- Genel Yönetici
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
2016 - Bahar
Iki savas arasi gecen yuzyilin en ilgimi ceken donemi. Joker Game izlenir.
aslında ikinci dunya savası sayıyo bunu baya bi tarihci ve kaynak.
Re:Zero
2
En son loop ta satıcı adam "çocuğumu kurtardın vs vs dedi loop başlangıcında". Bizim keko anlayamadı veya ben anlamadım daha önce miydi o kurtarma olayı?
Her defasında olayların değişmesi fena ama. Ufak piç sırttan bıçakladı ahazdxcz
adam "senin gibi bir parasız çocuğuma yardım etti" diyor. bizim kızdan bahsediyor
dünya savaşı denmiş de yeri değil ama yine de şimdiden belirteyim.
Kono Sekai no Katasumi ni isminde movie var bu sonbahara, wikinin japoncasından çevirttiğim(anlayabildiğim) kadarıyla 1943+'da geçiyor, hiroshima prefecture'daki Kure Şehrinde geçiyor. (hemen bitişiğinde güneyinde)
+2 sene sonra atom bombaları atıldı.
Yeni gelin olan bir kızın(ki hiroshima'dan gelin gidiyor) yaşamını anlatacakmış.
dram olmasına rağmen ıslandım ben.
http://myanimelist.net/anime/15227/Kono_Sekai_no_Katasumi_ni
Mangaları da var hikâyeyi komple kapsayan
https://en.wikipedia.org/wiki/Town_of_Evening_Calm,_Country_of_Cherry_Blossoms
director: Sunao Katabuchi.
hypelandım ben.
hazır joker game ile kitleyi yakalamışken haber vereyim dedim.
Kono Sekai no Katasumi ni isminde movie var bu sonbahara, wikinin japoncasından çevirttiğim(anlayabildiğim) kadarıyla 1943+'da geçiyor, hiroshima prefecture'daki Kure Şehrinde geçiyor. (hemen bitişiğinde güneyinde)
+2 sene sonra atom bombaları atıldı.
Yeni gelin olan bir kızın(ki hiroshima'dan gelin gidiyor) yaşamını anlatacakmış.
dram olmasına rağmen ıslandım ben.
http://myanimelist.net/anime/15227/Kono_Sekai_no_Katasumi_ni
Mangaları da var hikâyeyi komple kapsayan
https://en.wikipedia.org/wiki/Town_of_Evening_Calm,_Country_of_Cherry_Blossoms
director: Sunao Katabuchi.
hypelandım ben.
hazır joker game ile kitleyi yakalamışken haber vereyim dedim.
re: zero daki hatunların hepsi waifu material. yalnız, okuduğun bir kitap veya izlediğin film/dizi/animelerde aslolan ana karakterle empati kurabilmek. anlıyorum. fakat ben bunu yapamıyorum. baya dizi izleyen babaanne moduna giriyorum bu animede. çünkü karakter de ben ne kadar biliyorsam, o kadar biliyor.
-yavrıııııııııııııım. oraya girme, gurban olduğum.
flying witch de aktı gitti. yer yer sırıttım. sonunu görürüm kesin.
fakat en inanılmazları mayoiga. bir karakter yapalım 10 repliğinden 9 unda bağırsın demişler. valkana karakteri çıkmış ortaya.
cerberus un da yeni bölüm çıkmış ama, hiç bakasım yok. ilk bölümde çok itilmişim meğerse. ilk bölüm bittiği an bir sonraki bölüm ne oluyor lan diye bakasım vardı fakat aradan zaman geçince, o merak da gitmiş.
-yavrıııııııııııııım. oraya girme, gurban olduğum.
bizimkisi baya random ilerliyor hala. ilk 3ünde o arka sokakta başına gelmiş olan şeyi biliyorsun. ısrarla oraya dalıyorsan, bir plan yaparak dalmalısın değil mi? cık. öyle... canı istiyor, dalıyor kafasına göre. plan program 0 karakterde. oyun oynayan bir hikikomori olarak seçtiği diyalog seçenekleri ve aksiyon seçeneklerini iyice tartması gerekirdi. şu biraz rahatsız edecek anime boyunca ama animeyi droplatacak kadar büyük bi problem değil.
flying witch de aktı gitti. yer yer sırıttım. sonunu görürüm kesin.
fakat en inanılmazları mayoiga. bir karakter yapalım 10 repliğinden 9 unda bağırsın demişler. valkana karakteri çıkmış ortaya.
cerberus un da yeni bölüm çıkmış ama, hiç bakasım yok. ilk bölümde çok itilmişim meğerse. ilk bölüm bittiği an bir sonraki bölüm ne oluyor lan diye bakasım vardı fakat aradan zaman geçince, o merak da gitmiş.
joker game'i eksik yuklemisler masterani.me'ye. diyorum noluyor ne bicim bolum lan bu. oyle guzel ilk bolumden sonra bu ne boyle falan. derken 3 5 kere yeniledim o sirada yenisini koydular. mis gibi izledim oh. iyi bolum yine. gideri var bunun o kesinlesti.
Flying Witch: Pek bir olayı yok ama sebepsiz yere gülümsetiyor. Sarmadı, ama droplamaya da kıyamadım. Çok sevimli.
Sansha Sanyou: Moeshit, pek bi olayı da yok ya, vasat gibi. Sezonun moeshit slotunu da Anne-Happy kapmıştı zaten, droplarım herhalde.
Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge: Çok sarmadı ama fena değil. Birkaç yerde güldürdü, dialoglar filan da bayağı hoş.
Haifuri: Girls and Panzer'in gemilisi. Bu da fena değil, ilk bölüm güzeldi. Ya batar ya çıkar, potansiyeli var ama.
Bakuon'un ilk bölümü vasattı ama 2. bölüm bayağı güldürdü, güzel olucak herhalde.
Sansha Sanyou: Moeshit, pek bi olayı da yok ya, vasat gibi. Sezonun moeshit slotunu da Anne-Happy kapmıştı zaten, droplarım herhalde.
Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge: Çok sarmadı ama fena değil. Birkaç yerde güldürdü, dialoglar filan da bayağı hoş.
Haifuri: Girls and Panzer'in gemilisi. Bu da fena değil, ilk bölüm güzeldi. Ya batar ya çıkar, potansiyeli var ama.
Bakuon'un ilk bölümü vasattı ama 2. bölüm bayağı güldürdü, güzel olucak herhalde.
haifuri ilk bölüm izledim, su üstü sehirler çok hoşuma gitti hehe
joker game güzel güzel. izleyin bence.
- Genel Yönetici
Bu sezonun programi belli oldu benim icin:
Kiznaiver
Space Patrol Luluco
Twin Star Exorcist
Anne-Happy
Joker Game
Bungo Stray Dogs
MSG Unicorn
Bakuon
Sakamoto
Flying Witch
High School Fleet
And you though there is never a girl online?
Three Leaves, Three Colors
Girl Meets Bear
Shonen Maid
The Asterisk War
Aralarindan 2. ve 3. bolume gore 3-4 tane daha birakirim sanirim.
Flying Witch epey guzeldi bu arada. Bir de Big Order diye bir sey var, hala simulcast baslamadi. Onun icin beklemedeyim.
Kiznaiver
Space Patrol Luluco
Twin Star Exorcist
Anne-Happy
Joker Game
Bungo Stray Dogs
MSG Unicorn
Bakuon
Sakamoto
Flying Witch
High School Fleet
And you though there is never a girl online?
Three Leaves, Three Colors
Girl Meets Bear
Shonen Maid
The Asterisk War
Aralarindan 2. ve 3. bolume gore 3-4 tane daha birakirim sanirim.
Flying Witch epey guzeldi bu arada. Bir de Big Order diye bir sey var, hala simulcast baslamadi. Onun icin beklemedeyim.
Claymore mu geliyor? bir yerlerde gördüm ama chartda yok.
- Genel Yönetici
Netoge? Universal? WTF?
güzel destek var netoge de benim hoşuma gitti.
Benim liste bayağı kabardı yine ya, droplamaya kıyamadığım bir sürü şey var. Ama sezon genel olarak bayağı iyi gibi gözüküyor şimdilik.
En iyiler listesi, AotS adayları:
Joker Game: Mind game, mystery, history, ne ararsanız var. Mükemmel.
Koutetsujou no Kabaneri: Shingeki no Kyojin in zombilisi, ilk bölüm çok iyiydi.
Boku no Hero Academia: Shounen elementlerini işlemesi açısından sezonun en iyisi olabilir. OnePunch Man settinginde shounen diyelim hatta :p
JoJo: JoJo.
Mayoiga: Gerilimi, mystery potansiyeli filan çok ilgi çekici. Karakterleri de iyi.
Çok iyi, ama en iyi de değil gibi listesi:
Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta: Sezonun en iyi komedisi. Bölüm boyunca güldürüyor.
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu: Çok güzel, ama potansiyelini bayağı baltalamışlar gibi geliyor. Konuyu işleme ve hikayeyi ilerletme konusunda çok fazla tıkanması rahatsız edici biraz. Time skip konsepti tutmuşken bunu da aradan çıkaralım demişler herhalde:p
Kiznaiver: İlk bölüm çok büyük bir hayal kırıklığıydı, ilk bölüme bakılırsa hakettiği yer de burası değil hatta, ama Trigger işte. Konusu da ilginç olabilir gibi aslında, bayağı potansiyeli var.
Sousei no Onmyouji: Random generated shounen, ama bayağı kaliteli. Aksiyonu da, komedisi de çok başarılı.
Ushio to Tora: İlk sezonun temposu yok pek, ama hala güzel yine de.
Anne Happy: Sezonun moeshiti, ama çok eğlenceli. Bu da komedi listesine rahat girer.
Kuma Miko: İlk bölüm yarıla yarıla güldürmüştü, 2. bölüm eh işte, şimdilik burada dursun. Eğlenceli ama. Komedi olunca pek fazla rekabet yok zaten çerezlik niyetine hepsi izlenir.
İyi, ama çok iyi de değil gibi listesi:
Big Order: Edgy anime stereotipi olarak başladı ama yine de güzel. Sezonun so bad its good slotunu kapacak gibi gözüküyor.
Bakuon: İlk bölüm vasattı, 2. bölüm çok eğlenceliydi, nereye koyacağımı bilemedim.
Sailor Moon: Guily pleasure.
Kuromukuro: Mecha/aksiyon olarak güzel gibi.
Gyakuten Saiban: Hype'ın karşılığını veremedi bence, genel olarak güzel, ama mystery olarak ta, komedi olarak ta öyle izleyiciyi alıp sürükleyen bir yapısı yok pek. İleride güzelleşecek gibi gözüküyor ama, bayağı potansiyeli var.
Concrete Revolutio: Bu da eh işte, ilk sezonda dağıttıkları konuyu toparlayacaklar sanırım, inat ettim droplamıycam.
Flying Witch: Çok sevimli. Pek sarmadı aslında ama sebepsiz yere izletip gülümsetiyor.
Bungou Stray Dogs: Güzel aslında, ama beni pek sarmadı. Japon edebiyatına ilgi duysam belki severdim de genel olarak eh işte.
Meh/Vasat/Yoklukta gideri var listesi:
Terra Formars: Kaliteyi çok düşürmüşler, ilk sezondaki atmosferin de içine etmişler. Tabi hala so bad its good kategorisinde izlenebilir.
Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge: Komedi olarak güzel ama öyle çok aşırı güldürdüğü bir yanı yok. İzlenebilir yine de.
Sakamoto desu ga: Güzel gibi aslında, ama genel olarak birkaç yer haricinde pek güldürmedi. Meh.
Haifuri: Girls and Panzerin gemilisi. İlk bölüm güzeldi, daha güzelleşirse üst listeye çıkabilir.
Seisen Cerberus: Random generated shounen, pek bi kalitesi de yok.
Droplist:
Sansha Sanyou, Hundred, Shounen Maid
En iyiler listesi, AotS adayları:
Joker Game: Mind game, mystery, history, ne ararsanız var. Mükemmel.
Koutetsujou no Kabaneri: Shingeki no Kyojin in zombilisi, ilk bölüm çok iyiydi.
Boku no Hero Academia: Shounen elementlerini işlemesi açısından sezonun en iyisi olabilir. OnePunch Man settinginde shounen diyelim hatta :p
JoJo: JoJo.
Mayoiga: Gerilimi, mystery potansiyeli filan çok ilgi çekici. Karakterleri de iyi.
Çok iyi, ama en iyi de değil gibi listesi:
Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta: Sezonun en iyi komedisi. Bölüm boyunca güldürüyor.
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu: Çok güzel, ama potansiyelini bayağı baltalamışlar gibi geliyor. Konuyu işleme ve hikayeyi ilerletme konusunda çok fazla tıkanması rahatsız edici biraz. Time skip konsepti tutmuşken bunu da aradan çıkaralım demişler herhalde:p
Kiznaiver: İlk bölüm çok büyük bir hayal kırıklığıydı, ilk bölüme bakılırsa hakettiği yer de burası değil hatta, ama Trigger işte. Konusu da ilginç olabilir gibi aslında, bayağı potansiyeli var.
Sousei no Onmyouji: Random generated shounen, ama bayağı kaliteli. Aksiyonu da, komedisi de çok başarılı.
Ushio to Tora: İlk sezonun temposu yok pek, ama hala güzel yine de.
Anne Happy: Sezonun moeshiti, ama çok eğlenceli. Bu da komedi listesine rahat girer.
Kuma Miko: İlk bölüm yarıla yarıla güldürmüştü, 2. bölüm eh işte, şimdilik burada dursun. Eğlenceli ama. Komedi olunca pek fazla rekabet yok zaten çerezlik niyetine hepsi izlenir.
İyi, ama çok iyi de değil gibi listesi:
Big Order: Edgy anime stereotipi olarak başladı ama yine de güzel. Sezonun so bad its good slotunu kapacak gibi gözüküyor.
Bakuon: İlk bölüm vasattı, 2. bölüm çok eğlenceliydi, nereye koyacağımı bilemedim.
Sailor Moon: Guily pleasure.
Kuromukuro: Mecha/aksiyon olarak güzel gibi.
Gyakuten Saiban: Hype'ın karşılığını veremedi bence, genel olarak güzel, ama mystery olarak ta, komedi olarak ta öyle izleyiciyi alıp sürükleyen bir yapısı yok pek. İleride güzelleşecek gibi gözüküyor ama, bayağı potansiyeli var.
Concrete Revolutio: Bu da eh işte, ilk sezonda dağıttıkları konuyu toparlayacaklar sanırım, inat ettim droplamıycam.
Flying Witch: Çok sevimli. Pek sarmadı aslında ama sebepsiz yere izletip gülümsetiyor.
Bungou Stray Dogs: Güzel aslında, ama beni pek sarmadı. Japon edebiyatına ilgi duysam belki severdim de genel olarak eh işte.
Meh/Vasat/Yoklukta gideri var listesi:
Terra Formars: Kaliteyi çok düşürmüşler, ilk sezondaki atmosferin de içine etmişler. Tabi hala so bad its good kategorisinde izlenebilir.
Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge: Komedi olarak güzel ama öyle çok aşırı güldürdüğü bir yanı yok. İzlenebilir yine de.
Sakamoto desu ga: Güzel gibi aslında, ama genel olarak birkaç yer haricinde pek güldürmedi. Meh.
Haifuri: Girls and Panzerin gemilisi. İlk bölüm güzeldi, daha güzelleşirse üst listeye çıkabilir.
Seisen Cerberus: Random generated shounen, pek bi kalitesi de yok.
Droplist:
Sansha Sanyou, Hundred, Shounen Maid
big order fena değil izlenir gibi. %50 %50.
- Genel Yönetici
Jojo cok uzunmus ya. 4. oykuye kadar mangadan okuyacagim bu gun, sonra baslarim.
big order mirai nikkinin manga-kasından gayet güzel seri ileride daha da derinleşiyor izleyin
terra formars toparliyor bu arada. bu bolum iyiydi bayagi. tabii cizim kalitesi falan bayagi dusuk hala ilk sezona gore. ama bu anlatarak dovme olayi geldi geri biraz.
Netoge no yome ahahaaah her patinin istedigi guild
joker game'i eksik yuklemisler masterani.me'ye. diyorum noluyor ne bicim bolum lan bu. oyle guzel ilk bolumden sonra bu ne boyle falan. derken 3 5 kere yeniledim o sirada yenisini koydular. mis gibi izledim oh. iyi bolum yine. gideri var bunun o kesinlesti.
öptüm yanaklardan.
masterani.me yi bilmiyordum. şu mesajı gördüğümden beri sadece orayı kullanıyorum. myanimelist i de güncellediğinden her izlediğim episode la, mis yemin ediyorum.
teşekkürler.
Öne çıkan mesajlar