arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 level içerisinde train etme zorunluluğu kötü. devamlı trainera git-gelin kimseye faydası yok. kaç level aldıysan o kadar puanlık train hakkı verir, sorun çözülür. niye vermediği o dev açıklamasında gizli. sadece level üzerinden scaling... skill gain mekaniklerini sormak lazım. nasıl gizli faktörler var? sonuçta npcye gelince fiks menü. levelı ortaya karışık almak var, 2 skill almak var, tek skill almak var. buna ne düşünüp ne uygulamışlar önemli. companion main offensive skillde 20% hit chance görünce kıllanmıştım. bir kısmı benim karışık gitmem, bir kısmı mobun defansının o alana yönelmesi, bir kısmı da zorluk nedeniyle. ama bunların hepsi toplam 20% oluyorsa insan nasıl oynadığını gözden geçiriyor zira öbür karakterin takır takır vuruyor. leveldan ziyade main hitini neyle yapıyorsun ve kaç puanda o önemli. ondan sonra da finesse 2 puan 2 puan gitmenin hesapları var. başkası yaparsa o hesapları konuşuruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Burning Library Censor'un ne amaçla gönderildiğini oyun çok belli ediyor zaten. Niye böyle bir durumda Silent Archieve'ı vermekten başka bir seçenek sunmuyor bize. Bug mı, ben mi yetemedim bir yerde bu opsiyonu açacak bir şey vardı da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Esh said: Bi de ben bitirdigimde halklara ayip olmasin diye edict falan da atmadim, oyle hasir husur girdim disfavoreda da chorusa da Nerat fight i 5 dakika surdu onun disinda ez oldu. Bilmiyorum ben de completionistim her side questi yaptim ama teoride bi taraf secsem daha cok quest yapacaktim nerat fight nasil o kadar kolay bitti ya, bende bir yarim saat falan surdu herhalde. Invis olmasi herseyi bitiriyordu :( Bir gem alanim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 abi artifact skilleri arti mage skilleri arti duble skiller falan derken hicbir guc dayanamiyo ki karsinda. ozellikle aoe debuff ve bufflar bayxa guclu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 expansion lazım, çıkarırlar umarım büyük ihtimale exp de kyrosun başka bir has adamına karşı mücadele vericez.2 oyunda da kyrosu deviricez. Bakalım.Tanrıların falan olmadığı dünyada ne işler dönecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Kyros Tanrı falan değil ya Kyros bence O mysterious device tan bir tane bulmuş ama kullanmayı iyice öğrenip scrollara basmayı öğrenmiş çakalın biri. İma ediyor bir kaç yerde "belki Kyros kadar güçlü başkaları da gelmiştir ama Kyros onları öldürmüş ve yaptıklarını üstlenmiştir" falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Sorieno said: Burning Library Censor'un ne amaçla gönderildiğini oyun çok belli ediyor zaten. Niye böyle bir durumda Silent Archieve'ı vermekten başka bir seçenek sunmuyor bize. Bug mı, ben mi yetemedim bir yerde bu opsiyonu açacak bir şey vardı da? Herhalde Chorus ile müttefik oldun. Disfavored gidince orada iki seçeneğin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 quixef said: Kyros Tanrı falan değil ya Kyros bence O mysterious device tan bir tane bulmuş ama kullanmayı iyice öğrenip scrollara basmayı öğrenmiş çakalın biri. İma ediyor bir kaç yerde "belki Kyros kadar güçlü başkaları da gelmiştir ama Kyros onları öldürmüş ve yaptıklarını üstlenmiştir" falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Sorieno said: Burning Library Censor'un ne amaçla gönderildiğini oyun çok belli ediyor zaten. Niye böyle bir durumda Silent Archieve'ı vermekten başka bir seçenek sunmuyor bize. Bug mı, ben mi yetemedim bir yerde bu opsiyonu açacak bir şey vardı da? chorus path ben silent archive'ı vermedim.censoruda nerata emziklesin diye hediye olarak yolladım.disfavored da farklıdır belki olayların ilerleyişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 _Rave said: Sorieno said: Burning Library Censor'un ne amaçla gönderildiğini oyun çok belli ediyor zaten. Niye böyle bir durumda Silent Archieve'ı vermekten başka bir seçenek sunmuyor bize. Bug mı, ben mi yetemedim bir yerde bu opsiyonu açacak bir şey vardı da? chorus path ben silent archive'ı vermedim.censoruda nerata emziklesin diye hediye olarak yolladım.disfavored da farklıdır belki olayların ilerleyişi. Lore olarak fark etmiyor ki. Bir defa dokunması yetiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 dokununca noluyoki anlamadım? buarada anarşik path'da direkman kesebiliyosun censoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 ascension hall a daldım, rebellerle tarafım.Ulan sondaki savaşta resmen wipe yiyorum.Unarmen-mage yaptım daha tam kıvama gelmedi ondan böyleyim aslında. Var mı bir stratejisi ya da önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 yok sanırım özel bi taktiği.lore check ile magelerden birini kaçırabiliyosun ama biliyosundur zaten.açıkçası oyunun en zor kombatı muhtemelen orası.ordan sonra bidaha zorlanmadım neredeyse. kombata girmeden consumableları yiyebilirsin.baya etkili oluyolar.barik ile tauntlıyabilirsen meleeleri verse ilede okçuyu kesersin rahatça(dodgeu yüksek olduğu için),lantry nin interrupt eden skillini mageler üstünde sıkça kullan bide.çok işe yarıyor. büyü listen ne alemde buarada? verse e bi illusion spelli ver şu deflection verenden,kombata girmeden bassın.sende bütün ice-fire-shock spellerinle arkadaki ikili mage e kitlen.frozen-burn-interrupt-stun hepsi etkisiz kılıyor o iki magei ha bide unarmed gitmişsin,silence atan melee skillin olucak.onuda kullan magelere karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 combat logu incele aldığın damage türü. moblara bak armorları kaç, hangi saveleri zayıf, hangi resistanceları zayıf. sonra da ona göre ekipman ve spell ayarla. genel taktik bu. gerisi senin party ne, itemın ne vesaire onlara bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Herkesin dediği bişey oyunun en zor combatı o, autopause kullan özellikle lantryle spell kaçırmamak için ability sonrası autopause özelliğini aç. CC ve focusla alıyorsun her türlü, bide milletin dediği gibi prebuff falan. Mage olmayan karakterlerine de buff spellerini yerleştir dandik olanlarından, herkes az da olsa bi bufflansın bi heal taşısın. Potd hatta hardda bile micro gerektiren bi combat ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 prebuff, consumables vs ile aldım. Herkesi ayık tutamadım tabi bayılan oldu gruptan :D level 9 a geldim, unarmed anca kıvama geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 kaldiran potion var bu arada. arada bir vendorda yakalayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 arcane said: kaldiran potion bize daha lazım değil çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 buarada aklında olsun ramses,aksesuar slotundaki itemler stacklanmıyor.yani birine +1 wis diğerine +1wis +1 resolve veren item koyarsan +2 wis +1 resolve değil +1 wis +1 resolve oluyor.ama silahında bi stat bonusu varsa o aksesuarlar ile stacklanıyor. damage da aynı şekilde.%50 damage bonus veren skillden sonra üstüne %15 damage bonus veren skilli bastığında %50de kalıyor %65 olmuyor. ha bide büyük craft ederken gidip spireda restle +5 lore ordan al üstüne bide +20 mi ne lore veren mantar var ondan ye öyle craftla.sonradan etkisi geçince loreun düşse bile yinede kullanabiliyosun o büyüleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Evet oyle salak bi bug var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Saeros said: arcane said: kaldiran potion bize daha lazım değil çok şükür DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Of ne kadar kötüydü oyunun sonu. Aniden bitmesi falan yine bi yere kadar da hiç beğenmedim sonunu Tunonla allied olunca çıkan dialog tam bi zorlama eseri, zank diye aaa sen haklısın amirim artık senin köpeğinim demesi cringeworthydi biraz, stajere yazdırmışlar orayı heralde lel. Pacing yok resmen, tüm oyun boyunca Kyros un yargısını dağıt sonra bir anda gücünü keşfedip hobaa ben baş kaldırıyorum de. Hayır baş kaldırmama şansı da bırakmamışlar öyle saçma bi lineerlik var. Xpacte Kyrosun seni gönderip spireları aktive ettirmesini all according to keikakuya bağlasalar bile pacing cidden hatalı, 15dk önce overlordun için adam keserken bi anda 180 derece dönüp kafasına edict atmak olmamış. Hikaye yavaş yavaş güçlenip overlorda tehdit haline gelmemizi anlatıyorsa bile bu güç işini daha uzun zamana yaymalıydı, ki en doğrusu başından itibaren tonla C&C olan oyunun sonunun da branching olması ve bu gücü kyrosla birlikte kullanabilme şansıydı. Fazla zorlama buldum ben. Ha anarşist/rebel path için gayet uygun görünüyor oyunun sonu, hatta stormlandsden aldıkları kısım direk burası galiba. Kötülük kazandı ama sen içindeki iyiliği konuşturup onunla mücadele et hikayesi için eh işte uygun bi son. Gerisini yazmaya üşenmişler heralde. Oyunun kalanı iyiydi ama. UI bi kere çok daha iyi olmuş, tek eksiği recovery/cast vb. sürelerin de göründüğü bi action queue. Missiveler renk katmış bunu yine kullansınlar ilerde. Skill / karakter sistemi eeeh işte iyi ve kötü buildler direk belli fazla seçenek yok ama sırf büyü sisteminden bile kurtarır. Stronghold mantığını beğendim, umarım diğer oyunlarda da teleportlu spire olmasa da op base vb. olarak kullanırlar. Devasa kaleler falan gereksiz oluyor. Companionlar yine infodumpla başlıyor, burda da pacing problemi var hala avellonian npc dersini alamamışlar ki kotor2/motb bu firmadan çıktı. En kötü durance in niye en iyi pillars companion ı olduğunu anlasalarmış bari. Favor/wrath loyalty vs sistemi bazı yerlerde zorlama duruyor, ama bazı dialoglar da zorlama olduğundan overall kalite tutmamış, yazarlarda ayıklama ve daha iyi QA yapmaları lazım. Yetiştirmek için bi zorlama var sanırım ondan. C&C oyun sonu hariç iyi, karakterlerin çoğu inanılır ve SJW agenda push npcler hariç zorlama değil. Yoklukta gideri var, varlıkta daha çok giderinin olması için QA e ihtiyacı var ama o da release i ileriye atacağından feargus istemiyor heralde. Bilmiyorum AoD / Underrail gibi fazla iyi rpgler oynadığımız için şımarıyor muyuz ama obsidiandan hala daha iyisini beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 act 3 baya bi anda bitiyor gerçekten ona kesinlikle katılıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Bence bu haliyle kalsın. Herşey tadındaydı. Orijinalliği falan gayet iyi, 2. PoE olmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar