Masakari Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Anlat panpa dinliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Liebe said: bir psikolog olarak böyle şeyleri kolaylıkla kaldırabilmen lazım aslında ama neyse. https://www.youtube.com/watch?v=5NRwKSBj560 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 ben mısırları hazırlamaya gidiyorum, döndüğümde o olayı bu topicde bulayım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Mrlee said: Liebe said: bir psikolog olarak böyle şeyleri kolaylıkla kaldırabilmen lazım aslında ama neyse. https://www.youtube.com/watch?v=5NRwKSBj560 bu kizin hikayesi cok acikli ya :( comarlardan nefret etmek icin yeterli sebep yokmus gibi okuyunca ulkem insanindan bir kat daha sogudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Neymis o video ya, niye atlamis kiz, neresi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Laurelin said: bu kizin hikayesi cok acikli ya :( comarlardan nefret etmek icin yeterli sebep yokmus gibi okuyunca ulkem insanindan bir kat daha sogudum neden yani en başta kız rahat etsin diye vermişler evlatlık olarak rahat şartlarda yaşasalardı zaten bu hale gelmezlerdi evlat alan aile bunlara destek olsaymış her şeye çomarlık deyip sıyrılmak kolay kim fedakarlık yapıyor yarıdm için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 i must go my people need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Ulan siz çomarlar ne yüzsüz adamlarsınız. En başta kızı rahat etsin diye değil, bakımı bize girmesin diye evlatlık veriyorlar. Rahat şartlarda yaşamayan aile 7 tane çocuk yapıp evlatlık vermeye başlamaz. "Evlat alan aile bunlara destek olsaymış" diyor lan bir de, aile çocuğu alıp büyütmüş, eğitmiş, yetmemiş çomarımıza, destek olacakmış. Allah kimseyi evlatlık verdiğin çocuk seni bulmaya geldiği zaman para isteyecek kadar gaddarlaştırmasın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Fin said: i must go my people need me yok artık. nasıl insanlarsınız siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 oo çomarland o aile eğitimli olsa zaten 7 daha tane çocuğu dayamaz bir şekilde akıl edip çocuklarından vazgeçiyorlar ya da zorla devlet alıyor bilmiyoruz 35 senedir de arayıp sormuyorlar ulan ihtiyacı olan yardım etmeyeceksen dünya kadar malın olsa ne yazar sömürülmek ayrı bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 kız anlık bir öfkeyle atıyor kendini belli ki. O sırada engelleyecek birinin orada olmaması büyük talihsizlik olmus. Ailesi de tam ibretlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 kimse baskasina yardim yapmak zorunda degil, hepimizden zoraki alinan bir harac var "vergi" denen. devletin gorevi o vergilerle sosyal adaleti saglamaktir ancak. cuvalla vergi alip sacma sapan islere harcarsan zaten bastan toplum kaybeder imkanin yoksada 7 cocuk yapmazsin. biliyoruz bu isler nasil oluyor anadoluda. tarlaya baksin diye, ihtiyarlik bastonu olsun diye, gelir kapisi olsun diye cocuk yapiyorlar, kimiside zengin ailelere satiyor iste bu cocuklari. oglen programlarinda goruyoruz hikayeleri hep. comarliktan baska birsey degil su olay, direk sark kurnazligi. kiz madem bizi buldu bize yardim etsin, para getirsin. he canim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 o olayla ilgili tek diyeceğim kan bağının gözümde zerre değeri olmadığı, insana kardeşi anası babası en büyük kazığı atıyor yeri gelince, 30 sene görmediğim duymadığım biyolojik anayı babayı niye sikliyorsun niye merak edip araştırma ihtiyacı duyuyorsun ya? ana baba demek tavşan gibi çiftleşip yavrularını sokağa atan insanlar başkalarına veren insanlara denmez, seni büyüten seni gerçekten evladı olarak gören insanlardır. bir psikologun bile bu hale düşmesi çok ilginç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Laurelin & Liebe +1. Kimse kimseye zorla yardim etmek zorunda degil, devlet okuz gibi vergi aliyor(alabildiginden tabii). Birde yetistirme yurtlarindaki cocuklara direk sinavsiz devlet memurlugu yolu acikmis. Bazilari da yetistirme yurduna gitsin en azindan devlete kapagi atar derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 arkadas, konunun basiyla sonu shyalaman filminden beter, naptiniz gene ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 shylaman dogru yazilisi mi, uydurdun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ne farkeder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 masa bu sefer marmelat mi goturdun nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Kuru incirin içine ceviz sıkıştırıp götürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 bonuSimo said: Fin said: i must go my people need me yok artık. nasıl insanlarsınız siz? aramızda olur böyle şeyler ya rahatla. burda yazılmıycak da nerde yazılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Laurelin said: kimse baskasina yardim yapmak zorunda degil, hepimizden zoraki alinan bir harac var "vergi" denen. devletin gorevi o vergilerle sosyal adaleti saglamaktir ancak. cuvalla vergi alip sacma sapan islere harcarsan zaten bastan toplum kaybeder imkanin yoksada 7 cocuk yapmazsin. biliyoruz bu isler nasil oluyor anadoluda. tarlaya baksin diye, ihtiyarlik bastonu olsun diye, gelir kapisi olsun diye cocuk yapiyorlar, kimiside zengin ailelere satiyor iste bu cocuklari. oglen programlarinda goruyoruz hikayeleri hep. comarliktan baska birsey degil su olay, direk sark kurnazligi. kiz madem bizi buldu bize yardim etsin, para getirsin. he canim oldu ::o 30 yıl sonra gördüğü ailesi yüzünden intihar etmesi çok yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Abi burdaki tek sıkıntılı insan; (rip) psikolog kadın. Liebe'ye katılıyorum. Şimdi illaki kafa karışıklığı vs vs yaşarsında.. psikolog olup olmaması da önemli değil. Belli olgunluğu erişmiş her kişi böyle birşeyin üstesinden bir şekilde gelir. İntahar ne olm sdfsaf. şu hayattan zevk almıyorum canıma comcom diyip, şarap içip, intahar eden eleman daha haklı intahar etme konusunda. ("Thanks for all the fish" yazması da adama sempatimi arttırmıştı) offline ne abi, Ultima Online, Hayat offline. bildiğin atarlandım. eğer neden sadece buysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 zaten psikolog olunca psikolojik veya sosyal sorunlarınla otomatik başa çıkıyosun varsayımı komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 niye? IT'ci olunca kendi bilgisayar problemlerini çözebiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 cevab veremedim. ITye convert oldum hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar