Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 redeagle ve cokomantis cimriler txt'ye işledim isminizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 bende aldim act 2 sounda park etmistim en son ordan companion questlere dogru yoldayim simdi, yeni 1-2 tane gormedigim random encounter questi de cikti. yeni side-quest gorurseniz yerini yazin hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 @siyahbuz, hadi ben neyse de redeagle basmış parayı almış, onu niye işledin cimri diye sdf ha bi de ben daha ana oyunu bitirmedim ya ne dlc'si :) (birekfraidey'de alırım sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 ha görmemişim. direk indirimde alınır fln demiş sandım sfd ana oyunu oynamadıysan seni de onu da siliyorum o zmn. o zaman tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 dlc'nin şerefine ana oyuna %50 indirim gelmiş bu arada. (soundtrack'li tatavalı archon edition versiyonuna da %60 gelmiş, 2 lira mı ne fark var aralarında) oyunu oynamamış olup da black-ice'ın fişlemesinden korkmayan varsa alsın mutlaka :D hatta dur, ana oyun+dlc'li şu paket en iyisi sanırım: http://store.steampowered.com/bundle/4496/Tyranny__Bastards_Wound_Bundle/ (dlc'nin dandik olmadığını varsayıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 dlc de ana oyunu etkileyen bişeyler var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 yok abi oynamamış olan almasın tabi onu fişlemem np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Lopeth said: dlc de ana oyunu etkileyen bişeyler var mı ? İki dlcde de ana oyunla ilgili șeyler var. Bu yeni çıkanda oyuna yeni çeșit bir son, act 3e genișleme, 3 karakter için loyalty questleri falan gelmesi lazım. Sırf yeni harita değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 o degilde, bu act 2'de olmaniza ragmen ilgili sage sahsindan missive gelmediyse yeni bolge acilmiyorsa, bugmis o, duzelteceklermis ilk patchle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 dlcnin oldwalls gene mind fuck olmus tam portallar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Ben iki dlcsini de aldım. Sıfırdan karakter açtım. Oynamaya başladım. Değişik bir şeyler görürsem kritiğini yaparım :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Oyunun en sıkıcı kısmı oldwalls dungeon grinddı, combattan farklı bişi yok heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 15 civari yeni quest var ama hepsi tek seferde yapilmiyor secimlerden dolayi, dlcnin %85'i oldwalls icinde geciyor zate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 oyun bayagı iyi olmuş, güzel polish atmışlar ilk çıktıgında pek sarmamıştı şimdi bırakamıyorum 2 gündür başka oyuna bakamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 ben niye beceremedim bunun döğüşünü ya. en zorun bi kolayında oynuyorum az bi overwhelm olsunlar laps diye yatıyolar QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 heal atiyor musun? heal potion basiyor musun? hit ihtimalleri yeterince yuksek mi? (80%+) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Civcivhead said: ben niye beceremedim bunun döğüşünü ya. en zorun bi kolayında oynuyorum az bi overwhelm olsunlar laps diye yatıyolar QQ maL olduğun için olabilir mi HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 dlcye başlıcam da sonunu hatırlayamadım oyunun ya. tam sonunu ama böyle bitiş anı. biri hatırlatabilir mi. en başında graven ashe'i seçtim. en sonunda da tunon, bleden mark fln hepsini öldürdüm. sonra nolmuştu ya. kaleme döndüm. oraları hiç hatırlayamıyorum. graven ashe beni disfavored'in generali fln yaptı. kyros'la olan ilişkim fln neydi en son onu hatırlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Tyranny nin sonu Kyrosla otomatik olarak mücadeleye girişiyorsun, baya kalabalık bi orduyu seni kesmek için yolluyor sen de gelen orduya edict atıp imma archon of edicts diyip savaş hazırlıklarını başlıyorsun orda bitiyor. Böyle ne yaparsan yap baya railroaded bi sonu var oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 eyvallah ya. ben o olduktan sonra anlaşıyorduk fln gibi hatırladım nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 oyunu alayım diyorum ama min 6 gb ram diyor, gogulda da pek bir şey bulamadım 4gb ramde çalışır mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 ram alsana abi. 4gb yeter mi 2017 yılında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 0 dan mı başlamak lazım dlc için ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 insanları arka arkaya yargılamadan duramıyorum kusura bakmayın. abi ne cezbetti seni hiç oynamadığın hiçbirşey bilmediğin bir oyunun sadece yeni çıkan dlc'sini oynamaya? dlc oyunun bittiği yerden dvm ediyor. zaten oyunun hikayesi fln zor içine girilen bir hikaye gerek isimler gerek dünyanın yabancılığı fln. öyle bir dünya yok yani malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Promenader said: oyunu alayım diyorum ama min 6 gb ram diyor, gogulda da pek bir şey bulamadım 4gb ramde çalışır mı acababenim eski sistemde 4gb. Oynaniyor da, artik hangi parcalardansa bi turlu yuklenmiyor. Loading screen lere dayanamayip sildim. Ama load edince sorun olmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar