Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yapayım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çarşamba döndüm istanbula. Ama bir gelişme yok. Kardeşime sordum, kız bırakmamış reçel tabağını. Daha bitiremediler heralde. Bakalım, heyecanla bekliyoruz.
Mesaj tarihi:
masa said:

Çarşamba döndüm istanbula. Ama bir gelişme yok. Kardeşime sordum, kız bırakmamış reçel tabağını. Daha bitiremediler heralde. Bakalım, heyecanla bekliyoruz.

Ekmek çıksa ne güzel olur.Reçelli meçelli böyle...
Mesaj tarihi:
Nigger_of_the_sand said:

masa said:

Neyse olay harika kapandı. Haftaya döneceğim. O zaman gelişme olursa haberdar ederim.

Birde şöyle bir şey öğrendim. 2 ay önce kızın erasmuslu bir ev arkadaşı varmış. Kız aşçılık gibi birşey okuyormuş. Okulda pastalar, kurabiyeler yapıyorlarmış. Kız da yaptıkları şeyler çöpe gitmesin diye apartmandaki öğrencilere veriyormuş kapı kapı dolaşıp. Kız birgün bizim kapıyı çalmış kurabiyeleri vermek için. Kardeşim çok kaba bir şekilde istemediğini söyleyip kapıyı kapatmış.
Bu olayı kız anneme anlatmış, evine aldığında. Kardelşime sordum, kızı kurabiye satıyor sanmış ondan istememiş, birde uykudan yeni kalkmış.

Sanırım karma hesap sordu.

Ohio eyaletinde mi oturuyosunuz abi kurabiye saticisi ney lan

lan ahahaha
Mesaj tarihi:
masa said:

bence sen o tabağı unut. arada yemek falan yap götür genç romantik sanatçılar açtır şimdi beslemek lazım.
Mesaj tarihi:
Grego said:

yarın sabah sucuk götür, ertesi sabah hellim, sonra kızarmış ekmek, zeytin derken son güne doğru nutellayı daya çılgınca.

Çılgınca Nutella Dayamak.

Bu yeni deyiş için teşekkürü bir borç bilirim Mızrakların Ustası.
  • Yeni Oluştur...