GEd Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 ShadowFax said: var orda da. hatta satın aldılar Yemeksepetini simdi googledim, delivery hero almis yemek sepetini. Alman versiyonuna giriyorsun, lieferheld.de veya pizza.de icler acisi arayuzler falan...
Flam Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 GEd said: Türkiye de olup avrupada olmayan tek sey yemeksepeti herhalde. ek$isözlük? yani reddit falan da var da... ekşi gibi bir konsept yok sanırım? tutmaz da aslında şimdi düşününce, bir tek bizim milletimizde var 70 milyon hıncal uluç... her hususta fikri olan...
GEd Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 eksisozluk tutmaz. İşssizlik oranı o kadar yüksek değil
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 urbandictionary vardı zamanında populer biraz daha farklı olsa da.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 sözlük gibi bişey yok yeni kopyaladilarsa bilmem ilk konsept trde ama yemeksepeti var, kambocyada bile var oldugu yaziyordu bi yerlerde
Flam Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 aklıma ud, reddit, 4ch falan geldi de konsept çok farklı. yine en yakını urban dictioanry ki o bile ekşi konseptinden fersah fersah uzak... ki zaten, tutmazdı. herbokolog çok bizde, ondan tutttu bizim topraklarda :D
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 ekşinin ne konsepti varki artık. bildiğin forum.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 kadıköydeki Pilav Station'u seviyorum ben. Hatta karşısına da Çay Station açılmıştı galiba.
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Fistan said: sözlük gibi bişey yok yeni kopyaladilarsa bilmem ilk konsept trde ama yemeksepeti var, kambocyada bile var oldugu yaziyordu bi yerlerde abi var da bizdeki kadar popi yok nedense. macaristanda girdim mesela, sayaç vardı sitede halada:D aynı anda 3 online gözüküyodu en işlek saatte. gerçi avrupada bizdeki kadar eve yollama konsepti yok ondan olsa gerek. almanyadaki tuttu galiba bi tek adam gibi.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Avrupada iscilik pahali abi oyle eve servis filan yok. Yok degilde nispeten daha zor diyelim.
Promenader Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Esh said: aralık sonu ocakbaşı bornova. (tu) var mı bunun gibi başka
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 urfali keko var iskitlerde yemeksepetinde varmi bilmem ama :d
Aiko Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 https://www.yemeksepeti.com/en/long-bread-goztepe-istanbul baya başarılı bura haftada 1 2 söylüyorum tek olunca. taze geliyor herşey. etleri günlük meyve suları sıkma fln.
Öne çıkan mesajlar