Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray vs. Fenerbahçe 13 Nisan Çarşamba @ 19.30

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

moriarty said:

o uefa lobisi konusunda. 3 senedir bu konuyu söylüyo zaten adam lobimiz kalmadı diye.

bilmiyorum o konuyu, aziz tff'den söz aldıysa lig içindir diye düşünülmesi doğal geliyor :D

neyse bu erteleme kararından sonra yabancı futbolcu falan tutamayız artık

şınaydırlar gomezler rvpler avrupa şampiyonasından sonra geri gelmez ülkeye geçmiş olsun.

ben cidden o stadın güvenliğini sağlayamacak bir durumda olduğumuza inanamıyorum, inanmak istemiyorum.
hükümet her kanadından sokağa çıkın normal yaşayın derken, fatih tezcan denen yaratık bile akşama gs-fb maçına bilet alıp maça gideyim derken 2 saat kala güvenlik sıkıntısının kafalarına dank etmiş olması..
Sosyal ağlarda paylaş

Kithnos said:

moriarty said:

Darksun said:

öyle ya da böyle fenerin avantajına değil yani bu durum? oldu...

kaldı ki iki gram düşün. bomba ihbarı var diye boş olan stadda, ne gsli futbolcular ne fbli futbolcular konsantre olabilecek mi adam gibi o havaya girebilecek mi sanki. derbilerde her zaman fb avantajlı zaten bu bir gerçek. kazanması gerektiği zaman gidip kazanıyor.

Bomba ihbarı falan yok.NtvSpor her seferinde tekrarlıyor ihbar üzerine alınmış bir karar olmadığını. Dezenfermasyon yapma. Karar tamamen keyfi ve korkudan.

noldu lan ibiş. işim gücüm yok medya deviyim dezenformasyon yapıcam.

http://www.istanbul.gov.tr/tr/guncel/haberler/basin-duyurusu-20032016-4
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

stadı sağlar da, maç çıkışı filan tehlikeli.

abi insanlar yollarda metrolarda zaten, derbi diye saatler öncesinden cıkıyor insanlar, bunun kararını sabahtan verisin, stada seyirciler girmeye başlamış insanları cıkartıyorsun güvenli değil diye.

hani muz cumhuriyeti diyoruz da orda bile olmaz böyle bir şey.

tehlikeli de ne zamana kadar tehlikeli, ne zamana kadar maçlar ertelenecek, ne zamana kadar avmlerden uzak durucaz, ne zamana kadar taksime yaklaşmıcaz kalabalığa karışmıcaz.
Sosyal ağlarda paylaş

tmm aldılar bir duyum bunu önlediler lan yarın ptesi iş çıkışı saati veya işe gidiş saatinde ne bok yiyecekler?
çok açık ve net söylüyorum bu sefer erdoğan sıçtı bu işi yönetemiyorlar geçen seferki gibi terör olaylarını iyi yönetip güzel çıkar sağladılar ama bu sefer harbi sıçtılar
Sosyal ağlarda paylaş

Curunir said:

çok açık ve net söylüyorum bu sefer erdoğan sıçtı bu işi yönetemiyorlar geçen seferki gibi terör olaylarını iyi yönetip güzel çıkar sağladılar ama bu sefer harbi sıçtılar

sıçtıkalrı bi durum yok abi başkan yapar bizim millet kaos bitsin diye merak etme.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...