Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 demek arada kaçırdığım var. bölüm 1 eksik kısım Şu son bölümde savaştıkları hatunun herkesi biçtiği yerlermi var? Bu oğlan nasıl ölüyor ilk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 re:zero büyük ihtimal mc op ötesi olana kadar güzel gidecek hatta ufak bir ihtimalle mc op olmaz da sürekli bu kafayla çözümler bulursa çok şukela olur ayrıca haifure ne güzel lan. sam koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Haifureyi ben de sevdim, girlz & thingz seysinolarak keyif verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 baya iyi şeyler var bu sezon valla. kışın erased dışında izlenebilecek hiç bişi yoktu. sequellar hariç top 5 ranklersem. 1- Boku no Hero Academia (van pan'ın boşluğunu kapatıcak gibi.) 2- Joker Game (kaliteli historical mystery seinen. ultimate combo benim için :p) 3- Re:Zero (detaya girmeyim başta generic bişi çıkacak sandım ama şaşırttı. ciddi tonu baya hoşuma gitti. üstüne aksiyon, animasyonlar da baya iyiydi. danmachi şu aksiyonu göstersin diye 12 bölüm beklediydik sanırım.) 4- Koutetsujou no Kabaneri (snowpiecer + attack on titan + zombies.) 5- Bungou Stray Dogs (kekkai sensen vibe'ı alıyorum. op'i izlemeyin bu arada 2 bölüm.) honorable mention: Kuromukuro (2.bölümde aksiyon çok iyiydi. iyi bi mecha animesi olacak gibi. aldnoah zero done right.) guilty pleasure: Mayoiga ve Big Order. grimderp seviyeleri tavan ya. çok fena gifler çıkıcak kesin bunlardan. :D http://webmshare.com/play/WNKAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Kaede said: re:zero büyük ihtimal mc op ötesi olana kadar güzel gidecek hatta ufak bir ihtimalle mc op olmaz da sürekli bu kafayla çözümler bulursa çok şukela olur ayrıca haifure ne güzel lan. sam koş ilk bölümü izledimde, 12 bölümüde aynı günde okarıyı kesmeye harcalasar sahane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Xenus said: abi ilk sezon bomboş geçti yani. adolflü bölümler hariç çok sıkılmıştım. hikaye namına hiç bir şey olmadı resmen. adamlar ilk bölüm geçen sezonun özeti diye sallamamış belli ki, yoksa 2-3. bölümler gayet iyiydi. abi kim hikaye icin izledi ki? hikayeyi 10. saniyede veriyor zaten. 'terraforming yaptik sictik. simdi birbiriyle dovusen bir suru op karakteri izleyebilirsiniz.' gayet yeterli. ama ilk sezondaki cizimlere falan kalitesiz demek ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 yok ya, bayağı entrika dönüyor. ikinci sezonda derinlemesine girebildiler ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Jokeru Geymu çok iyiymiş. Her bölüm daha da seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Magi:Sinbad no Bouken'e sub çıkmadı mı? Hiçbir yerde bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Bungou stray dogs konusu oturuyor. Ending niye öyle gay ama ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 big order'ın senaristi orta okullu falan sanırım ahaha terra formers'in ending'i ne öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 mayoigadaki herkes en kısa amanda ölür umarım. 10 bölüm yeterli bence bu anime için. Hepsi ölsün bitsin işte. Ama o bağırıp çağıran infazcı karıyla sevgilisine atlayan hatun ilk ölsün pls. Biraz ses kısılır bari animede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 LION-CHAN HARİÇ DE LAN! Nyanta da ölmesin. Bir de öteki survivalcıyla yakışıyorlar o ikisinin muhabbeti iyi. Valkana da delikanlı adam, o da ölmesin. Mitsumune çok tırt ama main olduğuna göre ölmez herhalde, ölse keşke. Yancısı olduğu eleman uyuz, ama o gidici gibi duruyor neyse ki. Main heroine de bi işler karıştırıyor gibi, o ölmez herhalde. İlk Chuunibyou herif ölsün pls. Götçeneli olan DereDere çift te en kısa zamanda ölsün Execution-chan ölsün ama erken ölmesin ya, daha sonra ölsün(gerçek nickini unuttum:p) Tsundere karı acı çekerek ölsün, zamanı pek önemli değil Slut karı ve şişko herif te gıcık, bi ara bunlar da ölsün Şöför de bi ara ölsün ama he died for our sins endingle ölsün istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?10,8389450 başlığını açtım oraya gelin pls https://41.media.tumblr.com/0a1f3731a144dfac94d184b2e926e0e6/tumblr_o5po8ddiXE1tloj8bo1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 ushio to tora geçen sezonun tekrarı olacak diye düşünüyordum ama güzel süprizler yaptılar. iyi değil ama izleniyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 re zero ne kadar boş bölüm dedirtirken.. Re:Zero - 4 mansion lordu kötüyüm ben diye bağırıyor. seslendirme de dio :P eleman uykusunda öldürüldü herhalde. birde drill loli ahahah. cr subs adama dönüyor yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 ters köşe yaptı son anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Re:Zero çok iyi ya, boş bölüm bile iyiydi Bence yapması gerekeni yapmadığı anda geri dönüyor. Başka birşey istemesi lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 ushio to tora'nin en iyi bolumuydu bu sanirim ahahahahahahah. super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 sanırım flying witch cok iyi. ilk bölümü izledim, luzumsuz karakterle doldurmazlarsa güzel gider bence. uzun zamandır izlediğim en tatlı animasyonlar, en yumusak anlatım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 joker game yine güzel olmuş. Adamlar göze sokmadan güzel hikayeler anlatıp geçiyorlar. Çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 başlığı olanları başlığına yazın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Alt katagori acilamiyor mu foruma? Hani 2016 bahara tiklasak altinda o donem animelerin basliklari olsa. Diger turlu cizgi dunyasi icinde kaybolup gidiyor yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 çok şey bekliyorsun bizim forumdan ehu. öyle çevik bir yapısı yok. (:P) hayır birinci sayfada duruyor zaten başlığını açmışız, zor değil görmek zaten fazla hareket yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Olm 2 sene sonra bakmak istesem takip ettigim/etmedigim vs biseyi bulmak cok güç. Bisi onermissiniz vs kacirmisim belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar