Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 carrotın brooksun terini sildiği yerde dagıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Bir ay olmuş post yok başlıkta. Üstüne toprak atalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 1 sene araya girmesi lazım anime'nin, yok yani resmen fillerdan beter bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 yarim bolum boyunca ari dovduler abi. ARI DOVDULER YA ARI. hemsireye dips bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 chopper ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 arı şaçmalığı haricinde güzel bölümdü eğlencelik. kedinin yaptığı yaramazlıklar,chopper ın tepkileri,brooks un parçası efsane güldürdü ya beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Bu bölümün konusunu beğendim. Çoook yavaş ilerliyor ama hikayeye başlangıç kısmı olarak iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 uzun sure sonra ilk iyi bolumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 ağlattı son bölüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Eh başlayalım artık madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 20 bölüm falan biriktirmişim hala gıdım ilerlemedi hikaye lol son bölüm bir felaket zaten tek sahneyi 20dk'ya yaymayı başardılar. yeni dragon ball'da bile böle pacing sorunu yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ben 2015 eylül'den beri izlemediğimi fark ettim geçen sdaasdfasdf ne oldu şimdi bi özet geçsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 artisti dövdüler, bizimkiler dinlenirken devlet bunların üstüne, emekli albay ve altı nokta körler derneğinin başkanını saldı üstlerine. filin üstündeki hayvanat bahçesine geldiler, kaidonun adamı hayvanlara eziyet etmiş, sanji beşik kerpmesi ayağına kaçırıldı. bizim bebelerde kaidoyu dövecek şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 senden nefret ediyorum. çok basit ve gerçek özetlemişsin. suratımıza suratmıza vurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 carrot yeni nakama mı olacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 olsun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 olmasın nolur :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Carrot'dan olsa olsa az gücüyle main villiana atar yapıp dayak yedikten sonra TASKETEE LUFİİİİ diye ağlayan yan bağyan karakter olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 carrot gelecegine perona gelsin. hem physical vuran cok adam var tayfada, onu kapamis olur, hem de komik muhabbetler doner. garchu ne zaten ya. ama gonuller zoro ve sanji arasi gucte bi' powerhouse istiyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Perona'nın şu ana kadar gelmemesi en büyük hata zaten ya. Timeskipin sonrasında direkt kadroya bodoslama girmesi lazımdı. Belki sonra katılır ama, daha animenin ortalarındayız elbet tekrar karşılaşırlar. Bir de bi tane giant hatun vardı shrink le küçülebiliyordu o katılsın istemiştim en çok, cuk oturuyordu tayfaya. Ama fillermış o bölümler, onunla ilgili pek ümidim yok o yüzden. Carrot ta katılsın işte, Zoro/Sanji tier olmasa da bayağı sağlam melee combat gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 cikmadi mi bu hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Yok bu hafta, haftaya yeni arc başlıyormuş kısa filler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 haftaya yeni arc başlıyormuş. visual - arctaki karakterler spo'da https://one-piece.com/assets/images/wallpaper/jump_201703/one-piece_jump_201703_android.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 5 bölüm biriktirmişim gene. bi izleyen ben mi kaldım? bu arc baya güzel olacak gibi ya. şu zamana kadar tanıtılan vinsmokelar, big mom'ın tayfadakiler de baya ilginç geldi. beni doflamingo familyası baya baymıştı. aynı şekilde ally karakterlerde. zou arc'ını direk silmişim kafada lol sanji, pudding'i görünce ne yapıcak acaba. https://uploads.disquscdn.com/images/09c8c8913d42580a7548ba4b18eb5cf490ce7611bd385fd0bcdee6620c83492f.png sanji evlenmeyi kabul edip de, pudding istemeyecek sanırım ahaha son bölümdeki creepy disney introduction'ı baya iyiydi. jinbei reis de dönecek sanırım. triller bark lola'nın annesi de çıktı ortaya. sanji'nin geçmişiyle bu arc'a baya malzeme saklanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 bırıktırıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar