Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guncel RTS onerisi

di

Öne çıkan mesajlar

Ahali selam,

Boyle bi RTS manyakligi sardi beni bu son gunlerde, Total Annihilation'a daldim hatta kafadan ama tatmin etmedi eskisi gibi. Boyle bi Warcraft, bi SC2, bi Dune, bi KKND tatmini ariyorum oyunlarda ama bulamiyorum.

Ruse falan baktim elimin altinda oldugundan tirt geldi. Homeworld'un yeni oyununa baktim yutubdan, goruntuleri oynanisi falan sarmadi. Age of Empires desen, meh artik.

Yok mu boyle eskilerin tadini verecek yeni bi oyun?

edit : Supreme Commander ve Planet Annihilation da cok tirt geldi, o yuzden onlara da dalmadim. Bildigin texture'siz kure koyup ustunde adam yurutmusler gibi geliyo baktikca...
Sosyal ağlarda paylaş

supreme commander neysede, planatery annilation baya kötü.

yeni hw baya yavan, grey goo baya baya yavan, etherum direk kötü, act of aggression fazlasıyla meh.

war for overworld var dungeon keeper 2 clone/remake gibi.
company of heroes 2 güzel, singleı falanda güzel.

bu ikisi dısıdna yakın zamanda cıkmıs rts yok ki onlarrında biri 2 yıllık öbürü 1 yıllık nerdeyse.

sc2 var işte, acık ara en iyi o.

ha wargames var, ama onlarda rts gibi diel daha cok real time tactics kafası. daha güncel savas simulasyonu gibi kaynak falan yok gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

civilization var işte, hem bu haftasonu muhtemelen pati oyunu da dönecek. başında 6 saat geçirince real time strategy e dönüşüyor.

amaç savaşmaksa
-total war serisi
-coh serisi

birşeyler kurayım izleyeyimse
-anno lar
-banished

bunun dışında sıralım tam liste
https://en.wikipedia.org/wiki/Chronology_of_real-time_strategy_video_games
Sosyal ağlarda paylaş

en yakın olarak gnomoria, castle story, settlers 2 10th anniversary, supreme commander, war for the overworld, age of empires 2 hd, age of empires 3, age of mythology, rise of nations, homeworld deserts of kharak, ashes of the singularity, star wars empire at war, company of heroes 2, tropico 4, cities skylines, call to arms, wargame, shogun 2 total war var.

yeni olarak da warhammer fantasy ve warhammer 40k için rts'ler geliyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

en yakın olarak gnomoria, castle story, settlers 2 10th anniversary, supreme commander, war for the overworld, age of empires 2 hd, age of empires 3, age of mythology, rise of nations, homeworld deserts of kharak, ashes of the singularity, star wars empire at war, company of heroes 2, tropico 4, cities skylines, call to arms, wargame, shogun 2 total war var.

yeni olarak da warhammer fantasy ve warhammer 40k için rts'ler geliyormuş.

warhammer 40k için ne geliyormuş pc ye, link var mı link
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...