Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Shean said: duvarlara terlikle vurmaktan beri ilk defa böyle gülüyorum teşekkürler masa ğsodkg Okur okumaz içimden aynısı geçti. Çıkar terliğini vur kapısına diyecektim
Loex Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 kızın adı soyadı belli değilmi ya zilden bakda söylesene
masa Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Çarşamba döndüm istanbula. Ama bir gelişme yok. Kardeşime sordum, kız bırakmamış reçel tabağını. Daha bitiremediler heralde. Bakalım, heyecanla bekliyoruz.
Artariel Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 B İ İ Ş E Y E Y V E R E C E M E R E C E M
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 masa said: Çarşamba döndüm istanbula. Ama bir gelişme yok. Kardeşime sordum, kız bırakmamış reçel tabağını. Daha bitiremediler heralde. Bakalım, heyecanla bekliyoruz. Ekmek çıksa ne güzel olur.Reçelli meçelli böyle...
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Dudakta kalmış biraz reçel, Üzülme be gülüm.. Bugünler de geçer.
ginaly Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Nigger_of_the_sand said: masa said: Neyse olay harika kapandı. Haftaya döneceğim. O zaman gelişme olursa haberdar ederim. Birde şöyle bir şey öğrendim. 2 ay önce kızın erasmuslu bir ev arkadaşı varmış. Kız aşçılık gibi birşey okuyormuş. Okulda pastalar, kurabiyeler yapıyorlarmış. Kız da yaptıkları şeyler çöpe gitmesin diye apartmandaki öğrencilere veriyormuş kapı kapı dolaşıp. Kız birgün bizim kapıyı çalmış kurabiyeleri vermek için. Kardeşim çok kaba bir şekilde istemediğini söyleyip kapıyı kapatmış. Bu olayı kız anneme anlatmış, evine aldığında. Kardelşime sordum, kızı kurabiye satıyor sanmış ondan istememiş, birde uykudan yeni kalkmış. Sanırım karma hesap sordu. Ohio eyaletinde mi oturuyosunuz abi kurabiye saticisi ney lan lan ahahaha
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 lanet olasica girl scoutlar kapiya dayandi.
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Wishmaster said: Dudakta kalmış biraz reçel, Üzülme be gülüm.. Bugünler de geçer. sıyıracaksın o reçeli dudak kenarından emorrah...
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 masa said: Çarşamba döndüm istanbula. Ama bir gelişme yok. Kardeşime sordum, kız bırakmamış reçel tabağını. Daha bitiremediler heralde. Bakalım, heyecanla bekliyoruz. bence sen o tabağı unut. arada yemek falan yap götür genç romantik sanatçılar açtır şimdi beslemek lazım.
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Abi yap bir yemek, afrodizyak - azdırıcı vs filan koy içine.Şenlik cümbüş başlasın
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 yarın sabah sucuk götür, ertesi sabah hellim, sonra kızarmış ekmek, zeytin derken son güne doğru nutellayı daya çılgınca.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Gregoyu her gördüğümde aklıma gelen obje mızrak oluyor ya. Nasıl travma yaratmışsa başlık bende
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Grego said: yarın sabah sucuk götür, ertesi sabah hellim, sonra kızarmış ekmek, zeytin derken son güne doğru nutellayı daya çılgınca. Çılgınca Nutella Dayamak. Bu yeni deyiş için teşekkürü bir borç bilirim Mızrakların Ustası.
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 hiçbirşey yapmadan yapıyor görünme illüzyonu sayesinde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. join me
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Adam psikolojici reçelle süblimi vermşi zaten. Ne reçeliydi bi de ?
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 elinle reçel götür, tabağı geri vermediğini anlayacak. anlamadıysa alkış yap, elindeki reçeli güvercine çevir. hemen içeri davet edecek.
Öne çıkan mesajlar