Seele Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 bölüm programlama cevap verenler bir doktorla kameraman. super ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 samaella said: olm gta5 le ne alakası var, belki farklı bi problem var. http://i.imgur.com/kg5TgYr.png şuradan bi bak loglar yalan söylemez. Baba format atilio suan. Atilmasa bakiim ama suan imkansiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Tr de forumlarda pcle ilgili problemlerde nedense ilk çözüm hep format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Seele said: bölüm programlama cevap verenler bir doktorla kameraman. super ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Mithat said: İnternetten bi kurs gibi biseye kayit oldum ordan calisiodum c# o da expresdi indir dediydi do what I say. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Format bile hata verdi lan format atamadim afafagag laptop o kadar kotu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Agaghahfag acilmiyo simdi de , bozdum sanirim Edit : bildigin acilio ama sifre sormasi gereken yere gelmeden tedtartliyo tekrar kapanip acilio , sonra tekrar ayni sey tekrar ayni sey 15 defa yapti suana kadar , lan formatta ne kadar sikinti cikabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 La kaldi bu boyle noldu hic anlamafim , bi yere goturiim tamir ettiriim bari Edit : sabirsiz davranmisim format devam ediomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 sen bi daha format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 manav falan ol sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 programlama mı çalışacam demiştin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Baba windows 10da bulunan sifirlamayi kullandim hani yazilim coding falan alakasi olmayan seyler bunla , nolduysa calismiyo suan alet format falanda olmuyo bildigin calismiyo suan. Bunun kodla ne alakasi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 assgahfasgfas bilgisayar sabır işidir boşver sen asfkjaskfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 level: bir şey çıktı ne yapacağım diye telefon uzatan insan v0.3 https://www.visualstudio.com/en-us/downloads/visual-studio-2015-system-requirements-vs.aspx Visual Studio Express 2015 for Windows 10 bak orda hyper bir şey falan diyor slat mı swat mı sl*t mı diyor. ona bir bak dayının halanın fotolarını ne dropbox'a atıyorsun boşuna. format atacak yine çalışmayacak sonra drama. konuyla en ufak ilgim yok ama, çile çektirmeyin abi adama yapamayacaksan öğrenme yani milyon gereksiz şey okuyorsun biri işine yarıyor bazen birinin sana öğretmesi ile tuto ile iş mi verirler abi sana tuto x verecek sen 3x yardıracaksın. ve kendin yani mantık yürüterek yardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Gittim verdim besiktasta bi tanidiga bakicak bugun yarin gidip alicam. Bi de internette tuto takip edip beni ise alin demeyi planlamiyorum , kursa yazildim wissende ona gidicem nisanda basliyo , gidene kadar sikilmamak icin takiliodum ama yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 İyi haber , bilgisayar tamircisi dükkanında ki adam bile sorunu çözememiş hala. Kötü haber , bilgisayar tamircisi dükkanında ki adam bile sorunu çözememiş hala. Ben yapamayıp onlar şıp diye çözseydi kıl olurdum zaten o yüzden hala çözememiş olmaları iyi , ve fakat bilgisayarıma bir an evvel kavuşmak istiyorum tabii , o açıdan kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 mithat senin iş zor ya ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Mithat said: bilgisayar tamircisi dükkanında ki adam bile Aitlik eki olan -ki bitişik yazılır. Dükkanındaki olacak. Bağlaç olan ki ayrı yazılır. Adam bilgisayar tamircisi ki o bile yapamamış. Gibi. Bide iki defa yazmışsın previewdan bile rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Hmm , bilmiyodum bak bunu , aydınlattın şuan sahiden. Bilgisayarı getirin , Artificial Intelligence nasıl yapılır biliyorum , ultronu yaratabilirim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Zevzekliğin lüzumu yok. Bi dahaki sefere düzgün yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Bilgisayar tamir dükkanında ki adamdan aldım şimdi aleti , onlarda kurtaramamışlar recovery ile mecbur sıfırdan windows 10 crackli yüklemiş bilgisayar tamir dükkanında ki adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Yemin ediyorum bugün patide yaptıklarımın karması falan vurdu beni , adamların ahı tuttu. Aldım çalışa çalışa eve getirdim çatır çatır çalışıyodu , yolda şarj edebileceğim bir yer olmadığı için doğal olarak şarj aletine bakmamıştım , geldim ki şarj aletinin 2 parçasından biri yok , bilgisayara takılan kısım var prize takılan kısım yok. Hadi bu hallolur yarın gider alırım bişi değil dedim. Eve gelince koydum laptopu yerine , açtım , 0x00000e9 hatası veriyor şimdi de , ne yaptıysam açamadım. Sinir harbi geçirmemek elde değil 2 gündür kullanamıyorum aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Harddisk bozulmuş , başka harddisk taktılar çalıştı. Bende takılı olanı satın aldım direk hiç uğraştırmayın beni dedim. https://49.media.tumblr.com/tumblr_m0yaaecAOn1rovmado1_500.gif şu şekil hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 mithat bu acceleration'la takribi olarak 2019 ilk ceyregi dolaylarinda cross platform bi hello world app bekliyoruz senden. gogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 su konunun programlamayla ne alakasi var anlayabilmis degilim acikcasi. donanim&yazilim basliginda acilmasi gereken konu once kisiseldeki gunluge evrildi biraz daha devam ederse garbagea dogru yolu var bu basligin. sadece icinde visual studio geciyo diye baslik programlama altina acilmaz ki.sonucta onun bile programlamayla alakasi kullanacak kisiye bagli.onuda notepad e alternatif dusunup, ben bununla not tutacam diyebilir yani. bide markdown plugini kurulursa tadindan yenmez yani. su basliklara uyumlu konu acma meselesi bence onemli.adminleri bu konuda goreve cagiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar