Dei Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 geç izlediğimden yazamamıştım ilk çıktığında. yeni izledim, şimdi yazayım. re: zero en iyi. rem en iyi. ram en iyi. emilia-tan... uyurken bile en en iyi. fakat bu bölüm oscar goes to puck... https://www.youtube.com/watch?v=Gyx2Mcf2hjs canım sıkıldıkça xenus un paylaştığı videoyu izledim bu hafta boyunca. nee sama nee sama taihen desu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 rem en iyi. ram en iyi. emilia... enfes, nefis, lezi... ehm. en en iyi. kaçtayız bilmiyorum ama ben geldiğime göre yeni bölüm çıkmış demektirgerçi hikaye artık klişeleşmiş aşağılık kompleksi ve kıskançlık muhabbetinden öteye gidemedi. fakat rem ve ram... başka bir anime olsa mehlerdim de, affediyorum. bir de herhangi bir eserde tesadüf, deus ex machina gibi kavramlar pek hoşuma gitmese de, roswaal ı da affediyorum. tamam, itiraf ediyorum hepsi emilia için. fazla yanlı davranıyorum ama yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 emilia'nın main girl'üğü kalmadı kaç bölümdür. geçmiş hikaye kısmı serinin en zayıf noktasıydı. yazar trajik bi geçmiş koyayım ama karakterleri de butcherlamayayım diye uğraşmış, ne şiş yansın ne kebap demiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 rE:Zero kolu falan kopacak öyle saveleyecek diye geriliyorum ben yoksa baya düşüktü son bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 izleyen var mı halen bilmiyorum da sakamoto desu ga 10 çok iyiydi. ilk bölümleri kötü diye kaçırdı milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 re:zero no suprise! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 emilia bu bölüm uyuz etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 evet bayagi salakti. bi' de bi red wedding bolumu olsa diye bekledim ama cpt. obvious'a cok vakit kaybettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 ushio to tora cok iyi bitti. final aglatti namussuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 bende şimdi izledim. Yine söylüyorum aşır brutal çıktı. çatır çatır dağıttı. Beklediğimden iyi anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 zero sıçtı ya pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 zero otparlar gibi de, bu sefer beklenen olmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Relife 13 bölüm birden geliyormuş. Bu Cumartesi. Netflix usulu yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 ooo en iyisi işte hafta hafta beklemek ne abi zaten online ortamda her şey ama bu durum haftalık/aylık reklam gleir durumunu etkiler mi? kümüle bakarsan yıllı ketkilemez de, şey gibi olur topraktan hasadı bir kerede kaldırınca gelen toptan parayla yılın geri kalanını götürmek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Flying witchi son bir sürü yılın dan tatlı animesi ilan ediyorum. izleyin lan cok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 flying witch hiç konu olmadan nasıl izletti kendisini anlamadım çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Cok iyi Flying Witch. Ozellikle 11. bolumdeki balina mukemmeldi muzigikle filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 cok garip abi hamburger yapıyolar kurabiye yapıyolar, tomurcuk buduyolar falan bizde bole izliyoruz. animasyonları renkleri tasarımları herseyi o kadar uyumlu bütünlük icinde ve tatlıki izliyosun. bu arada zilemeyenelr icin kawaii moe falan değil baya bole güzel tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 küçük kasaba yaşamına özlem var sanırım ondan da etkiliyor. KOR gibi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 sakamoto .. you glorious bastard https://www.reddit.com/r/anime/comments/4qvvm3/spoilers_sakamoto_desu_ga_episode_12_discussion/d4wco2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 OLM RE ZERO NOLDU LANNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 ve selam çaktılar çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Re zero Rem kesin gitti :( eleman olse bile buyuk ihtimal rem in ciktigi sabaha uyanicak yetisemiyecek hic bir sekil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 yetişir yetişir, yedirmeyiz rem i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 bungou stray dogs da vites arttırıp bıraktı, neyse sonbaharda devam edecekmiş. bütün sezon introduction ile geçti lan. bu kadar izlediğime değecek gibi ama son bölüm çok iyiydi. evil HanaKana deliverlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar