Anhora Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Suriye krizi'nin asıl hedefi TR ve sıcak çatışmayı TR sınırlarının içerisine taşımak. Şu anda bile diken üstünde yaşıyoruz da, yarın öbür gün büyük şehirler de terörize olmaya başlarsa (sokağa çıkma yasakları, yağmalamalar, riot, sivillere yönelik saldırılar vs) ya da ülkede karşılıklı gruplaşmalar olup iç savaş gibi bir hadise cereyan ederse ne yaparsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 bizde cikmaz oyle seyler, gazi olanlar sokakta su anda zaten. gezi bile milletin senelik izni bitene kadar surdu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 savaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 olabileceğinin en büyüğü sur'da oldu zaten, daha da büyüğü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 steam sale olursa oyun oynardik falan.. bir de 4chan'den, reddit'ten meme koyardik buraya, cunku cok zeki gosteriyor bizleri. ha bi de yan komsumuzu molotov ile yakip olduren cocuk icin bahaneler falan uretirdik. "iste bir direnisci. peki sadece bir direnisci mi? hayir ayni zamanda ozguvnin simgesi! hoyratca baglanmis pushisinde cocuksu bIr karakter var. kim bilir mangal gibi bir direnis tasiyor molotof alevinde..." anca anlam yuklerlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 hee evet asıl hedefi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 zaten evden işe, işten eve gidiyorum. bi değişiklik olmaz hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 µh said: olabileceğinin en büyüğü sur'da oldu zaten, daha da büyüğü olmaz. pekeke ve pekekeli bebe tayfası molotof attı tipik eylem :D olabileceğinin en büyüğü gezide oldu onuda pekeke bok etti demek istediniz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 ay savaştan çok korkarım ben ayol çıkmasın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 savaş çıkmaz zaten öyle direk. terör de olmaz. olay tamamen pekeke ye bırakılırsa bomba falan patlatılar arada molotof atarlar olay bütün insanlara yayılırsa gezi gibi olur hükümet tırsar araya sivil polis ve pekekeli sokar. ondan sonra o da biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Benim endişemin kaynağı cehaletin vücut bulmuş halinin eyleme dönüşebilecek olması ve böyle bir potansiyelin var olduğu (Bkz. Sivas Katliyamı) Öte yandan bu ülkede son 13 senedir toplum git gide kutuplaştırıldı. Bu da bir sorun. Yani; 1. Etnik kimlik 2. Meshep 3. Hayat tarzı farklılığı gibi çok yönlü gruplaşmalar olup derinleşebilir mi? Hatta parçalanmaya gidebilir mi? Çünkü tahmin edilemiyor. Yönetenler de uzun vadeli öngörülerden yoksun, toplum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 ben de katliyamdan, meszhep farkliliklarindan ve cahillikten cekiniyorum cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 İç savaş çıksa ne mi yaparım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Valla bu Suriye Krizi o kadar ucuz kurtulunacak bir şeymiş gibi gözükmüyor. Neredeyse AB'yi bitirdi. Bölgedeki güç dengelerinin ortasında kaldık. ABD de çekip gitti. Rusya'yla kötüyüz. Almanya bir yandan teröristleri destekleyip öte yandan TR daha fazla mülteci göndermesin diye he deyip geçiştiriyor. Ve bölgedeki parçalanma ülkelerin haritalarını değiştirecek. TR'ye de yansıyacağından söz ediliyor. Zor zamanlardayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Bütün dünya sorunun AKP ve Tayyip olduğunu biliyor. İç savaşdan önce ekonomik krize sokacaklar. Ama Tayyibin yerine ülkeyi satıcak başka birilerini arıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Cv ve motivasyon mektubu hazirlarim aslyum basvurulari icin Sahi nasi oluyo o isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 bi 5 sene gec kaldin o is icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 iç savaş olursa sokağa çıkıp saksının altına gizlenirim. sonra ordan geçen silahlı birini beklerim. o geçerken direk ayaklarımı boynuna dolayıp boynunu çat diye kırarım, sonra silahını alıp devam ederim. he ambiyaaa. evde otururum lan sığına sığına, iyi alıştınız 4 1 e basınca silah gelmesine, bu nasıl soru lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 İnşallah durumlar ev diye bir şey kalmayacak raddeye gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesut ne diyorsun gece gece yine sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Kesin beni oldurmek isteyen komsularim Beni temizlerdi hic goremezdim ic savasi uc gun dayanamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 80+ milyon nüfuslu, Avrupa'nın tampon bölgesiyiz, iç savaş falan çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Ben saat tam 00:00 (ülke reset) da 1-4, 4-1 yapmayı düşünorum..İlk el kevlar alamıyoz malum. (Keleşi nasıl alıyon diye soranlara, cheat yapacam rus hanım var ordan skill kastım). Negzel bu Anhora başlıkları, böyle ayaklarını suya sokup balık ekmek yemek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 iç savaş çıkmaz bu ülkede ya. cumhuriyet mitingleri, ergenekon süreci, gezi parkı eylemleri... son 5 senede doların 3 lira'ya kadar çıkması... meh, "YAZAR KASA FIRLATTILAR! EKMEĞİ KARNEYLE DAĞITTILAR!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 silahlarımı alıp karadenizdeki köy evimize ulaşmaya çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar