Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herşeyi çalıştırıp Visual Studio'yu çalıştırmayan laptop sorunu

Mithat

Öne çıkan mesajlar

level: bir şey çıktı ne yapacağım diye telefon uzatan insan v0.3

https://www.visualstudio.com/en-us/downloads/visual-studio-2015-system-requirements-vs.aspx

Visual Studio Express 2015 for Windows 10
bak orda hyper bir şey falan diyor slat mı swat mı sl*t mı diyor.
ona bir bak

dayının halanın fotolarını ne dropbox'a atıyorsun boşuna.
format atacak yine çalışmayacak sonra drama.

konuyla en ufak ilgim yok ama,

çile çektirmeyin abi adama
yapamayacaksan öğrenme yani milyon gereksiz şey okuyorsun biri işine yarıyor bazen

birinin sana öğretmesi ile tuto ile iş mi verirler abi sana
tuto x verecek sen 3x yardıracaksın. ve kendin yani mantık yürüterek yardır.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi haber , bilgisayar tamircisi dükkanında ki adam bile sorunu çözememiş hala.

Kötü haber , bilgisayar tamircisi dükkanında ki adam bile sorunu çözememiş hala.

Ben yapamayıp onlar şıp diye çözseydi kıl olurdum zaten o yüzden hala çözememiş olmaları iyi , ve fakat bilgisayarıma bir an evvel kavuşmak istiyorum tabii , o açıdan kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

Yemin ediyorum bugün patide yaptıklarımın karması falan vurdu beni , adamların ahı tuttu.

Aldım çalışa çalışa eve getirdim çatır çatır çalışıyodu , yolda şarj edebileceğim bir yer olmadığı için doğal olarak şarj aletine bakmamıştım , geldim ki şarj aletinin 2 parçasından biri yok , bilgisayara takılan kısım var prize takılan kısım yok.

Hadi bu hallolur yarın gider alırım bişi değil dedim. Eve gelince koydum laptopu yerine , açtım , 0x00000e9 hatası veriyor şimdi de , ne yaptıysam açamadım.

Sinir harbi geçirmemek elde değil 2 gündür kullanamıyorum aleti.
Sosyal ağlarda paylaş

su konunun programlamayla ne alakasi var anlayabilmis degilim acikcasi.

donanim&yazilim basliginda acilmasi gereken konu once kisiseldeki gunluge evrildi biraz daha devam ederse garbagea dogru yolu var bu basligin.

sadece icinde visual studio geciyo diye baslik programlama altina acilmaz ki.sonucta onun bile programlamayla alakasi kullanacak kisiye bagli.onuda notepad e alternatif dusunup, ben bununla not tutacam diyebilir yani.

bide markdown plugini kurulursa tadindan yenmez yani.

su basliklara uyumlu konu acma meselesi bence onemli.adminleri bu konuda goreve cagiriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...