TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 geyik mount veriyomuş çünkü. mount toplayan adamım. son 1 yıldır da oynamıyorum. 1 hafta önce token ile açtım hesabı. ve de garrisonda sağdan sola zıplamaç. mount kasmak zor. hayat zor. zaten yeni gelenlerin hepsi de milyor tane apexis shard istiyomuş. pandaria'da da oynamadımdı aynı böyle. hep kaçtıydı o kurtlar kuşlar. fok mi lief horde / alliance çarlarım var. yeter ki GEL HADİ diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Ironforge bankanin onunde bekliyorum gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 paypal vereyim 25 dolar ateşle. full run'a gel, istediğine need at takıl raidde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 wtf man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 alliance isen bir ara beni de al, ben de istiyorum o mountu sadfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 abi 50k altına satıyolar haftalık HC Archimonde serverlarda. 25 dolar ne ya adam soymaya yer arıyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 illa gear kasıp openraid filan uğraşalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 710 720 civarina getirin charlari. Sonra lfr/premade tabinda wod raidsden begendiginiz hc ye girin. Yada bulun bi guild mythic yapan. Hc alt raidleri de yapiyolar genelde onlar. Boss mekaniklerini unutmamak icin falan. Onlarla yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 curve sahibi olmayana kız yok artık hacı, zor premade kısmından grup bulmak. bi de bazı çılgınlar var atıyorum 600ilvl item düşen yer için 620ilvl falan istiyorlar. en temizi guild, premade bulmak / tamamlamak şans işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 TN hord tarafında geçen ay 35 k idi... belki şimdi 30'a düşmüştür. 30 k 18 tl desen, hiç tatava çektiğine değmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Oyun ne hale gelmis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 mount ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 oyun aptal dolu ya. tüm firmaların işe girmek için iş tecrübesi istemesi gibi. ilk işe kim girdi o zaman ? düşen gearın 20 ilvl üstünü istiyorlar. lan o ilvl olsa bende neden senin aptal raid gurubuna gelip 2 saat harcayıp hiç bişey almadan cıkayım. insanlar kendini bazen cok zeki zannediyor, eskiden yoktu böyle naneler, sırf bu yüzden bırakcam yine sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 allaaan geyiği, değicek bişey olsa neyse de, o mounta değmez o kadar kasmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 2009 dan beri wow sober'ım çok şükür. o neydi öyle yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 @applev0dka farm gurubu hemen overgearla bitiriversin diye yapıyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 mardox said: TN hord tarafında geçen ay 35 k idi... belki şimdi 30'a düşmüştür. 30 k 18 tl desen, hiç tatava çektiğine değmez... 15k'ya satan gördüm ama tek boss galiba, full boost değil. curve için verilebilir aslında. applev0dka said: oyun aptal dolu ya. tüm firmaların işe girmek için iş tecrübesi istemesi gibi. ilk işe kim girdi o zaman ? düşen gearın 20 ilvl üstünü istiyorlar. lan o ilvl olsa bende neden senin aptal raid gurubuna gelip 2 saat harcayıp hiç bişey almadan cıkayım. insanlar kendini bazen cok zeki zannediyor, eskiden yoktu böyle naneler, sırf bu yüzden bırakcam yine sanırım alt run vs hadi onun için curve vs istemeleri normal de bakıyosun adam 720ilvl istiyor, kendisi 670. köylü kurnazı dolmuş oyun işte. bi de o haliyle item lockluyorlar, X trinketi reserved, X token reserved bilmem ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Vay arkadaş archimonde bile gelmiş boss olarak. Dönesim geldi oyuna yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Daha önce de gelmişti. Kış kışlamıştık. Yine gelmiş. Boss kalmadı, Sargeras son eklenti paketi belli zaten de, oraya kadar bol bol Illidan, Archimonde vs işte. Ulan bu Eredar lar ne ırkmış arkadaş aka aka bitmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 15k normaldir. Hc archi 15e dustuyse zaten hic progress fln ugrasmayin basin gecin, baya bis item dusuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Valla ben 15 K ya run bulamadım TN de. Yaparız diyen varsa buyursun hazırım. Hatta 3 run kapatırım direk asfsfdss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Bizim swde 200k fiyat çekmişler HC heroic full run'a, normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 mardox said: 15k normaldir. Hc archi 15e dustuyse zaten hic progress fln ugrasmayin basin gecin, baya bis item dusuruyor. scam olabilir, ben öyle rastgele chatte görmüştüm. piyasası ne kadar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Ben yaklasik bir ay once 20k ya almistim. 2 kisi giriyoruz diye 25ten 20ye indirmisti adam basi. 15k su an dogru olabilir ama cokta scam var dikkat etmek lazim. Ha girer full guild runa keser cikarim diye beklemeyin. Adamlar LFG sistemini kullaniyo. Bir kisi bilemedin 2-3 arkadas LFG de grup kuruyo 3-4 boostlanicak adami da aliyolar arada kaynatiyolar. Yeri geliyo wipefest olabiliyo yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar