moriarty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 yalnız presslerde hemen kaldırmak iyi. ben de öyle yapıyorum dumbell press ve bench pressi. kötü bir şey değil o. tüm gücünle hızlıca pressliyosun. 3-5 saniyede indir direk pushla. en çok geliştiren o gögüsü. christian-thibaudeaunun önerdiği teknik. ha gerçi sen tam indirmiyo demişsin bilemicem. belki partial fly falan var dediğin şeklin fly versiyonu ama push var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 İşte ben de çözemedim. İyi kötü 2 yıllık salon tecrübem var, envayi çeşit adam gördüm ama böyle çalışıp sonuç alanını ilk kez görüyorum. Bu arada ağır kaldırmak konusunda katılıyorum. Yeni salonda hocanın da gazıyla ağırlık artırdım. Hareketi kaçırsam da limitimi geçecek ağırlıklarla çalışmaya başladım. Eski hoca 4*12 programı dayıyordu aman 12. tekrarı muhakkak yap, sakın hareketten çalma diyordu bir de. Herifçioğlu yüzünden 1 senedir ağırlık artıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 kimisi o çeşit büyür kimisi bu çeşit büyür 9 yıldır bu sporla ugrasıyorum her gün fikrim değişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 partial replere ben de kılım ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Benim forearm geliştirmem lazım ya ama çabuk çabuk bugünden yarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 32156486321 tane yöntem var ama bu adamına göre değişiyor. Deneme yanılma yöntemi biraz. Kendine en uygununu bulman lazım. Bende yeni programa başladım 5kg zayıfladım ve kuvvetim azaldı şimdi değiştireceğim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar