Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 - Bahar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Seisen Cerberus: İlk bölüm meh. Sona doğru hafif toparladı. İkinci bölümde karar veririm artık
Joker Game: hehehehehe leutenant lol.
Bungou Stray Dogs: çok başarılı olabilecek bir konu aşırı sıradanlaştırılmış. I didn't asked for these feels.
Netoge no Yome wa~ kısace Netoge: Ulan dedim açınca yanlış magnet vermişler. Film sandım. Funimation çıkınca dedim oha süper birşey geliyor. Geldi de... :D Listenin başına koydum bunu. Çok güldürecek :D
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Unhappy: Babacum koş! Sezonun moeshiti geldi :p
(HS nyaa da Anne-Happy diye çıkarmış, official title hangisi bilmiyorum)

KOŞMAZ MIYIM!!!

dün akşam "ehere mehere konu ilginç bi baksak mı?" diye yemek yerken izlemelik açtık hani 5. dakikada falan kapatırım diyordum da AHAHAH abi çok saçma ben bunu izleyecem çok iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Kiznaiver: Trigger'dan yine bir Kill la Kill temposu bekliyordum, bayağı yavaş bir giriş yaptılar. Ama onun haricinde ilginç gibi gözüküyor. Potansiyeli var.

Kuromukuro: Bu bayağı hızlı bir giriş yaptı. Animasyon filan da birkaç yerde rahatsız eden CGI kısımları haricinde kaliteliydi. Bu da güzel olabilir.

Sakamoto Desu ga: Meh. Birkaç yerinde güldürdü ama genel olarak vasat gibi sanki ya. Ama fena değil yine de, izlenebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

sakamoto... sıkıldım. güldürmedi de beni açıkçası. izlerim de, kısa olduğu için.

tanaka ... slow paced olduğundan rahat rahat oturdum izledim. bir iki güldürdü de. şimdilik sakamotodan daha çok sevdim. bir dahaki bölümde de kız karakter giriş yapıyor. ki preview a göre tanakaya masterım ol diyecek. açıkçası görmek istedim bir sonraki bölümü.

yani özetle benim için;

tanaka > sakamoto
Sosyal ağlarda paylaş

kiznaiver ilk bölüm ne kadar sıkıcıydı belli değil. klk'de şu bütçe olsaydı dedirtti sadece. klk ilk bölüm nasıl bomba gibiydi, bu da o kadar bayıktı. bıraktım sanırım, zaman geçer de olumlu konuşulursa sonra bakarım nasılsa.

yönetmen filan başkaymış zaten, birşey beklememek lazım bundan.

klk yönetmeni

bu yönetmen

rahatça droplayabilirsiniz yani, trigger f1 takımı belki ama bu sürücü ace olanı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...