Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ1NjYwMzI5Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwMTAwNTg5NzE@._V1__SX1303_SY653_.jpg http://www.imdb.com/title/tt4061080/?ref_=ttmd_md_nm nerd bir oglan ile çatlak bir kızın ilişkisini anlatıyor. Ben sevdim netflix yine güzel şeyler yapmış. 10 bölüm bir anda verilince izlenip bitiyor hemen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 İzleyecem de korkuyorum çok mu sissy diye. Gerçi Netflix ten yana sıkıntım yok. Epey güzel yapımlar keşfettim. Hatta topiği şey etmek gibi olmasın grace and frankie var mesela 2 yaşlı çiftin hikayesi. çiftlerden erkekler gaylermiş meğersem son 20 yıldır. boşanıyolrlar karılarından birbirleriyle evleniyorlar falan. oyuncuların hepsi zaten imba. sonra şu parks and recration mı neyse ordaki hintli elemanın dizisi var, onun da gideri var. ek olarak, unbreakable kimmy schmidt var. son 15 yıl mı ne yer altı sığınağında yaşayan ve sonra kurtarılan bir kızın hikayesi. tina fey yapmış, epey absürd bir komedi. love dan önce bunları izleyin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 alt yazısı falan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 masticore daha samimi geldi, love izleyeceğim bu arada, https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a9/fb/df/a9fbdf0f8d0a3728dbf809f2ecf63f0f.jpg TÜRKÇE ALTYAZI VAR MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Jeeztro said: İzleyecem de korkuyorum çok mu sissy diye. Gerçi Netflix ten yana sıkıntım yok. Epey güzel yapımlar keşfettim. Hatta topiği şey etmek gibi olmasın grace and frankie var mesela 2 yaşlı çiftin hikayesi. çiftlerden erkekler gaylermiş meğersem son 20 yıldır. boşanıyolrlar karılarından birbirleriyle evleniyorlar falan. oyuncuların hepsi zaten imba. sonra şu parks and recration mı neyse ordaki hintli elemanın dizisi var, onun da gideri var. ek olarak, unbreakable kimmy schmidt var. son 15 yıl mı ne yer altı sığınağında yaşayan ve sonra kurtarılan bir kızın hikayesi. tina fey yapmış, epey absürd bir komedi. love dan önce bunları izleyin ahah Yalniz Bu Grace & Frankie paticik izleyici kitlesine hic uymuyo (ama Ben severek izledim 😁) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Ilk iki bolumu izledim, bekledigimden daha iyi cikti. Guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 gillian jacobs ne güzel bi kadındır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 güzel diziymiş hakikaten 7. bölümdeyim sardı hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 _Rave said: gillian jacobs ne güzel bi kadındır ya. kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 izliyorum çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 gillian jacobs için izliyorum aptal nörd oğlan gelince skipleyip geçiyorum ne zaman vazçgeicekler böyle aptal karakterlerden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 ilk bölümü bitiremedim ben ya. grup yapacakları sahnede işi batırdığında kapattım. dayanamıyorum böyle mallıklara. bir erkek ya mevzuyu oraya getirmez, ya da o noktadan sonra böyle mallık yapmaz ne kadar nerd olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 bitirdim baya beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 kitabı daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 oh trailerdaki müziği buldum https://www.youtube.com/watch?v=5Z8oYH_bhnA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 bu bitince master of none izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 sevmiyorum o herifi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 unbreakable kimmy schmidt izle o zaman o da iyi ama master of none da çok iyi. ben epey sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ahmedinejad kendi başına gelmiyor diye kızmış kapatmış asdafs. Dizi bu,ne bekliyorsun ki... Bu arada film setinde çalışan meydancı cok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 flaked izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 geldi yeni sezon. flaked çıkmadı bir türlü ne zaman gelecek bulamadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 ilk sezon daha güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 gillian jacobs güzel de community'deki rolü yüzünden çok itici geliyor. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar