Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 anlatarak dövmede hunter x hunterın son arcının üzerine yok ya. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 ne kadar kötüydü hunterxhunterın turnova sonrası arkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 phantom troupe arcı çok iidi bence ondan sonra böcekliye bağladı ki o da fena değidli son bölümler felaket uzadı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Geçen açtım Feitan ile ant queenin kapışmasını seyrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Dei said: öptüm yanaklardan. masterani.me yi bilmiyordum. şu mesajı gördüğümden beri sadece orayı kullanıyorum. myanimelist i de güncellediğinden her izlediğim episode la, mis yemin ediyorum. teşekkürler. ahahah rica ederim. kissanime goctugunden beri burayi kullaniyorum. iyi ki gocmus kiss anime :D hem reklamsiz, hem daha duzenli. mis gibi izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 phantpm troup arcıda "bakın bu karakter ne kadar fantastik!, AMAN TANRIM BU DAHA FANTASTIK! ODAAA NESIIII DAHADA FANTASTIK!!!!" konu nerde konu yok. ama karakteler cok fantastik. bayıktı bence. güzel aksiyon sahnesi olur diye izledim oda yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 terraformars Yardır zangief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 hxh'da güzel aksiyon sahnesi yok demek baya haksızlık yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Masakari said: Geçen açtım Feitan ile ant queenin kapışmasını seyrettim. ben de yaptım bunu geçen ya Feitan'ın ultisi çok iyi ama Güneş summonlio hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Cuce said: terraformars Yardır zangief üçüncü bölüm bayağı gazdı cidden. delikanlı tayço kurtuldu neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 High School Fleet denen seyde ne oluyor ya? Spoiler bilan var mi? Niye saldiriyor herkes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 netogenın yağımcıtı uniersalmi şimdi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 boku no hero academia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 başlığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Darklight1903 said: terra formars toparliyor bu arada. bu bolum iyiydi bayagi. tabii cizim kalitesi falan bayagi dusuk hala ilk sezona gore. ama bu anlatarak dovme olayi geldi geri biraz. abi aynı terra formars'ı mı izledim ben. sezon 1'de gözlerim kanıyordu animasyon ve stream kalitesizliğinden. atmosferi batırmışlar gibi ama mangası böyleymiş zaten. hellsing ultimate'deki gibi goofy sahnelerden koymuşlar. zaten power-upları aldıktan sonra hala cannon fodderlara yatmasınlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 İlk sezon kat kat iyiydi ya, özellikle 2. sezonun ilk bölümüyle kıyaslarsak diycem de kıyaslamak bile mümkün değil. S2E1 komediydi resmen. https://www.youtube.com/watch?v=MG72B_Y6GpE 2. ve 3. bölümlerde düzelme var neyse ki. İlk sezonun kötü kısmı da sansürdü işte, animenin adı TerraCensors a çıkmıştı hatta. Ama onun haricinde animasyon kalitesi olarak ta, atmosfer olarak ta 2. sezondan çok daha iyiydi. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/922/151/25b.jpg Tabi bütün animeyi böyle katledeceklerine sansürlü bıraksalardı keşke. Mangayı okumuyorum ama şimdi baktım da onun da tonlaması, atmosferi filan bayağı karanlık, 2. sezondaki haliyle pek alakası yok ilk sezon daha sadıkmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 evet bayağı grimdark, ilk sezondan bile fazla gore var. bildiğin et kemik bağırsak fışkırıyor. çok başarılıydı bence atmosfer ilkinde ve mangada. sansür bluray'de kalkıyordu yani beklerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Gecen CR sansursuz versiyonu yayinlamisti, cikar yine belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 abi ilk sezon bomboş geçti yani. adolflü bölümler hariç çok sıkılmıştım. hikaye namına hiç bir şey olmadı resmen. adamlar ilk bölüm geçen sezonun özeti diye sallamamış belli ki, yoksa 2-3. bölümler gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu 3. bölüm çok iyiydi, izlemdiyseniz tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 gözleri parcalı parcalı yapsalar tekrar iyi olcak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Re:Zero da 2. bölümü açıp kapayıp 1.bölüme geri döndüm lan eksikmi izlemişim diye. Orayı biraz daha iyi yapabilirlermiş. Onun dışında güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 1.5 diye bi bölüm var masteranimuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ilk bölüm 2 bölüm olarak çıktı. o yüzden öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Dragonfire said: Re:Zero da 2. bölümü açıp kapayıp 1.bölüme geri döndüm lan eksikmi izlemişim diye. Orayı biraz daha iyi yapabilirlermiş. Onun dışında güzel baya. kissanime de 001A 001B var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar