kayserili Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Grego said: sobaya at demedi, şömineye at dedi. AHAHAHAHAHA vurmayın abi öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 najs dreamz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 dana22 said: peki hocam eski sevgili icin sarf edilen sarf malzemesi- peceteler kullanilmis prezervatifler filan da girer mi bu kategoriye... olmaz. onlar ercümenti şenlendirme amaçlı operasyonel giderler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Madcat said: insanlara akıl vermek için ne zaman kanıt isteyen toplum olduk biz yahu insanlar diye genellemeye gerek yok belirli kişilerden isteniyor böyle atıyor mu tutuyor mu belli olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Lord_Argos said: Ahah bizim arkadaş sevgilisinin hediye ettiği ibanez gitarı ayrıldıkları zaman bahçede parçalamıştı. Sende şömineye at... de ayrı kaşlar bitişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 evet editör bey, sahneye lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 hepinize layk, şuku. şu canımın en sıkıldığı anda iyi geldiniz yeminle. samaella said: ...sat hepsini rusa git. Rasmon said: disenchant ginaly said: Bu itemlar mütemmim cüze girer. İntifa hakkı sahibine teslim etmen gerekir. Kızın yeni sevgilisine. applev0dka said: Lord_Argos said: Ahah bizim arkadaş sevgilisinin hediye ettiği ibanez gitarı ayrıldıkları zaman bahçede parçalamıştı. Sende şömineye at... de ayrı kaşlar bitişik @Etitör; satma, yeni sevgilini elindeki kıyafetlere uygun seçersin. hediye edersin. olmazsa da at çöpe gitsin ben zamanında öyle yapmıştım, çöpçüler bayram etmiştir zenginkızıydı zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 eski sevgili/eş itemları genelde kargolanır ya da yakılır. duygusal olarak satmak nedir? duygusal olsa yakar, parçalar fln insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 zorlu bahçe katına geri götür ucuz bir kağıda ucuz bir kalemle değmezmiş yazarak item tomarının üstüne ucuz bir bantla bantla ve kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 zorlu bahçe katı ne?biz fakirleri bilgilendirebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 burberry, bvlgari, dolce gabbana, louis vuitton, moncler vs. http://www.zorlucenter.com.tr/avm/magazalar > meydan katı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Ulan 40 TL ye burda KEY satan adam, spotify açığından premiyım çar satan adam, Lois Vitton çanta varsa havada hoplatır. Lel Editör pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Son Hareketlilik: 04/03/2016 00:10 ayan beyan sorduk artık, bu başlık atıp tuttuğunda emin olmayanlar için referans olacak. bekliyoruz kanıtlarla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 1200 tl bot mu. timsah derisi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 La biraz sabredin henuz havalimanindayim gece donecem http://resim.patifile.com/2016/03/04/image52094.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Ya sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 DavidMills said: Ulan 40 TL ye burda KEY satan adam, spotify açığından premiyım çar satan adam, Lois Vitton çanta varsa havada hoplatır. Lel Editör pls. Onları para kazanmak için burada sattığımı düşündüysen helal olsun nediyim... kaç kere dedik pati üyelerine özel diye hemde o fiyata olmadığı halde sattıyordum. O yüzden birsürü oyun bedava veriyorum dimi kendi giveaway başlığım var o yüzden... bi girdebak neler vermişim. 2-3 densizin yüzünden adımız çıkıyor "haha güldük ettik" eğleniyoruz tmm da bunu devam ettirenler olması komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Heyecan yapma, zaten key satan kalmadı beni kazıklayamayacağını bildiğim için cd key alacam senden ahgagsgsgs.. Zorlu kat meselesinin açıklamasını bekliyor pati..Valla sadece ben değil, İyi bi LV çanta varsa pasla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 sana yağmurlu havada su yok ulan bu mesajlardan sonra... karalistemdesin üzgünüm daha neler bekliyor seni farkında değilsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Yp3YK2z2avA videoda sağ alt köşede duran kelin forumda HAVAALANINDAYIM ÇOK MEŞGUL VE ÖNEMLİYİM rpsi yapması mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Noolur sat afsfsfsfs..Yalvardım bak.. Havalimanı çıkışta sebil var, plastik bardakta koyuyolar ilaçlarını al, seviyoruz kaybetmeyelim seni asffsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Adam çıkartıp laak diye koyduğunda alacak mısınız ha? özür dileriz ağbi, iftira ettik affet diyebilecek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 bliksem said: videoda sağ alt köşede duran kelin forumda HAVAALANINDAYIM ÇOK MEŞGUL VE ÖNEMLİYİM rpsi yapması mükemmel. Güldüm. Beklentin nedir acaba hauhuahua Hayır nedir bu bullying çabası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Önce masaya koysun, sonra bakarız. Malı görmeden, cüzdan aklıma bile gelmiyo benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Editor said: Güldüm. Beklentin nedir acaba hauhuahua Hayır nedir bu bullying çabası ? kimsenin beklentisi yok abi, senin forum personaların var. haliyle bizim de dalga geçme hakkımız doğuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar