Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski sevgili itemları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dana22 said:

peki hocam eski sevgili icin sarf edilen sarf malzemesi- peceteler kullanilmis prezervatifler filan da girer mi bu kategoriye...

olmaz.
onlar ercümenti şenlendirme amaçlı operasyonel giderler
Mesaj tarihi:
Madcat said:

insanlara akıl vermek için ne zaman kanıt isteyen toplum olduk biz yahu

insanlar diye genellemeye gerek yok belirli kişilerden isteniyor böyle atıyor mu tutuyor mu belli olmayan.
Mesaj tarihi:

hepinize layk, şuku. şu canımın en sıkıldığı anda iyi geldiniz yeminle.

samaella said:

...sat hepsini rusa git.

Rasmon said:

disenchant

ginaly said:

Bu itemlar mütemmim cüze girer.
İntifa hakkı sahibine teslim etmen gerekir.
Kızın yeni sevgilisine.

applev0dka said:

Lord_Argos said:

Ahah bizim arkadaş sevgilisinin hediye ettiği ibanez gitarı ayrıldıkları zaman bahçede parçalamıştı.

Sende şömineye at...

de ayrı kaşlar bitişik

@Etitör; satma, yeni sevgilini elindeki kıyafetlere uygun seçersin. hediye edersin. olmazsa da at çöpe gitsin ben zamanında öyle yapmıştım, çöpçüler bayram etmiştir zenginkızıydı zira.
Mesaj tarihi:
Son Hareketlilik:
04/03/2016 00:10

ayan beyan sorduk artık, bu başlık atıp tuttuğunda emin olmayanlar için referans olacak. bekliyoruz kanıtlarla birlikte.
Mesaj tarihi:
DavidMills said:

Ulan 40 TL ye burda KEY satan adam, spotify açığından premiyım çar satan adam, Lois Vitton çanta varsa havada hoplatır.

Lel Editör pls.

Onları para kazanmak için burada sattığımı düşündüysen helal olsun nediyim... kaç kere dedik pati üyelerine özel diye
hemde o fiyata olmadığı halde sattıyordum.

O yüzden birsürü oyun bedava veriyorum dimi kendi giveaway başlığım var o yüzden... bi girdebak neler vermişim.

2-3 densizin yüzünden adımız çıkıyor "haha güldük ettik" eğleniyoruz tmm da bunu devam ettirenler olması komik.
Mesaj tarihi:
Heyecan yapma, zaten key satan kalmadı beni kazıklayamayacağını bildiğim için cd key alacam senden ahgagsgsgs..

Zorlu kat meselesinin açıklamasını bekliyor pati..Valla sadece ben değil, İyi bi LV çanta varsa pasla :D
Mesaj tarihi:
bliksem said:

videoda sağ alt köşede duran kelin forumda HAVAALANINDAYIM ÇOK MEŞGUL VE ÖNEMLİYİM rpsi yapması mükemmel.

Güldüm. Beklentin nedir acaba hauhuahua

Hayır nedir bu bullying çabası ?
Mesaj tarihi:
Editor said:

Güldüm. Beklentin nedir acaba hauhuahua

Hayır nedir bu bullying çabası ?

kimsenin beklentisi yok abi, senin forum personaların var. haliyle bizim de dalga geçme hakkımız doğuyor.
  • Yeni Oluştur...