Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Hadi gene iyisin zaman asimina takıldık. Müebbet hapis cezasını gerektiren suçlarda 12 yıl 6 ay, 20 yıldan aşağı olmamak üzere hapis cezasını gerektiren suçlarda 10 yıl, 5 yıldan fazla ve 20 yıldan az hapis cezasını gerektiren suçlarda 7 yıl 6 ay, 5 yıldan fazla olmamak üzere hapis veya adlî para cezasını gerektiren suçlarda 4 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 1 saat önce, Xenocide dedi ki: Gercekten o ekmek nasil yenmez ya. Bence hala kılıç hakkın var hocam. 10 senelik yanlıştan dönün derim beraber. Bi de orada es kaza gorgu tanigi olsam, bana gelip desen bole bole de diye hic zkimde olmaz afedersin ahahsh durup dururken basimi belaya sokcam, kamera vardir bi sey vardir yalan ifade verdigim ortaya cikar tanimam etmem BANANE LAN her seyi de anlatirim ha bole bole kizi yolladi hemen, sonra telefon acti biri geldi soformus gibi yap dedi memur bey derim Bana çok mantıklı geldi kılıç hakkı kavramı, karımla paylaştım şimdi, dikkat et de o kılıç bir yerine kaçmasın ded : (( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 37 dakika önce, ahmedinejad dedi ki: İlk başta niye kabul etti? Para mı teklif ettiydin Yok, bir arkadaşımın arkadaşı (çok yakın değil) bir çocuktu. Rica etmiş arkadaşım, o da kırmamış gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 11 dakika önce, sipeyskeyk dedi ki: Bana çok mantıklı geldi kılıç hakkı kavramı, karımla paylaştım şimdi, dikkat et de o kılıç bir yerine kaçmasın ded : (( keskin kilic sahibini keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 sayemde foruma redemption da yaptın ha iyisin sıpakeke hehhehheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Allah razı olsun ayıcık kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2020 güzel hikayeydi de hiv'den nasıl gelmiş konu buralara sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 On 29.07.2020 at 10:13, axedice dedi ki: Ben bi kaç defa eve (hatta bi defa iş yerime) gelinip dövülmekle tehdit edildim ama şimdiye kadar gelen giden olmadı. şu telefonda üfleten adamdan bahsetsene foruma, hani mm çıkaramadım dediğin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 On 29.07.2020 at 12:41, sipeyskeyk dedi ki: 12 sene oldu ama bunca zaman sonra utanmadan anlatilmis. cok akiilliyiz ya. biri gelsin rapora ben yaptim desin. ya birini oldurseydin ayni seyi yaparmiydin? ordaki adama zarar gelseydi tamam ben yaptim diyebilcekmiydin? diyebilseydin o arabayi sarhos kiza ben verdim de derdin. bence gulumsetcek hic bir tarafi yok hikayenin. benimde 5 den fazla kazam var, ama alkollu olupta masrafi sigortaya kitleyecek kadar hirsiz olmadim. kacak elektrige verilen bedeli konusacaginiza, adaletteki kendi yaptiginiz yanlislarin bir gun sizin bedelini odeyeceginizi gormuyorsan hayirli forunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 oo yıllık sipeys gömme sezonu geldi mi ya? evet abi NASIL YETMEZ AMA EVET? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Adama bak 19-20 yaşında yaptığım bir şeyi aynı tazeliğiyle gömmüş. Oradaki adama zarar gelse ben yaptım diyebilecektim elbette, bilmeden etmeden mal mal konuşmayalım. Ben olayı gülümseyerek hatırlıyorum kimsenin kılına zarar gelmediği için, sen nasıl hatırlamak istiyorsan öyle hatırla sjw kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 HIV başlığında alıntınanınca korktum lan bu arada, unutmuşum burada bunun konuşulduğunu ahahahhsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 HIV mi oldun sandin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Aynen biri HIV olduğumu haber veriyor sandım ve ürperdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 hikayenin arkasında "19-20 yaşlarımda seviştim ben" demek yatıyor aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Evet 19 yaşında seviştim demek için bir saat wot yazdım, çünkü 19 yaşında sevişmek hava atılacak bir şey. Nasıl da yakaladın, cin gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Ayrıca hikayede sevişme yok, okuduğun başka bir hikayeyle karıştırıyor olmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 VODKA FALAN vardı sanırım hikayede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Evet seks yok, yalnızca alkol ve pişmanlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 11 saat önce, sardalya dedi ki: HIV mi oldun sandin hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 sipeys bence kendi de pişman 2010-xx lardaki yetmez ama evetçi halinden. di mi lan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 sipeys ulan ne arsız herifsin ya adam ölseydi orada. hayret bir şey ya girme bu foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 5 saat önce, goldbären dedi ki: sipeys ulan ne arsız herifsin ya adam ölseydi orada. hayret bir şey ya girme bu foruma. Ahahshdhhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 13 saat önce, Frostbite dedi ki: sipeys bence kendi de pişman 2010-xx lardaki yetmez ama evetçi halinden. di mi lan?? Çok pişmanın, sevgili her konuda haklı olan random stranger on internet. Lütfen beni affet ve yargılamayı bırak, yoksa nasıl yaşarım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar