Oce4n Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Ofis ortamında işleri kolaylaştıracak bir mouse arıyorum. Aslında mouse'den çok yazılımı önemli. Şu an kullandığım mouse: A4TECH G9-730FX Office Shuttle isimli programı ile istediğim bütün ek özelliklere sahip. Tek sıkıntısı pili. 1 ay bile dayanmıyor pili. Orta tuşuna basarak ekran üzerinde çizgiler çizebilmek ve anında belli bir alanın ekran görüntüsünü alabilmek mümkün. Bu tür başka mouselar varmı bildiğiniz? Çizgiye ve screen capture'a örnek: http://i.imgur.com/4a080JG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 O yazılım mouse'la gelmiş olabilir ama aynı işi yapan zibilyon tane yazılım var, yazılım için mouse almana veya belirli bir mouse'u kullanmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 mouse'un uyduruk programıyla bunları yapmak yerine snagit kursan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Ofis mouse'u diyorsan çok tuşlu birşeyler kullan, G502/602 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Logitech Performance MX kullanıyorum ben. Bayağı güzel alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Anywhere MX benim bugüne kadar iş için en rahat ettiğim fare. Wireless laser bir defa, çok ufak da değil çok büyük de. Hem scrollu sağa-sola çekmesi hem ayrıca back-forward tuşu, normal ile "fırdöndü" arasında scroll modu geçişi, scrolldan ayrı middle button var. Fiyatı da uçuk değil. Pili 2-3 ay falan gidiyordur herhalde, istatistik tutacağım kadar sık değiştirmiyorum. Sadece uygulaması falan öyle zamazingoları yok ama zaten o işleri A4'ten iyi yapan yazılım mutlaka vardır piyasada, Snagit denmiş mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 A4tech dememin sebebi direk mouse ile kısayol bağlantısı olması. Herhangi bir programı açıp (Örn: windows ekran alıntısı aracı) kesit al gibi bir işlem yapmıyorum. Ve olay sadece ekran görüntüsü almak da değil. istediğim an aynı tuş ile aktif ekran üzerinde çizgiler çizebiliyor a4'ün yazılımı. Birisine birşeyleri gösterirken aşırı faydalı bir özellik. A4 dışındaki mouse'lar ile çalışmıyor da uygulaması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Baggio said: Anywhere MX benim bugüne kadar iş için en rahat ettiğim fare. Wireless laser bir defa, çok ufak da değil çok büyük de. Hem scrollu sağa-sola çekmesi hem ayrıca back-forward tuşu, normal ile "fırdöndü" arasında scroll modu geçişi, scrolldan ayrı middle button var. Fiyatı da uçuk değil. Pili 2-3 ay falan gidiyordur herhalde, istatistik tutacağım kadar sık değiştirmiyorum. Sadece uygulaması falan öyle zamazingoları yok ama zaten o işleri A4'ten iyi yapan yazılım mutlaka vardır piyasada, Snagit denmiş mesela. anywhere mx müthiş. uygulamasıda var ayrıca. farklı programlarda farklı şekilde çalışmasını sağlayabiliyorsun butonların. Ben mesela SAP'de çalıştır - geri gel, outlook'ta refresh, chrome'da aşağı yukarı scroll'a atadım tekerleğin sağa sola çekilme butonlarını. logitech setpoint uygulamanın adıda. her tuş için program bazında tuş ataması yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Eğer o dediğin şeyleri yapmak için program yüklüyorsan bilgisayara (mouse driver'ı vs.), alacağın başka bir mouse'la beraber kuracağın aynı işi muhtemelen daha iyi yapacak bir X program kurman arasında fark olmayacak pratikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Öyle bir X programı bulamadım daha. Bildiğim bitek a4'ün office shuttle uygulaması işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 mokoko said: Baggio said: Anywhere MX benim bugüne kadar iş için en rahat ettiğim fare. Wireless laser bir defa, çok ufak da değil çok büyük de. Hem scrollu sağa-sola çekmesi hem ayrıca back-forward tuşu, normal ile "fırdöndü" arasında scroll modu geçişi, scrolldan ayrı middle button var. Fiyatı da uçuk değil. Pili 2-3 ay falan gidiyordur herhalde, istatistik tutacağım kadar sık değiştirmiyorum. Sadece uygulaması falan öyle zamazingoları yok ama zaten o işleri A4'ten iyi yapan yazılım mutlaka vardır piyasada, Snagit denmiş mesela. anywhere mx müthiş. uygulamasıda var ayrıca. farklı programlarda farklı şekilde çalışmasını sağlayabiliyorsun butonların. Ben mesela SAP'de çalıştır - geri gel, outlook'ta refresh, chrome'da aşağı yukarı scroll'a atadım tekerleğin sağa sola çekilme butonlarını. logitech setpoint uygulamanın adıda. her tuş için program bazında tuş ataması yapabiliyorsun. MX Master var bende de ama SAP özel ayarlanabilir program listesinde yok sanki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 http://i.hizliresim.com/a3024O.png ben şöyle sap logon for windows'un exe dosyasını manuel ekledim. sıkıntısız kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Oo teşekkürler, deneyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 ne şımarık bir nesil olduk biz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 anywhere'in darkfieldsiz modelini m507 kullanıyorum ofiste. elin büyükse performance mx tavsiye ederim. ben 5 sene kullandıktan sonra sol klik double tap yapmaya başladı, açıp içini çözenler varmış aslında. ama şu an ev için ya m507 alcam sanırım yine, elim alıştı ofistekine bi hafta falan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Jeeztro said: ne şımarık bir nesil olduk biz ya. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 firma ne verirse o. kablolu 15 yıllık hp ps2 mouse kullanıyorum ben. müthiş çalışıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar