hattok Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Abi 4850 var ve inceden yetmiyor biraz daha bu karttan üst seviye uygun fiyata bijiler arıyorum varsa elinde olan, eskidi bu kart yaa satim kafasında arkadaşlar slm :) 1gb 256bit olan 4850 xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 sen istiyor duj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 valla anlamadım. sanırım ekran kartı istiyor ikinci el... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 abi donanim haberin cok kaliteli 2. el al konusu var alim satim orada gayet guzel bence orda bir sansini dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 dasaaa said: sen istiyor duj? isdiyoorrr ama 90 dolarum vares SenariouS said: abi donanim haberin cok kaliteli 2. el al konusu var alim satim orada gayet guzel bence orda bir sansini dene Abi XD Donanım haber ağır ölücü. Smoke said: valla anlamadım. sanırım ekran kartı istiyor ikinci el... XD evet anlamak cok zor olmasa qRk... .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 konu büyük harfle açıldığından güncelde çok rahtsız ediyor. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Özür dilerim. Kücültebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 gerek yerine qrk yazılmış. ben vefat ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 4850 ne lan , amd ati'yi almadan önce çıkardığı kart mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 abi sanırım HD 4850 diyo xD gta 5 kaldırıo kanky XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 konudan alakasız senin yaş kaçtı hattok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 patiden birileri büyümüş çocuk yapmış, çocuk da büyümeye çalışmış buraya gelmiş lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 29 yasındayım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 AßichiM shéN phatichiqh dhé ch0qh yhaNLish qéLMishshiN, shéNi dh0NaNiM haßér é dh0qru q0NdhéréLiM, shéLaM sh0yhLé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 xD eyv XD auhsdfhuas @glad kac saat uğraştın la onu yazmak için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Gladmir said: AßichiM shéN phatichiqh dhé ch0qh yhaNLish qéLMishshiN, shéNi dh0NaNiM haßér é dh0qru q0NdhéréLiM, shéLaM sh0yhLé http://img.webme.com/pic/f/fbmlkodarsiv/emegesaygi7.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Gladmir said: AßichiM shéN phatichiqh dhé ch0qh yhaNLish qéLMishshiN, shéNi dh0NaNiM haßér é dh0qru q0NdhéréLiM, shéLaM sh0yhLé okuyamadım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Ben tahmin ederek okudum . hattok, bende bi 4850 yada 4870 var galiba. Yarım saate çek ediiim. İşin görülsün. *Güncelleme, baktım şimdi ATI 3870 miş varmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 of :'( 70 en iyi performans ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 evet 6 sene önce 4870 cf güzeldi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Oxi ne bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Oxichampion bebesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 gladmir umarım bir "liseli yazış generator" falan kullanmışsındır yoksa abv asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar