Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 - Bahar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

baya iyi şeyler var bu sezon valla. kışın erased dışında izlenebilecek hiç bişi yoktu. sequellar hariç top 5 ranklersem.

1- Boku no Hero Academia (van pan'ın boşluğunu kapatıcak gibi.)

2- Joker Game (kaliteli historical mystery seinen. ultimate combo benim için :p)

3- Re:Zero (detaya girmeyim başta generic bişi çıkacak sandım ama şaşırttı. ciddi tonu baya hoşuma gitti. üstüne aksiyon, animasyonlar da baya iyiydi. danmachi şu aksiyonu göstersin diye 12 bölüm beklediydik sanırım.)

4- Koutetsujou no Kabaneri (snowpiecer + attack on titan + zombies.)

5- Bungou Stray Dogs (kekkai sensen vibe'ı alıyorum. op'i izlemeyin
bu arada 2 bölüm.)

honorable mention: Kuromukuro (2.bölümde aksiyon çok iyiydi. iyi bi mecha animesi olacak gibi. aldnoah zero done right.)

guilty pleasure: Mayoiga ve Big Order. grimderp seviyeleri tavan ya. çok fena gifler çıkıcak kesin bunlardan. :D

http://webmshare.com/play/WNKAM
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

re:zero büyük ihtimal mc op ötesi olana kadar güzel gidecek

hatta ufak bir ihtimalle mc op olmaz da sürekli bu kafayla çözümler bulursa çok şukela olur

ayrıca haifure ne güzel lan. sam koş

ilk bölümü izledimde, 12 bölümüde aynı günde okarıyı kesmeye harcalasar sahane olur

Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

abi ilk sezon bomboş geçti yani. adolflü bölümler hariç çok sıkılmıştım. hikaye namına hiç bir şey olmadı resmen. adamlar ilk bölüm geçen sezonun özeti diye sallamamış belli ki, yoksa 2-3. bölümler gayet iyiydi.

abi kim hikaye icin izledi ki? hikayeyi 10. saniyede veriyor zaten. 'terraforming yaptik sictik. simdi birbiriyle dovusen bir suru op karakteri izleyebilirsiniz.'
gayet yeterli.

ama ilk sezondaki cizimlere falan kalitesiz demek ayip.
Sosyal ağlarda paylaş

LION-CHAN HARİÇ DE LAN!

Nyanta da ölmesin. Bir de öteki survivalcıyla yakışıyorlar o ikisinin muhabbeti iyi.
Valkana da delikanlı adam, o da ölmesin.

Mitsumune çok tırt ama main olduğuna göre ölmez herhalde, ölse keşke. Yancısı olduğu eleman uyuz, ama o gidici gibi duruyor neyse ki. Main heroine de bi işler karıştırıyor gibi, o ölmez herhalde.

İlk Chuunibyou herif ölsün pls. Götçeneli olan
DereDere çift te en kısa zamanda ölsün
Execution-chan ölsün ama erken ölmesin ya, daha sonra ölsün(gerçek nickini unuttum:p)
Tsundere karı acı çekerek ölsün, zamanı pek önemli değil
Slut karı ve şişko herif te gıcık, bi ara bunlar da ölsün
Şöför de bi ara ölsün ama he died for our sins endingle ölsün istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...