yumy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 öldüm ya naruto jutsuyu yapınca ahahaha kahkaha attım bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 şuanki bölümler çok güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 çocuk boşuna number 1 unpredictable ninja değil sdfsd güzel çaktı yumruğu son bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Yeni ending ve opening de güzel olmuş arada, tam versionları yok sanırım ama daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 sasukenin köküde orospu torunuymus yanı bunumu ogrenıyoruz bu arctada sorsalar solerdim ben zaten. bu kadar bölüm yapmaya gerek yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ahaha kakashi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 ABİİİİ KAKASHİİİİ ahahah vay ak yıllar sonra böyle mi olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 kaguya gg baya güzel sahneler vardı son bölümlerde, ama şu seal sahnesi gerçekten manga'da da burda da güzel yansıtılmış. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 ağlattı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Ben heralde 1.5 yıldır izlemiyorum en son rüyalara filan girdiydi ağaç yüzünden Bitti mi sonunda fillerlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Animenin son bir kaç bölümü kaldı sanırım. Son çıkan bölümü iyi ağlattı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 ağlattı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 En son 1,5-2 sene oldu heralde izlediğim, artık bitiyormuş anime de görünüşe göre, eksik kaldıklarımı tamamlayayım. Yalnız nerede kaldım onu hatırlamıyorum. Ben nerede kaldım bir yardım En son madara ile hashirama dovusuyordu. Naruto geldi, herkese gücünü paylaştı, millet regen oldu. Sasuke geldi, naruto ile birlikte tobiye mi birine daldılar, kurbağa yılan falan. Sakura da geri kalmadı tırtılla heal bastı ortalığa. sonra fillerlar girdi bişeyler oldu tiksindirdi bıraktım. olay sırası böyle olmayabilir de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 "Pursuing Hope" olabilir plot As the five Kage arrive to the battlefield, they note that this is no battle to be lost. Meanwhile, Naruto and Sasuke clash against Obito. As Sakura continues to heal Shikamaru, his treatment progresses little but Sakura promises not to let him die. Just then, Naruto's Version 1 cloak encases Shikamaru which Ino notes was being done subconsciously as an extension of Naruto's will. Shikamaru finally regains some strength and Tsunade arrives completely healing Shikamaru while praising Sakura that she has done well. After speaking briefly with her grandfather, Tsunade and the other Kage rally all the troops around them. Elsewhere in Kamui's dimension, Kakashi is almost ready to return to the battlefield once more. The Alliance then move out to destroy the Ten-Tails' tree form. Responding to his sensei's question, Orochimaru decides to take part as well and proceeds to attack the Ten-Tails with his snakes while Hiruzen destroys one of its branches with Enma's staff form. Tsunade and Sakura attempt to summon one tenth of Katsuyu to aid in the recovery of the Alliance by using their seals together. Naruto and Sasuke continue their clash with Obito who easily evades all of their attacks. Noting it's time for them to sleep, Obito grabs the duo using chakra arms. Naruto and Sasuke are forced out of their Sage Tailed Beast Mode and Susanoo completely. As Obito demands to know why Naruto still fights, he proudly states that never going back on his word is his nindō. Naruto declares that he will sleep tomorrow and dream on his own as Sasuke's Susanoo encases Naruto's Tailed Beast Mode. Elsewhere in Kamui's dimension, while realizing that Obito still possesses his Will of Fire despite his hatred, Kakashi prepares to return to their reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 galiba oralar, 375 ve sonrasi kakashi vs obito ve narutonun dogum gununu falan hatirladim, oradan devam edeyim. ardindan pursuing hope geliyor 2 bolum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 arkadaş bir dönem bitiyor be. duygular tavan yaptı kaç haftadır. final valley'e geldiler, önümüzdeki hafta itibarıyla ne kadar süreceği tam olarak bilinmeyen naruto vs. sasuke başlıyor. preview'da gördüğüm kadarıyla siyah beyaz, manga vari çizimlere sahip olucak. her ne kadar bundan sonra daha epey anime için content olsa da, gerçek anlamda Naruto serisinin bitmesi çok çok yakın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 saske götlük master'ı yapmış resmen, izlerken sinirleniyor insan sdfs neyse naruto'nun dayağını yiten adam oluyor, hala umut var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 ağzına ağzına vuracak naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 got tired of your shit, sasuke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 ee yok mu bu hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 1 saatlik özel bölüm gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 fight'ı ta..klı çizerlerden biri yapıyormuş, detayları okudum geçenlerde bi yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 sen öyle diyorsan öyledir denokun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Bu hafta geliyor 2 bölüm birden sonra tuhaf bir filler gelmez ise haftaya bitecek olması gerekiyor manga sırasına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 476 & 477 cok iyiydi aksiyona doyurdu. Arada goygoy kismi vardi yine tabi ama cok uzatmadilar, bolum akti gitti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar