hiç mesaj gelmemiş, twitch'te baya stream var, izliyorum da keyifli gözüküyor.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
The Culling (Hunger Games)
early beta access değil mi şuan?
btw oyun rust andırmıyor değil. fikirleri baya sağdan soldan çırpmışlar.
btw oyun rust andırmıyor değil. fikirleri baya sağdan soldan çırpmışlar.
R9 M290X var bende, bildiğin oyunu oynayamadım, her şeyi low'a çekmem falan gerekiyordu. Optimizasyon çok sıkıntılı. Sadece NA serverlarının olmasından bahsetmiyorum bile.
Geri iade ettim.
Geri iade ettim.
beyler ilk defa bi survival oyununu övücem. hunger games yapmış adamlar direk ve çok iyi oyun. 20 dakkanız var. tek veya takımlı girebiliyorsunuz.
"As a contestant in the deadly game of The Culling, you must explore, scavenge items, craft weapons, and build traps that will enable you to slay your fellow contestants and emerge victorious before the end of the round."
oyun efsane beyler. harbi efsane. iliklerime kadar gerildim 20 dakkada. çok iyi.
optimazsyonda bi sorun yaşamadım extremede oynuyorum. patch match baya iyi olmuş diyolar yorumlar çok olumlu.
"As a contestant in the deadly game of The Culling, you must explore, scavenge items, craft weapons, and build traps that will enable you to slay your fellow contestants and emerge victorious before the end of the round."
oyun efsane beyler. harbi efsane. iliklerime kadar gerildim 20 dakkada. çok iyi.
optimazsyonda bi sorun yaşamadım extremede oynuyorum. patch match baya iyi olmuş diyolar yorumlar çok olumlu.
olum oyun çok iyi lan vay amk.
updatelerle reviewlarda da baya güzel hale geldi bu arada.
İncelemeler: Çok Olumlu (2,850 inceleme)
İncelemeler: Çok Olumlu (2,850 inceleme)
vay amk oyun çok iyi.
bi kere de koyma be kardeşim
abi koymak zorundayım uzun zamandır ilk defa bi oyunu oynarken heyecanlandım.
europe serverları falan açıldı bu arada bi sorun yok.
Moriarty squat tavsiyesi versen dinleriz de, oyun tavsiyesi verince bi güvenemedim. Hatta iyice şüpheyle yaklaşıyorum artık oyuna
Bu arada niye hunger games? Hunger games zaten haçiri kuçiri bi japon filminden almıyor muydu o konsepti? Baktım battle royale miş ismi.
Bu arada niye hunger games? Hunger games zaten haçiri kuçiri bi japon filminden almıyor muydu o konsepti? Baktım battle royale miş ismi.
20tl olm oyun. alın deneyin 2 saatten önce beğenmezseniz refundlarsınız zaten. 15 dakkada belli ediyo oyun kendini. zaten her round 20li dakka. 3 el atın beğenmezseniz refund.
yaklaşık 8 saat falan oynadım valla. henüz 13-15 dakikadan fazla dayanabildiğim olmadı.
gidim uyuyim.
gidim uyuyim.
sadece trailer'ı izledim, animasyonlar biraz patates görünüyor. bi de KIRMIZI BARREL'a bıçak atıp patlatmak nedir sdfds
yine de alıp denicem ama. olmadı refund
yine de alıp denicem ama. olmadı refund
bu tip br seven için en iyisi bu oyun. h1z1 falan oynamayın sakın bu varken
alın oynayın la keyifli
refund mefund ne olm 20 lira oyun mezarcılar sizi dsf
refund mefund ne olm 20 lira oyun mezarcılar sizi dsf
Moriarty squat tavsiyesi versen dinleriz de, oyun tavsiyesi verince bi güvenemedim. Hatta iyice şüpheyle yaklaşıyorum artık oyuna
bu arada battle royal kaçırı kuçuru felan değil lan
baya sayko film
karakterlerin alayı neden erkek lae?
erkek adam oyunu çünkü
ibretlik tesbit
ÇOK KEYİFLİ DEMİŞ MİYDİM
OYNAYIN
OYNAYIN
Öne çıkan mesajlar