samaella Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 eleman bijuu çıktı lan :D Sanırım 3-4 tane oldu beğendiğim. Ushio izlemedim 1. sezon izliyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 boku no SAIKOOOO HEROOOOOOOOOOOOOOO anpanman'ın anpanman'sız hali gibi olmuş lol, izlenir gibi. ilk bölüm eğlenceliydi, çocuğun suratları maksimum reaction gif zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 ushio da beni en çok op üzdü. 1. sezon güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 evet ya asiri kotu op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Unhappy: Babacum koş! Sezonun moeshiti geldi :p (HS nyaa da Anne-Happy diye çıkarmış, official title hangisi bilmiyorum) Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta: Çok eğlenceliydi, bayağı güldüm ilk bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Seisen Cerberus: İlk bölüm meh. Sona doğru hafif toparladı. İkinci bölümde karar veririm artık Joker Game: hehehehehe leutenant lol. Bungou Stray Dogs: çok başarılı olabilecek bir konu aşırı sıradanlaştırılmış. I didn't asked for these feels. Netoge no Yome wa~ kısace Netoge: Ulan dedim açınca yanlış magnet vermişler. Film sandım. Funimation çıkınca dedim oha süper birşey geliyor. Geldi de... :D Listenin başına koydum bunu. Çok güldürecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 aria varmış bu sezon eskisi gibi olursa süper izlenir. kızlı venedik imajlı tatlı anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 koutetsujou-no-kabaneri hertürlü gideri var şimdilik. güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ShadowFury said: Unhappy: Babacum koş! Sezonun moeshiti geldi :p (HS nyaa da Anne-Happy diye çıkarmış, official title hangisi bilmiyorum) KOŞMAZ MIYIM!!! dün akşam "ehere mehere konu ilginç bi baksak mı?" diye yemek yerken izlemelik açtık hani 5. dakikada falan kapatırım diyordum da AHAHAH abi çok saçma ben bunu izleyecem çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 off tora da plot çok bariz. 1. sezonun tekrarı herkese kendini hatırlatacak. sonra zırhı giyip pataklayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 sakumoto desu ga gelmiş. fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Tora sacmaladi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Kiznaiver: Trigger'dan yine bir Kill la Kill temposu bekliyordum, bayağı yavaş bir giriş yaptılar. Ama onun haricinde ilginç gibi gözüküyor. Potansiyeli var. Kuromukuro: Bu bayağı hızlı bir giriş yaptı. Animasyon filan da birkaç yerde rahatsız eden CGI kısımları haricinde kaliteliydi. Bu da güzel olabilir. Sakamoto Desu ga: Meh. Birkaç yerinde güldürdü ama genel olarak vasat gibi sanki ya. Ama fena değil yine de, izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 kill la kill ilk bölümü de öyleydi yahu highschool drama-slice of life gibi girmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 neyse dl bitmiş bakayım kiznaiver a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 sakamoto... sıkıldım. güldürmedi de beni açıkçası. izlerim de, kısa olduğu için. tanaka ... slow paced olduğundan rahat rahat oturdum izledim. bir iki güldürdü de. şimdilik sakamotodan daha çok sevdim. bir dahaki bölümde de kız karakter giriş yapıyor. ki preview a göre tanakaya masterım ol diyecek. açıkçası görmek istedim bir sonraki bölümü. yani özetle benim için; tanaka > sakamoto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 kiznaiver ilk bölüm ne kadar sıkıcıydı belli değil. klk'de şu bütçe olsaydı dedirtti sadece. klk ilk bölüm nasıl bomba gibiydi, bu da o kadar bayıktı. bıraktım sanırım, zaman geçer de olumlu konuşulursa sonra bakarım nasılsa. yönetmen filan başkaymış zaten, birşey beklememek lazım bundan. klk yönetmeni bu yönetmen rahatça droplayabilirsiniz yani, trigger f1 takımı belki ama bu sürücü ace olanı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 umutluyum ben triggerden güzel bişey çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Trigger'dan Kill la Kill'in yonetmeni ile Luluco cikiyor su anda. Kisa ama eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 ben beğendim kiznaiver ı.biraz sıkıcı bir ilk bölüm olmuş ama ilgimi çekti.bu sezon baya iyi gibi ya sırf jojo yeterli zaten (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 terra formars 2. bolumde cok minik de olsa toparladi. drop'lamaktan vazgectim simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 evet bence de daha iyiydi, ilk sezondaki o anonsçu eşliğinde gaz dövüşler lazım ama kanlı canlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 ahahaha all might :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 terraformersın gecen bölümüyle bunu arasında baya fark vardı. belli cok hırslı bişiler deneyip becerememişler gecen bölüm. bunda daha caplarında calımıslar eli yüzü düzgün olmus en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar