DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Haftaya anime bitiyor. Naruto&Hinata düğünü var. Son bölüm için güzel tercih. İlkbahar sezonunda da Boruto başlıyor. Bunun ekmeğini daha ne kadar yiyecek bakalım Kishi san. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Bitti :'( bölümü yetersiz iruka ile harcayacaklarına düğünü gösterselerdi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Ben nerde kaldım hatırlamıyorum ya, zaten main villain'i dövüp geleceğe bağladıklarında bitmişti benim için. Üstüne ne oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Yetersiz geldi son bölüm. Ero-sennin bir kere bile göremedik en çok bu olaya kızıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 sen 10 senelik animeyi boyle tirt bitir diyecegim de zaten boktandi :D ero sennin yok. dugun olayinin cozumu = butun koyu yolla kankalari kalsin fsdjkfjsd. ayrica hala ben serinin gercek anlamda nerede bittigini bilmiyorum. bunlar birilerini dovuyordu, araya filler girdi, bir filler daha girdi falan. bolum falan mi kacirdim ben? hangi bolumde bitti aslen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Düğün arcı başlıyo dedikleri kısımda bırakmıştım ben sanırım, arada The Last mıydı bi movie varmış canon, Naruto/Hinata konusu orada geçiyormuş sanırım(detaylarını bilmiyorum spoiler yememek için pek kurcalamadım) Onu izliyim öyle devam ederim dedim, kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 İzledim ben de son bölümü, meh. O kada çok böldüler ki son bölümleri... Ayıptır bunca yıldır izlenip son 10 15 bölümü cayır cayır üstüste verememek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 İzlerken aynı şeyi söyledim. Şu düğünü en az 124+ bölüme yaymaları gerekirdi üstüne aralara 20şer 30ar bölümlük filler koymaları lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 yıllarca flashbackler ile imanımızı gevrettiler en önemli yerlerde, şimdi tam feelz kasacakken bok gibi bitirmişler. ölenlerin hepsine gbler falan olsa, ağlata ağlata evlenseler çok epic olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 yalnız cocuk yalsanınca baya koseli cene falan baya yakısıklı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ölüsünü geç kurbağa amca ve teyze de yoktu. Hoş onlar savaşta da yoktu ilginç şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 göz yaşları sel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Yetmedi son bölüm. gittim manganın son bölümlerini okudum. Daha güzel oldu. Düğünü ben de görmek isterdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar