Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kezban özgüveni

Feamer

Öne çıkan mesajlar

benjani said:

kadınla alakalı değil, toplum baskısını kaldırmak lazım.yoksa 20-25 yaşında sağlıklı bir kadın neden cinsellik yaşamak istemesin.toplum baskısı yüzünden yaşayamıyor çoğu, yaşayanlar da hep gizli saklı.

esh de bunu diyo zaten abi. niye cinsellik yaşamasın diyorsun, ama cinselliği yaşasa orospu oluyor. yaşamsa kezban. siz bi karar verin tam olarka nasıl bir kadın istiyorsunuz, ona göre siparişini verelim. şu an kadın ne yapsa suç fasd
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ben geçen bi kız gördüm. yalansız 1.40 boyu var. saçları yeşil. yüzü yine yalan söylemiyorum şöyle bir şey. bunun yeşil saçlısı direkt ya sdfs

yanındaki kızla 1 saat boyunca erkek muhabbeti yaptılar. işte kaan buna deli gibi yürüyormuş. ahmet de çok yazıomuş ama bu istemiyormuş.

yani düşünüyorsun. bu kızın normalde abazalıktan ölmesi lazım. ama hala erkek seçme şansı var. çok saçma sdfs

Kiz senaryo yazmis bence. Cirkin kizin kendi kendine deger bahsetme, guzel kizin muhabbetlerine guzel kiza denk sekilde ortak olabilme metodu bu.

Bir keresinde 3 kiz ile barda otururken, aralarinda iri ve sisman olani "ya su adamlar kas goz yapip duruyo elimden bir kaza cikacak simdi" diye triplere girmisti. Bahsettigi masaya baktigimda dunya ile alakalari olmadan hararetli bir sekilde muhabbet eden 2 normal adam gormustum. Kas goz yapacak olan adam 2 tane tas gibi kizin yanindaki iri olana sulanmaz heralde, kiz kendince "bakin ben de tercih ediliyorum, sizden asagi kalir yanim yok" iluzyonu yaratti iste.
Sosyal ağlarda paylaş

"arthur schopenhauer:" said:

"erkekteki zeka eksikliğinin kadınlara bir zararı dokunmaz; doğrusu fevkalade bir zihni üstünlük, hatta deha, anormallik olarak kadınlar üzerinde olumsuz bir etki bile doğurabilir. bu sebepten ötürüdür ki kadınların sık sık budala, çirkin ve kaba saba bir erkeği iyi eğitilmiş, zihni nitelikleri yüksek, nazik bir erkeğe tercih ettiklerini görürüz."
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Red said:

ben geçen bi kız gördüm. yalansız 1.40 boyu var. saçları yeşil. yüzü yine yalan söylemiyorum şöyle bir şey. bunun yeşil saçlısı direkt ya sdfs

yanındaki kızla 1 saat boyunca erkek muhabbeti yaptılar. işte kaan buna deli gibi yürüyormuş. ahmet de çok yazıomuş ama bu istemiyormuş.

yani düşünüyorsun. bu kızın normalde abazalıktan ölmesi lazım. ama hala erkek seçme şansı var. çok saçma sdfs

Kiz senaryo yazmis bence. Cirkin kizin kendi kendine deger bahsetme, guzel kizin muhabbetlerine guzel kiza denk sekilde ortak olabilme metodu bu.

Bir keresinde 3 kiz ile barda otururken, aralarinda iri ve sisman olani "ya su adamlar kas goz yapip duruyo elimden bir kaza cikacak simdi" diye triplere girmisti. Bahsettigi masaya baktigimda dunya ile alakalari olmadan hararetli bir sekilde muhabbet eden 2 normal adam gormustum. Kas goz yapacak olan adam 2 tane tas gibi kizin yanindaki iri olana sulanmaz heralde, kiz kendince "bakin ben de tercih ediliyorum, sizden asagi kalir yanim yok" iluzyonu yaratti iste.

Psikolojik bi kondizyon bu anlattığın, gerçekten herkes onlara yazıyor zannediyolar. Asansörde karşılaşınca gnaydın desen "snn be slk" diyecekler sanki
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

benjani said:

kadınla alakalı değil, toplum baskısını kaldırmak lazım.yoksa 20-25 yaşında sağlıklı bir kadın neden cinsellik yaşamak istemesin.toplum baskısı yüzünden yaşayamıyor çoğu, yaşayanlar da hep gizli saklı.

esh de bunu diyo zaten abi. niye cinsellik yaşamasın diyorsun, ama cinselliği yaşasa orospu oluyor. yaşamsa kezban. siz bi karar verin tam olarka nasıl bir kadın istiyorsunuz, ona göre siparişini verelim. şu an kadın ne yapsa suç fasd

cinsellik yaşamıyor = kezban pek doğru bir önerme değil gibi?
Sosyal ağlarda paylaş

nşa, aynı türk kızı ve türk erkeği yurtdışına çıkınca normalleşiyor. olay ancak türk vs türk de alevleniyor. yabancılarla "takılan" kızlar var tanıdığım, hiç kimsenin kafasının etini yemiyorlar. e soruyorum, türkten farkı ne, kasmıyor minvalinde detaylar. uç örneğinde darlamıyorlar diyerek takılmaktan yola çıktım ama ilişkilerde de aynı şekilde. bir tarafın normal olması durumu kurtarıyor. tabi bunlar gördüklerim. çünkü istanbulda tinder ile haftada 1 match alırken, deneyeyim diye poznan a gittiğimde 1 günde 28 tane alıyorsam, bütün gariplik bende olamaz.

açın yanında tokun yanmasından başka birşey değil. ama asırlık cinsel baskıyı da öyle 2 3 nesilde genlerden silemen. ha istisnalar var mı, var. ama istisnaların geneli 25in altı. bir önceki nesil.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

http://www.mahserinci.com/uploads/1/4/0/5/14057412/7488846_orig.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

allam yaleppim istatistik de mi bilmiyorsunuz lan hiç. he 1 kadına 10 erkek düşüyor türkiyede :D

15-64 yaş aralığında 26.972.558 erkek vs 26.387.036 kadın var tr'de. kadın başına 1.02 erkek düşüyor, gerçekten vahim durumdayız :D kaldı ki mesela çin'de yapılan bi araştırmada erkeklerin fazla sayıda olmasının, kadınları daha çılgın cinsel aktivitelere (evlilik öncesi, aynı anda birden çok kişi ile, evlilik sırasında aldatma vs) yönelttiğini okumuştum.

istatistiki olarak fark yaratacak bir dengesizlik yok yani. kendimizi kandırmayalım. tamamen kültür, örf, adet, dna...

Sıkıntı sırf istastistiksel olarak eşite yakın olması değil ki , bu ülkenin kabaca yüzde 50 si muhafazakar yapıya sahip , üstelik son 10 yılda daha da muhafazakarlaştırıldı ve bu kesimin hepsi olmasa da büyük bir kısmı zaten kapalı hatunlardan oluşuyor ve haliyle sosyal hayatta da erkek ile etkileşimi olabilecek ortamlardan ne kadar uzakta olduklarını tahmin edebiliyorsundur.O söylediğin denkleme en büyük vurgunu bu vuruyor , üstüne birde sözde muhafazakar olmayan kesime türk aile yapısı örf adetlerini ekliyoruz ve mükemmel bir sosis festivali ortaya çıkıyor.

Birde erkekler ne kadar muhafazakar olursa olsun tanıdığım belki bir iki kişi hariç hepsi bu din ve kadın ilişkisini olabildiğince iki yüzlü yaşıyor, adam cuma namazını kaçırmamak için kıçını yırtıyor , 30 gün oruç tutuyor ama sözde en büyük günahlardan birisi zina ve alkol fakat her haftasonu ikisinin peşinde koşarken görüyorsun bunu ve TR ' nin genelinde ki erkek profili bu ne yazık ki.Yani bu oran kadın açısından muhafazakarlıkta düşerken erkek için pekte aynı sonucu doğurmuyor.

Demem odur ki , ortam koşulları kezbanlık için çok elverişli , kadınlar boşuna prenses moduna girmiyorlar , bu ülkedeki en büyük aptal da bu durumu oluşturup kendi ayağına sıkan erkekler.Kendi yarattıkları maço , muhafazakar düzenin içinden abaza ve sapık olarak evrilerek çıkıyorlar.Tabi erkekleri buna iten de din.
Sosyal ağlarda paylaş

%50si mi?

%98 i muhafazakar. Sen de muhafazakarsin ama oyle oldugunun farkinda bile degilsin.

Konustugun dil ayrimcilik uzerine kurulu, kulturun atasozlerin hersey muhafazakarlik pompalayan soyut-somut ogeler barindiriyor.

Sen istedigin kadar ben liberalim de, kiz arkadasin "ben ayselerle disari cikicam" dedigi anda aklina ilk gelen boynuzlaniyo muyum acaba? sorusu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...