Borlach Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 hafta hafta izliyorum hep. marineford war dahil şimdiye kadar ki en iyi arc bence. tek bi boş bölümü yok. dressrosa, thriller bark falan hepsi bezdirmişti. sanat stili de en iyisi. bi kaç haftaya da kombat başlıyacak. biriktirenler ufak ufak bakabilirler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 90 bölüm fln birikmiş benim. 3-4 ay daha biriksinde arc sonu gelsin. mangada güncel gidiyorum zaten merak etmiyorum o yüzden ama mangada arc ın başını unuttuk neredeyse. o kadar uzun burası. hatırlama olmuş olur iyi olur anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 sanki 2 yıldır izlemiyorum gibi hissediyom anca 50 bölüm birikmiş fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 bugün mangada 1000 yayınlandı. büyük başarı hala sıkmadan ilerleyebilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 yamato ile luffy'nin karşılaşmasındaki ost'yi bulabilmiş olan var mı? ya da nasıl buluruz bilen? bu arada arc akıyor resmen. art syle bi kere daha değişti, döktürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 ep 995 de bütçenin ağzı çok güzel açılmış bol keyif veren bi bölümdü valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 animede 1000 bölüm oldu. büyük spo: Spoiler pirate king olamadık daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 1000. Bölüme özel ilk op yi wano arca göre uyarlayıp op yapmışlar. Reklam giriş animasyonunu da aynı şekilde. Bölümde de ilk sezon ağırlıklı ost kullanmışlar bayağı nostaljik olmuş, güzeldi. Spo içine ilk op ve 1k ep op'sinin karşılaştırmasını bırakıyorum. Biriktirerek izleyipte merak edenler varsa bakabilirler Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2022 1 ay ara verdiler ama değmiş cidden. ep 1015 pek keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2022 çizim kalitesinde vites bi tık daha yükseldi, film seviyesindeydi resmen. bayağı da gaz bölümdü. heralde bundan sonra bi yumruğun 10 günde kaido'ya vuruşunu izleriz artık sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 ya flamingo bölümleri uzundu ama harika bölümler sahneler vardı ya.(bkz.aşağıya bıraktığım linkler) bu arc öyle çok etkileyen bi sahne bölüm mevcut değil çok çok bayık gidiyor. ve en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 fight daha yeni başladı ya normaldir o kadar. mangaya da baktım ne kadar animenin önünde diye 47 bölüm var arasında. hala devam ediyo luffy-kaido fight'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Birikmişleri erittim geçenlerde eskisi gibi yine büyük bir heyecanla pazar sabahını bekliyorum. Ama şu arc'ı haftalık izlesem bıktırırmış, bütün hafta bekledikten sonra bazı bölümler çok darlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Ben animeye fishman island sonuna kadar dayanabildim. Dressrosa'da da bıraktım. Manga akarke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Ep 1062 (zoro vs king) muhteşem animasyonlara sahip keyifle izlenilesi bir bölüm olmuş. geçen hafta çıkmamıştı belliydi kaliteli bir şeylerin geleceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2023 uzun süre sonra wallpaperlık malzeme çıktı bölümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 şu olay çok rahatsız ediyor beni nedense.. dragon ball da tamam keyifle izleniyordu da, burada biraz saçma duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2023 spoiler olmayan spoiler: Spoiler bir sonraki (1071.) bölümde gear 5 gösterilecek artık. (galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2023 Geliyor gelmekte olan.. Spoiler Joyboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 sonunda geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 gelmeye kadar çok güzel geldi de. niye buggs bunny oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Mangada da öyle. Dövüşürken güldürüyor milleti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 (düzenlendi) çizimler aşırı karmaşıktı bu arada. her sahneyi anladım diyen yalan söylüyor kesin. şu adam çok daha güzel animasyonlamış paintle asıl fightı: (dikkat mangadan spoiler içeririr ileriki saniyeler) Spoiler Ağustos 10, 2023 Oce4n tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 animasyon stiline alışık olmadıkları çok belli oldu gerçekten animede, mangayı okumamış olsam çoğu animasyonu çözemezdim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar