Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Culling (Hunger Games)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Steam'de Early Access :( olarak gelmiş ama olmuş sanki oyun, eğlenceli gözüküyor.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=iQ7my6D7TVM?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
iddialı kötü

diyor reviewler

said:
1nb4 200x multiplayer survival game experience with all its quirks

- NA only servers, lag delay desync
- fps issues glitch crash
- dupe hack cheat

(td)
Mesaj tarihi:
R9 M290X var bende, bildiğin oyunu oynayamadım, her şeyi low'a çekmem falan gerekiyordu. Optimizasyon çok sıkıntılı. Sadece NA serverlarının olmasından bahsetmiyorum bile.

Geri iade ettim.
Mesaj tarihi:
beyler ilk defa bi survival oyununu övücem. hunger games yapmış adamlar direk ve çok iyi oyun. 20 dakkanız var. tek veya takımlı girebiliyorsunuz.

"As a contestant in the deadly game of The Culling, you must explore, scavenge items, craft weapons, and build traps that will enable you to slay your fellow contestants and emerge victorious before the end of the round."

oyun efsane beyler. harbi efsane. iliklerime kadar gerildim 20 dakkada. çok iyi.

optimazsyonda bi sorun yaşamadım extremede oynuyorum. patch match baya iyi olmuş diyolar yorumlar çok olumlu.
Mesaj tarihi:
Moriarty squat tavsiyesi versen dinleriz de, oyun tavsiyesi verince bi güvenemedim. Hatta iyice şüpheyle yaklaşıyorum artık oyuna

Bu arada niye hunger games? Hunger games zaten haçiri kuçiri bi japon filminden almıyor muydu o konsepti? Baktım battle royale miş ismi.
Mesaj tarihi:
20tl olm oyun. alın deneyin 2 saatten önce beğenmezseniz refundlarsınız zaten. 15 dakkada belli ediyo oyun kendini. zaten her round 20li dakka. 3 el atın beğenmezseniz refund.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Moriarty squat tavsiyesi versen dinleriz de, oyun tavsiyesi verince bi güvenemedim. Hatta iyice şüpheyle yaklaşıyorum artık oyuna

Bu arada niye hunger games? Hunger games zaten haçiri kuçiri bi japon filminden almıyor muydu o konsepti? Baktım battle royale miş ismi.

bu arada battle royal kaçırı kuçuru felan değil lan
baya sayko film
Mesaj tarihi:
BonePART said:

dasBock said:

karakterlerin alayı neden erkek lae?

çünkü kadınları dagdan aşağı itersen ya da kafasına bıruyla vurursan sjwler aglıyo

eksdays: sjwlar

demin singsingi izliyodum baya eğlenceli gibi duruyo oyun ama işte h1z1 baydıgı gibi bu da bayar mı acaba
  • Yeni Oluştur...