Loex Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 hahahahh kapısına bırakıp gitseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Shean said: duvarlara terlikle vurmaktan beri ilk defa böyle gülüyorum teşekkürler masa ğsodkg Okur okumaz içimden aynısı geçti. Çıkar terliğini vur kapısına diyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 kızın adı soyadı belli değilmi ya zilden bakda söylesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Çarşamba döndüm istanbula. Ama bir gelişme yok. Kardeşime sordum, kız bırakmamış reçel tabağını. Daha bitiremediler heralde. Bakalım, heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 B İ İ Ş E Y E Y V E R E C E M E R E C E M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Kız kültürsüzse o tabak gg bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 masa said: Çarşamba döndüm istanbula. Ama bir gelişme yok. Kardeşime sordum, kız bırakmamış reçel tabağını. Daha bitiremediler heralde. Bakalım, heyecanla bekliyoruz. Ekmek çıksa ne güzel olur.Reçelli meçelli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Dudakta kalmış biraz reçel, Üzülme be gülüm.. Bugünler de geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Nigger_of_the_sand said: masa said: Neyse olay harika kapandı. Haftaya döneceğim. O zaman gelişme olursa haberdar ederim. Birde şöyle bir şey öğrendim. 2 ay önce kızın erasmuslu bir ev arkadaşı varmış. Kız aşçılık gibi birşey okuyormuş. Okulda pastalar, kurabiyeler yapıyorlarmış. Kız da yaptıkları şeyler çöpe gitmesin diye apartmandaki öğrencilere veriyormuş kapı kapı dolaşıp. Kız birgün bizim kapıyı çalmış kurabiyeleri vermek için. Kardeşim çok kaba bir şekilde istemediğini söyleyip kapıyı kapatmış. Bu olayı kız anneme anlatmış, evine aldığında. Kardelşime sordum, kızı kurabiye satıyor sanmış ondan istememiş, birde uykudan yeni kalkmış. Sanırım karma hesap sordu. Ohio eyaletinde mi oturuyosunuz abi kurabiye saticisi ney lan lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 lanet olasica girl scoutlar kapiya dayandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Wishmaster said: Dudakta kalmış biraz reçel, Üzülme be gülüm.. Bugünler de geçer. sıyıracaksın o reçeli dudak kenarından emorrah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 oh jam'd in my pants Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 masa said: Çarşamba döndüm istanbula. Ama bir gelişme yok. Kardeşime sordum, kız bırakmamış reçel tabağını. Daha bitiremediler heralde. Bakalım, heyecanla bekliyoruz. bence sen o tabağı unut. arada yemek falan yap götür genç romantik sanatçılar açtır şimdi beslemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Abi yap bir yemek, afrodizyak - azdırıcı vs filan koy içine.Şenlik cümbüş başlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Sana Bişey Vericem Masa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 yarın sabah sucuk götür, ertesi sabah hellim, sonra kızarmış ekmek, zeytin derken son güne doğru nutellayı daya çılgınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Gregoyu her gördüğümde aklıma gelen obje mızrak oluyor ya. Nasıl travma yaratmışsa başlık bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Grego said: yarın sabah sucuk götür, ertesi sabah hellim, sonra kızarmış ekmek, zeytin derken son güne doğru nutellayı daya çılgınca. Çılgınca Nutella Dayamak. Bu yeni deyiş için teşekkürü bir borç bilirim Mızrakların Ustası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 MıZRaK_UsTaSı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 hiçbirşey yapmadan yapıyor görünme illüzyonu sayesinde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. join me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 kingpin'e bak, henchman topluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Adam psikolojici reçelle süblimi vermşi zaten. Ne reçeliydi bi de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Billur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 tabak gg harbiden kasgdadauykjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 elinle reçel götür, tabağı geri vermediğini anlayacak. anlamadıysa alkış yap, elindeki reçeli güvercine çevir. hemen içeri davet edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar