kizillelma Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 ..fantezi iç çamaşır dolu bavulla il il gezip geceliği bin lira karşılığında "swinger" denilen eşli fuhuş yapan 2'si kadın 4 kişiyi suç üstü yakaladI .. http://www.milliyet.com.tr/adana-da-sehirlerarasi-gundem-2207887/ Psikolog ve Adanalıların yorumlaması gereken bir haber daha. İnsanın yaşayabileceği en büyük sıkıntılardan biri tatmin olamamak. Ne para yetiyor, ne huzrur yetiyor ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Niye ikisi kadın dört kişi deniliyor? İkisi erkek dört kişi niye denmiyor? Biz niye haberlere,özellikle fuhuş haberlerine ön başlık olamıyoruz? Erkek de fuhuş yapar lan.!! Yapıyoz olm!!! Bilseydim memleketimde bunlar var, hiç ayrılmazdım lan :) Kaldı ki tek suçu bu olay için para almaları. İnsan istediği gibi sevişmeli. Gidin sevişin, eşli eşsiz, tekli çoklu, giyinik çıplak. Sevişin lan. Dert etmeyin bu kadar kimin nasıl seviştiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 para yetiyor filan degil bildigin ne calisacaz ya bunu bulduk durumu iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 swinger fuhuş değil ki? sorun zihniyette yatıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 ha parayla yapılıyomuş orayı okumadım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Esh said: swinger fuhuş değil ki? sorun zihniyette yatıyo zaten para aldıkları için fuhuş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 para yerine ödül alsalar olmuyor mu fuhuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Biriyle seks yaparsan ama bunun sonucunda o kişi gidip senin ev kiranı öderse fuhuş olmaz yada araba alsa yada kolye yada yemek ısmarlasa. Bunlar hep ilişki. Hepimiz yapıyoruz bunları. Tek farkı biz yaptıktan sonra aynı kişi ile yaşamaya devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Haber başlığına tıklamadan yazıyorum. Adana'mı yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Ahahah standart fuhuş la bu swingerlığın ne alakası var. Kendimi tutamıyorum diyip nemfomaniye bağlayan ilk hayat kadını bu olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 oy oy aklima geldi simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 axedice said: Ahahah standart fuhuş la bu swingerlığın ne alakası var. Kendimi tutamıyorum diyip nemfomaniye bağlayan ilk hayat kadını bu olmasa gerek. parayla yapıyolarmnıs işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Adana? Adana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 dana22 said: oy oy aklima geldi simdi.. abi botu açık mı bıraktın bu ne şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Aynı arkadaşların başka maceraları; Adana’da polis tarafından gerçekleştirilen’ Swinger’ operasyonunda gözaltına alınan ve tutuklanan karı koca ile bir sevgili çift, birden çok erkekle aynı anda ilişkiye girmek olarak bilinen ‘Gang Bang’ yaptığı iddiasıyla müşteri kılığına giren polislere suçüstü yakalandı. Adli kontrollü olarak serbest kalan şüphelilerden, Esra Ç., “Bir sürü erkekle aynı anda birlikte olmaktan zevk alıyorum. Erkek arkadaşım bu işten para aldığımı bilmiyor” dediği öğrenildi. http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/swingerden-sonra-gang-bang-seks-partisi-1131668/?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_campaign=gundem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 swinger bacım https://www.youtube.com/watch?v=GkdmZ8LDQAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Bu arada swingercılar ne sacma bi laf lan swinger zaten yapanın adı değil mi swing yapan kişi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 bingildak said: swinger bacım https://www.youtube.com/watch?v=GkdmZ8LDQAU Şunu ilk izlediğim/dinlediğim zamanı hatırladım da vay vay yaşlanmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Adana merkez patlıyo herkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Batının ahlaksızlığı neyseki Uzun Adam bunların kökünü kurutucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 imam nikahi yok..hassas husus o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 abi bu tarz olaylarin membaa bursa degil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 onlar her yerde sevisiyor abi..bunlar sadece adana da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 http://icube.milliyet.com.tr/SonDakikaHaberGaleriler/2016/03/11/adana-da-sehirlerarasi-swinger-cilara-sucustu-6722382.Jpeg said: Kadınlardan Esra Ç. verdiği ifadesinde, "Ben birden fazla erkekle birlikte olmaktan zevk alıyorum. Buna da 'gangbang' deniyor. Bunu yaparken de para alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 e sehirlerarasi denmis nasil sadece adana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar