer.
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Yeterli oldu. Teşekkür ederim. Bi arkadaş inatla almamamı, slimin yeterli olduğunu söylüyordu da arada kaldım.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Yok neredeyse 3 kat processing power var, işte developerlar onu ne kadar 4K'ya odaklar ne kadar daha kaliteli texture'a bilemiyoruz ama PS4 ile Slim arasında kasa dışında fark yokken Pro'da ciddi bir atlama var. Cahilmiş arkadaşın :p
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 zipzip said: 4k ekran olmayıp da pro almak ne kadar mantıklı geleceğe yönelik? 4k tv fikri yoksa cok da gerekli degil bence.
mascio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 bu bazı 4k tv'lerde çalışmıyomuş ya şimdi. bunu nası önceden anlayabiliyoruz yani neyde çalışıp çalışmadığını?
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 zipzip said: Fikri var da bütçe yok :P patlat bi donation campaign streamde abi :D
bonuSimo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 reb0rn said: Pro 1.450 ye buldum Sony Eurasia Garantili, nasıl fiyat? nerde bende aliyim
df Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 1 hafta sonunda gümrükten çıktı. Kontrol edin siz de.
barbu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Pro'nun 4k dışında farklarını görebileceğim bir link verebilir misiniz? Eski kasa vs slim vs pro gibi? Ya da sadece normal vs pro da olabilir.
df Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 geldi sonunda bugün. kurulumu yapıyorum. darısı başınıza =)
reb0rn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 bonuSimo said: reb0rn said: Pro 1.450 ye buldum Sony Eurasia Garantili, nasıl fiyat? nerde bende aliyim Eski Sony çalışanıyım ordan şeettim
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Personel indirimi ile bile iteliyorlar desene.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Benim de geldi, 4-6 gün bekliyor demek fiks :) Daha bugün geçti 2-3 saatte geldi Yeşilköy'den Sarıyer'e, UPS Saver sözde, Express seçsek napacaklar acaba.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 black friday diye tıkandı heralde gümrük
Oski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 http://www.eurogamer.net/articles/2017-01-05-theres-an-official-resident-evil-7-4d-vr-candle
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 ps4 pro kalmamış piyasada. Kurdan dolayı fiyat değişecekmiş en az 2k diyolar. Hiçbir yerde yok alet. Çok fazla satılmış stok da yetişmiyormuş.
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 belki 60fps bloodborne gelir diye alacaktım, iyi ki almamışım slim slim oynuyorum
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 slim gayet iyi, sakin VR a para filan vermeyin su asamada (heleki TL uzerinden ise geliriniz ve mirasyedi filan diilseniz), cidden degmez kinect, move filan ne kadar cigir acici oldu ise VR inda gelecegi en azindan ps4 de o kadar, ben aliyim gelecege yatirim diyede dusunmeyin cunki zaten ilerde ucuzlicak daha cok pazar penetrasyonu icin hos o zamana kadar dolar 6tl olur gene biz kaybederiz :p
Öne çıkan mesajlar