Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HIV Kapmış Olabilmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Hadi gene iyisin zaman asimina takıldık.

Müebbet hapis cezasını gerektiren suçlarda 12 yıl 6 ay, 20 yıldan aşağı olmamak üzere hapis cezasını gerektiren suçlarda 10 yıl, 5 yıldan fazla ve 20 yıldan az hapis cezasını gerektiren suçlarda 7 yıl 6 ay, 5 yıldan fazla olmamak üzere hapis veya adlî para cezasını gerektiren suçlarda 4 yıl.

Mesaj tarihi:
1 saat önce, Xenocide dedi ki:

Gercekten o ekmek nasil yenmez ya. Bence hala kılıç hakkın var hocam. 10 senelik yanlıştan dönün derim beraber.

Bi de orada es kaza gorgu tanigi olsam, bana gelip desen bole bole de diye hic zkimde olmaz afedersin ahahsh durup dururken basimi belaya sokcam, kamera vardir bi sey vardir yalan ifade verdigim ortaya cikar tanimam etmem BANANE LAN

her seyi de anlatirim ha bole bole kizi yolladi hemen, sonra telefon acti biri geldi soformus gibi yap dedi memur bey derim

Bana çok mantıklı geldi kılıç hakkı kavramı, karımla paylaştım şimdi, dikkat et de o kılıç bir yerine kaçmasın ded : ((

Mesaj tarihi:
37 dakika önce, ahmedinejad dedi ki:

İlk başta niye kabul etti? Para mı teklif ettiydin

Yok, bir arkadaşımın arkadaşı (çok yakın değil) bir çocuktu. Rica etmiş arkadaşım, o da kırmamış gelmişti. 

Mesaj tarihi:
11 dakika önce, sipeyskeyk dedi ki:

Bana çok mantıklı geldi kılıç hakkı kavramı, karımla paylaştım şimdi, dikkat et de o kılıç bir yerine kaçmasın ded : ((

keskin kilic sahibini keser.

• 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
On 29.07.2020 at 10:13, axedice dedi ki:

Ben bi kaç defa eve (hatta bi defa iş yerime) gelinip dövülmekle tehdit edildim ama şimdiye kadar gelen giden olmadı.

şu telefonda üfleten adamdan bahsetsene foruma, hani mm çıkaramadım dediğin adam

Mesaj tarihi:
On 29.07.2020 at 12:41, sipeyskeyk dedi ki:

12 sene oldu ama ?

bunca zaman sonra utanmadan anlatilmis.

cok akiilliyiz ya. biri gelsin rapora ben yaptim desin.

ya birini oldurseydin ayni seyi yaparmiydin?

ordaki adama zarar gelseydi tamam ben yaptim diyebilcekmiydin?

diyebilseydin o arabayi sarhos kiza ben verdim de derdin.

bence gulumsetcek hic bir tarafi yok hikayenin.

benimde 5 den fazla kazam var, ama alkollu olupta masrafi sigortaya kitleyecek kadar hirsiz olmadim.

kacak elektrige verilen bedeli konusacaginiza, adaletteki kendi yaptiginiz yanlislarin bir gun sizin bedelini odeyeceginizi gormuyorsan

hayirli forunlar.

Mesaj tarihi:

Adama bak 19-20 yaşında yaptığım bir şeyi aynı tazeliğiyle gömmüş. Oradaki adama zarar gelse ben yaptım diyebilecektim elbette, bilmeden etmeden mal mal konuşmayalım. Ben olayı gülümseyerek hatırlıyorum kimsenin kılına zarar gelmediği için, sen nasıl hatırlamak istiyorsan öyle hatırla sjw kardeşim.

Mesaj tarihi:
13 saat önce, Frostbite dedi ki:

sipeys bence kendi de pişman 2010-xx lardaki yetmez ama evetçi halinden.

di mi lan??  

Çok pişmanın, sevgili her konuda haklı olan random stranger on internet. Lütfen beni affet ve yargılamayı bırak, yoksa nasıl yaşarım??  

• Yeni Oluştur...