moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 beyler bi tuş var mı basayım beşiktaş şampiyon olsun hemen yarın bitsin bu çile. yemin ederim varsa basıcam. yemişim fenerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 özet https://pbs.twimg.com/media/CeANzpbUMAUxTit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Ahaha altyazıda geçen haber :( trajedi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 moriarty said: o uefa lobisi konusunda. 3 senedir bu konuyu söylüyo zaten adam lobimiz kalmadı diye. bilmiyorum o konuyu, aziz tff'den söz aldıysa lig içindir diye düşünülmesi doğal geliyor :D neyse bu erteleme kararından sonra yabancı futbolcu falan tutamayız artık şınaydırlar gomezler rvpler avrupa şampiyonasından sonra geri gelmez ülkeye geçmiş olsun. ben cidden o stadın güvenliğini sağlayamacak bir durumda olduğumuza inanamıyorum, inanmak istemiyorum. hükümet her kanadından sokağa çıkın normal yaşayın derken, fatih tezcan denen yaratık bile akşama gs-fb maçına bilet alıp maça gideyim derken 2 saat kala güvenlik sıkıntısının kafalarına dank etmiş olması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 stadı sağlar da, maç çıkışı filan tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Sabri yapmış ihbarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 yabancı futbolcuyu geç yabancı insan kalmayacak zaten bu gidişle. adamlar için bizim kadar normal değil abi. cam kırılsa adamlar ağlamaya başlıyo noluyo amk diye gözlerimle gördüm, bunları akılları almıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Valilik açıklama yapmış. Çok güvenilir bir kaynaktan alınan istihbarat doğrultusunda ertelenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 alman konsolosluğu mu vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Kuru gürültü yapmaktan iş yapamaz hale geldi ülke Gerçek balon olduk yeminle patlıyoruz yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 http://www.istanbul.gov.tr/tr/guncel/haberler/basin-duyurusu-20032016-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 mac yattara. eh ben de baskan olsam ben de laf ederdim. derbi olacak benim sahamda olacak yerim sizin guvenlik zaafiyetinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Kithnos said: moriarty said: Darksun said: öyle ya da böyle fenerin avantajına değil yani bu durum? oldu... kaldı ki iki gram düşün. bomba ihbarı var diye boş olan stadda, ne gsli futbolcular ne fbli futbolcular konsantre olabilecek mi adam gibi o havaya girebilecek mi sanki. derbilerde her zaman fb avantajlı zaten bu bir gerçek. kazanması gerektiği zaman gidip kazanıyor. Bomba ihbarı falan yok.NtvSpor her seferinde tekrarlıyor ihbar üzerine alınmış bir karar olmadığını. Dezenfermasyon yapma. Karar tamamen keyfi ve korkudan. noldu lan ibiş. işim gücüm yok medya deviyim dezenformasyon yapıcam. http://www.istanbul.gov.tr/tr/guncel/haberler/basin-duyurusu-20032016-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 benjani said: stadı sağlar da, maç çıkışı filan tehlikeli. abi insanlar yollarda metrolarda zaten, derbi diye saatler öncesinden cıkıyor insanlar, bunun kararını sabahtan verisin, stada seyirciler girmeye başlamış insanları cıkartıyorsun güvenli değil diye. hani muz cumhuriyeti diyoruz da orda bile olmaz böyle bir şey. tehlikeli de ne zamana kadar tehlikeli, ne zamana kadar maçlar ertelenecek, ne zamana kadar avmlerden uzak durucaz, ne zamana kadar taksime yaklaşmıcaz kalabalığa karışmıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 ciddi bir istihbarat almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 tmm aldılar bir duyum bunu önlediler lan yarın ptesi iş çıkışı saati veya işe gidiş saatinde ne bok yiyecekler? çok açık ve net söylüyorum bu sefer erdoğan sıçtı bu işi yönetemiyorlar geçen seferki gibi terör olaylarını iyi yönetip güzel çıkar sağladılar ama bu sefer harbi sıçtılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 maç ertelenince o saldırının bşaka bi yerde yapılmacağı ne malum. bunun sonu yok. 20 milyon insan var bu şehirde. nereye kadar saklayacan kalabalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 benjani said: ciddi bir istihbarat almışlar amarikan konsoloslugunun sitesine bakmislardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Abi resmen şampiyonluğun kaderi yine GS-FB maçına bağlı olsun diye ya, şimdi belli oldu. Mayıs ortasına falan koyarlar artık "kupa felan var ehi" diye. Sokayım Lig TV'sine de TFF'sine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 benjani said: ciddi bir istihbarat almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 bizim maçı niye oynattılar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Curunir said: çok açık ve net söylüyorum bu sefer erdoğan sıçtı bu işi yönetemiyorlar geçen seferki gibi terör olaylarını iyi yönetip güzel çıkar sağladılar ama bu sefer harbi sıçtılar sıçtıkalrı bi durum yok abi başkan yapar bizim millet kaos bitsin diye merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 ya fener yorgundu aziz o yüzden erteletti diyenler ciddi mi gerçekten?bu maçı ne zaman oynayacağız sanki, gene bir maçtan 3-4 gün sonra olacak.lütfen bu kadar da ağlamayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 benjani said: ya fener yorgundu aziz o yüzden erteletti diyenler ciddi mi gerçekten?bu maçı ne zaman oynayacağız sanki, gene bir maçtan 3-4 gün sonra olacak.lütfen bu kadar da ağlamayın artık. peki fenerin piskolojisi bozulur mu fark dört puan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 etkiler tabi abi. beşiktaş maçlarını önce oynayıp kazandıkça strese sokar bizimkileri. ama normal bu yani ağlancak bi şey yok. buradaki sıkıntı gsyi bu kadar kötü yakalayamıcaz bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar