Editor Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Ciddi soruyorum sizce letgo da filan satmalı mıyım ? 1 sene geçti üstünden (1 senedir cidddi ilişkim olmadı evet) Satmak istememin nedeni tamamen duygusal, parasal olaydan değil. Sağda solda millete yok halen beni stalklıyor filan diyormuş iyice dellendim ergen ergen laflar ediomuş... taştı artık. hepside markalı filan yani şöyle diyim; zorlu bahçe katı... botları ayakkabıları elbiseleri etekleri filan var toplamda 12-13 parça Ciddi yorumları alabilirmiyim genele/çoğunluğa bakıp ona göre satışa koyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 çabuksevgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 eski sevgilin sana etek mi alıyordu ? satma lazım olur giyersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Geri verseydin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 gönder geri, satacağım diye düşünürken kendinden rahatsız olmuyorsan zaten sat. normal prosedür, çok aksiyonlu bir ayrılık yaşanmadıysa, belirli bir zaman sonra geri verilmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 iç çamaşırları varsa alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 "zorlu bahçe katı" nedir ben burayı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Remus said: Geri verseydin... Olay ordan çıktı zaten geri vermek için mesaj atmıştım stalk sanmış. Dedikodu yapıyor ortalıkta kıyafetlerinin vererek buluşmak istiyormuşum vs Bak gördünüzmü yine bana döndü filan gibi laflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 bosver satma, arada koklarsin o eteklerde ne osuruk kokar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Stalk muhabbeti yaptıysa hiç dioalağa girme artık, yine adını çıkarır. "Zıvıllı giyisilirimi kıllınırık bını giri ildi idicik" diye dedikodu yapar.. Sat gitsin. Veya çok güzide olanları sakla, yeni birisiyle tanışırsan hediye edersin arada, profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Xaero said: "zorlu bahçe katı" nedir ben burayı anlamadım yazar orda pahalı demeye calışmış. http://www.zorlucenter.com.tr/avm/magazalar dışarıda mağazalar var meydan katı diye geçiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 varsa çantasının fotoğrafını falan bi koysana ya. hatuna çanta alıcam ama çanta bulamadım. BU-LA-MA-DIM. bütün çanta üreticileri anlaşmış ve BEYLER ÇİRKİN OLMAYAN ÇANTA ÜRETMEYELİM diye el birliğiyle and içmişler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 1 sene niye tuttun abi ? direk çöp para önemli değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 editor sallama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Editor said: Remus said: Geri verseydin... Olay ordan çıktı zaten geri vermek için mesaj atmıştım stalk sanmış. Dedikodu yapıyor ortalıkta kıyafetlerinin vererek buluşmak istiyormuşum vs Bak gördünüzmü yine bana döndü filan gibi laflar. Karşıdan ödemeli postala :) Onuda yapmak istemiyorsan hayır işine ver. Belediyeler hep eski kıyafetleri topluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 lan benim gönderdiğim koli ( güvenilir olsun diye yurtiçinde dhl kullanmak ) 300 tl tuttu, allahsızlar, siz de göndereceksiniz tabi. safım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 resim koyarmısın ? Uygunsa ben alabilirim kız arkadaşıma bot fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 internetten sat, satış ilanını heryerden paylaş ki görsün sattığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 1 senedir ciddi ilişkim olmadı etekle takıldım diyo şair. At çöpe gitsin abi napacan. Neya giyilmiş eşya konteynırları oluyo oraya ver, h&m mağazalarında da oluyor eski kıyafet getir şeysi onlara götür. Veya sat hepsini rusa git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 At gitsin abi. 1 yıl bekletmen hata. Ben benimkinin herşeyini attım bornoz hariç. Misafir geliyo lazım olur diye tutacakların dışında herşeyi at kesinlikle. Satmakla falan uğraşılmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 normalde eteğin fiyatı 300tl botun fiyatı 1200tl botu eve gidince atarim resmini, şimdi izmirdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Maddi değeri yüksekse acıma, sat direk tabi. Ben LV çanta almıştım doğum günü hediyesi. Beni kızdırınca gidip iade etmiştim daha ona vermeden. Asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 disenchant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 adam kayserili sdfaasfsadfafs bu arada çöpe atma bağışla geç. satmak mı? ne kdr karaktersiz bi davranış. aslında direk geri verecektin, görüşmen de şart değil. tanıdık vs olur posta olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Bende geri vermeye çalıştım zaten ilk önce ortak arkadaşa söyledim... Çok geri vermek istiyorsan gelsin kendisi söylesin demiş. Ben mesaj atıncada işte o yukarda dediklerimi diyor saydırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar