di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Ahali selam, Boyle bi RTS manyakligi sardi beni bu son gunlerde, Total Annihilation'a daldim hatta kafadan ama tatmin etmedi eskisi gibi. Boyle bi Warcraft, bi SC2, bi Dune, bi KKND tatmini ariyorum oyunlarda ama bulamiyorum. Ruse falan baktim elimin altinda oldugundan tirt geldi. Homeworld'un yeni oyununa baktim yutubdan, goruntuleri oynanisi falan sarmadi. Age of Empires desen, meh artik. Yok mu boyle eskilerin tadini verecek yeni bi oyun? edit : Supreme Commander ve Planet Annihilation da cok tirt geldi, o yuzden onlara da dalmadim. Bildigin texture'siz kure koyup ustunde adam yurutmusler gibi geliyo baktikca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Keske... Yok Age of tadi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 rts ölmedi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 tabii ki brood war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Not: Sildim homeworld'u :) City-Building sever misin? Anno 2205 filan var oynayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Ben de yukarda "Homeworld'un yeni oyununa baktim yutubdan, goruntuleri oynanisi falan sarmadi." demisim. Hic anlamiyosun beni Ulas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 age of niye mehki? steamden online olarak hala çok tatlı oynanıyor. yeni ırklar falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Wc nin tadı tabiki hiçbişeyde yok ama age of cidden mantıksal ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 supreme commander neysede, planatery annilation baya kötü. yeni hw baya yavan, grey goo baya baya yavan, etherum direk kötü, act of aggression fazlasıyla meh. war for overworld var dungeon keeper 2 clone/remake gibi. company of heroes 2 güzel, singleı falanda güzel. bu ikisi dısıdna yakın zamanda cıkmıs rts yok ki onlarrında biri 2 yıllık öbürü 1 yıllık nerdeyse. sc2 var işte, acık ara en iyi o. ha wargames var, ama onlarda rts gibi diel daha cok real time tactics kafası. daha güncel savas simulasyonu gibi kaynak falan yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 age of hdnin yeni dlc görevleri güzel aslında bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 civilization var işte, hem bu haftasonu muhtemelen pati oyunu da dönecek. başında 6 saat geçirince real time strategy e dönüşüyor. amaç savaşmaksa -total war serisi -coh serisi birşeyler kurayım izleyeyimse -anno lar -banished bunun dışında sıralım tam liste https://en.wikipedia.org/wiki/Chronology_of_real-time_strategy_video_games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Starcraft 2: Legacy of the Void (aka Amondan korksak Voide girmezdik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 COH tabiki ya, saçmalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 en yakın olarak gnomoria, castle story, settlers 2 10th anniversary, supreme commander, war for the overworld, age of empires 2 hd, age of empires 3, age of mythology, rise of nations, homeworld deserts of kharak, ashes of the singularity, star wars empire at war, company of heroes 2, tropico 4, cities skylines, call to arms, wargame, shogun 2 total war var. yeni olarak da warhammer fantasy ve warhammer 40k için rts'ler geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 tropico 3 te baya sorunlar var campaign design olarak. 4 direk aynısı ama baya daha iyisi. oynıycaksanız tropico 4 oynayın bence direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 rise of nations, company of heroes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 4 yazıcaktım yanlış olmuş, düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Ashes of Singularity nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 EA'dan ciktiginda almayi dusunuyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Bone said: en yakın olarak gnomoria, castle story, settlers 2 10th anniversary, supreme commander, war for the overworld, age of empires 2 hd, age of empires 3, age of mythology, rise of nations, homeworld deserts of kharak, ashes of the singularity, star wars empire at war, company of heroes 2, tropico 4, cities skylines, call to arms, wargame, shogun 2 total war var. yeni olarak da warhammer fantasy ve warhammer 40k için rts'ler geliyormuş. warhammer 40k için ne geliyormuş pc ye, link var mı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Battlefleet Gothic: Armada http://store.steampowered.com/app/363680/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Eski meski Empire Earth serisi güzeldi, hele ilk oyun, sırf campaignleri için tekrar tekrar yükleyip oynamışımdır ilk oyunu. edit: güncel denmiş sorry, farketmedim başlığı, göz direk rts'ye odaklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Komutan said: Battlefleet Gothic: Armada http://store.steampowered.com/app/363680/ Guncel dedim de, oyun cikmamis lan daha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 "geliyormuş" dedim zaten abi. rts piyasası fazla ölü, güncel pek bişi yok. age of empire 2 hd remake'i gibi 20 yıllık oyunları döndürüp döndürüp oynuyor insanlar. haliyle warhammer için 2 yeni rts geliyor olması da pozitif bi olay bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Total Annihilation'a dondum ben yine. Oyun hala cogzel de unit grouping gibi seylerin olmamasi cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar