Litminov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Gta V aldım orijinal ve g3258, gtx 750ti, 8 gb ram ile 800x600'de bile oynayamıyorum sürekli takılıyor. ayarları en düşüğe almama rağmen. Ama youtube'dan baktığımda aynı sistemle orta ayarlarda takılmadan oynayanlar var. sorun ne olabilir eski psu ya da hdd olabilir mi? Diğer oyunlar sorunsuz çalışıyor mgs rising, batman arkham knight, ac gibi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 çalıştırdığına dua et, zaten kasacak 30 fps nin altına düşecek bunun dışında hissedilir saniyelik kasma varsa ısınıyordur işlemcin donma yapıyordur. o işlemci ve gpu dan cok fazlasını bekleme. ayrıca arka alanda calısan birşeyler vardır anti vir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 750Ti ile GTA V çatır çatır oynanıyor, hem de gayet güzel ayarlarda. Adamın donanımına diss atmaya gerek yok. Tavsiyem MSI Afterburner kurup oyun sırasındaki ısı değerlerine bakman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 sey olmasin ya, ekran kartinin ayarlarinda sey oluo iste su oyun icin su ayarlari yap su oyun icin sunu yap bazi oyunlar sacma bi sekilde onboard ekran karti varsa onu kullaniiolar falan. bak bakim ib ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Rule of Thumb: PC'nizi 6 ay - yılda bir temizleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 http://www.overclock.net/t/1433882/gaming-and-mouse-response-bios-optimization-guide-for-modern-pc-hardware Sorunun yukardaki linkte bahsedilen "HPET (High Precision Event Timer)" olabilir. Baştan sona okumanda fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=x1Z-tsC_4ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 adam 33 fps'nin altına düşmüyor rami de 6gb mış. aynı sistem işte. ayarlar da high - very high arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 oyunda kasmanın bir çok sebebi olabilir. cpu'nun tozlanmış olması, ram'in veya harddiskin bozuk olması felan oyunda geçici takılmalara, donmalara felan neden olabilir. gpu'dan kaynaklı kasmalar, oyundaki fps değerlerini ölçerek gözlenebilir. yani hep kasma gpu'dan kaynaklı olmaz, ama oyundan 30fps altında değerler alıyorsan o zaman gpu yetersiz olduğu anlaşılır. daha düşük grafik ayarlarında oynamak gerekecektir. bi de driverları güncelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 o gpu oyunu rahat rahat çalıştırıyor. kesin bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 şimdi farkettim oyun kasmıyor sadece saniyelik donuyor bazen sık sık bazen ara ara. onun dışında çok akıcı oynanıyor. CPU - GPU - MB, işletim sistemi falan hepsi yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 %99 hddden varsa elinde başka tak dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 onu da düşündüm ama diğer oyunlar sorunsuz çalışıyor. hdd'den olsa diğer oyunlarda da sorun olması gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 RAM görece az olarak değerlendirilebileceğinden HDD de büyük pagefile ihtiyacı doğuyor olabilir, HDD eski vs. ise belki ondan olabilir. Diğer oyunların RAM ihtiyacı aynı olmayabilir. GTA V te tüm haritayı yükleyecem diye kastığı için sıkıntı çıkarıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Litminov said: şimdi farkettim oyun kasmıyor sadece saniyelik donuyor bazen sık sık bazen ara ara. onun dışında çok akıcı oynanıyor. dediğim gibi ram-cpu-hdd problemi olabilir bu mesele. mesela external harddiske csgo kurmuştum, usb üzerinden gelen verinin hızı yetmediğinden sanırım, oyun içinde saniyelik donmalar yaşadım. gidip ssd'ye attım oyunu, şimdi daha akıcı oynuyor. bi de oyunu verify files yap, işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 gta 5'in kronik sorunu sanırsam. i5,i7,970 vs güçlü sisteme sahip olanlarda bile oluyormuş. Kimisi ssd'ye yükledim sorun çözüldü diyor kimisi dx10 yaptım çözüldü diyor herkeste farklı çözümler işe yaramış. arkadaşımda gtx750 var eski model onda da hiç kasma yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 g3258 g3258 g3258 g3258 g3258 g3258 single core cpu asd, gta5'i açabilmesi mucize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Nasil bedavadan salliyonuz belli degil bi sayfa once adam ayni islemci ekran kartiyla oyun videosu koymus adam hala o islemci rerore diyo sfafafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 nvidia experience yanlışlıkla upscale yapmış olabilir mi acaba? hani yapmaz 750tida bunu ama bi bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 sadece ilk posta kaıp yazdım da sene 2016 single core cpu ile en hayvani multithreading isteyen oyunlardan birini oynamak zor olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Abi net hdd yazma hızından dolayı oluyo o. Bende de suanda 160gb hdd var 8mb cache sanırım. Mortal online bile deli gibi tekliyo asdf Bi ssd alim kendine gelcek alet ama xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 ekran kartının rami kaç? 1gb ve altıysa sıkıntı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Bone said: Litminov said: şimdi farkettim oyun kasmıyor sadece saniyelik donuyor bazen sık sık bazen ara ara. onun dışında çok akıcı oynanıyor. dediğim gibi ram-cpu-hdd problemi olabilir bu mesele. mesela external harddiske csgo kurmuştum, usb üzerinden gelen verinin hızı yetmediğinden sanırım, oyun içinde saniyelik donmalar yaşadım. gidip ssd'ye attım oyunu, şimdi daha akıcı oynuyor. bi de oyunu verify files yap, işe yarayabilir. best tip ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 sil tekrar yükle kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 4 gb ram var. fps problemim yok ama bazi oyunlar stutter yapiyo ve running out of memory diyo. sonunda crash. swap file ile mi alakali? rami 8 gb yapsam duzelir mi? 120 gb ssd takili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar