µh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 arabayi yikatiyordum, kosede etrafa bakinirken benim arabaya bi dondum arka camda kavun buyuklugunde bir alan kirilip dusmus adamlar birbirine bakiyor. ufak bi eleman vardi arabaya kopuk sikiyordu o sirada. durduk yere boyle bir sey olur mu acaba, 1-2 kisiyi de aradim kimse basima gelmedi dedi ama elemanlar durdukyere oldu diyor ben de hemen yakinlarindaydim biri yanlislikla bir sey carpsa etse duyardim. daha once boyle bir sey duyan goren var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Suyu çok basınçlı vurmuşlar dicemde daha sabunu sıkıyodu dedin belki ufak bi çatlak vardı farketmediğin sabunu yiyince genişleyip patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Sabunla cam mi genisler allaskina? Elindekiyle cama vurmus olmasin eleman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 önceden darbe almıştır saksı falan düşmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 benim de aklima gelen tek mantikli aciklama bi sekilde yanlislikla elindekini cama vurmasi. ses duymadim ama etraf da gurultuluydu. bu arada kontak kapaliydi camin isiticisi falan da kapaliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Yıkarlarken kırmışlardır, o camlar kolay kolay kırılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 go go kasko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 gecmis olsun..muhtemelen kasko primin yukselecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 A elemanı B elemanına şunu versene demiştir, B elemanı da fırlatmıştır A elemanı tutamamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 dana22 said: gecmis olsun..muhtemelen kasko primin yukselecek.. cam değşimind etükselmiyor olması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 valla ben de 1 kez o sekilde yaptirdim ama..son senelerde malum hem primi yukseltip hem de sartlari sıkılastirdilar..o yuzden dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Nako said: A elemanı B elemanına şunu versene demiştir, B elemanı da fırlatmıştır A elemanı tutamamıştır. hahahahah çokomik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 nazar çıkmıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 taktırdım yeni camı. adam oluyor öyle arada yolda taş falan gelmiştir dedi asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Selam, Çok saçma bir olaymış! Geçmiş olsun diyebildim sadece :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 arka cama yolda nasıl taş gelir la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 hocam o cam durduk yere anlattığın şekilde olmaz. muhtemelen çalışanlar yanlışlıkla vurmuştur diye düşünüyorum. güvenlik kamerası varsa oranın baktırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Araba camları dışardan şekli sebebiyle çok zor kırılır. İçerden ise çok kolay. Concave convex olayı yani. Dolayısı ile ısı farkından olmuş olma olasılığı daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 µh said: taktırdım yeni camı. adam oluyor öyle arada yolda taş falan gelmiştir dedi asdsdf kaç lira sıkışmış :D 500 falan galiba arka camlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=OeM-HEDIiwA http://www.youtube.com/watch?v=Y0LK1FoxfEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Liebe said: µh said: taktırdım yeni camı. adam oluyor öyle arada yolda taş falan gelmiştir dedi asdsdf kaç lira sıkışmış :D 500 falan galiba arka camlar :( 300 lira ayağıma kadar geldi adam, değiştirdi camı, kaskoyu e-mail attım ruhsatın fotosunu çekti gitti. temiz işti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar