bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 keywordlerle arayın abi, baya yaygın bir sorunmuş. cenabetlikten öte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 teyemmum.. ya sen inanmiyorsan bile al kardesim. ne zarari olacak. alt tarafi su degecek her bi yerine igne basi kadar kuru bir yer kalmayacak kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 abdestsiz wow a login olmam, öyle diyeyim. o kadar mütevazıyım bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 vay be samsungun intikami gibi olmus. samsung pismanliktir dedin dedin basina geldi :) biri patlar digeri seritler sunar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 şu iphonecuların kafası çok ayrı la. çünkü iphone hiç bozulmuyor hausdfhuashf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 ayfoncu diyerek neyi kast ediyorsun? sen samsungcumusun simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 ya arkadaş, ülkede nereye çarpsan beyinsizlik akıyor ya. hb'den ürünü aldım, iade ettim. iade ederken dedim ki, cihazda arıza var, böyle böyle bu sebepten dolayı iade etmek istiyorum. cihaz gitti, "iade reddedildi". aradım, hayırdır neden reddedildi. eee cihaz arızalı, buna cihaz arıza kaydı almanız gerekiyor servisten. ondan sonra verdim enrage'ı ağzıma geleni söyledim. beyinsizler, zaten iade talebi oluşturulurken arıza var denmiş, madem arıza tespiti gerekiyor servisten o zaman neden bize gönderin diyorsun telefonu, servise götür tespit yaptır ondan sonra gönder desene. şimdi telefon gelecek, servise gidecek, servisten gelecek, tekrar hb'e gidecek. nereden baksan 1 hafta. aklını yediklerim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 servis yapacak elinde kalacak bir de.. olur mu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 bingildak said: ya arkadaş, ülkede nereye çarpsan beyinsizlik akıyor ya. hb'den ürünü aldım, iade ettim. iade ederken dedim ki, cihazda arıza var, böyle böyle bu sebepten dolayı iade etmek istiyorum. cihaz gitti, "iade reddedildi". aradım, hayırdır neden reddedildi. eee cihaz arızalı, buna cihaz arıza kaydı almanız gerekiyor servisten. ondan sonra verdim enrage'ı ağzıma geleni söyledim. beyinsizler, zaten iade talebi oluşturulurken arıza var denmiş, madem arıza tespiti gerekiyor servisten o zaman neden bize gönderin diyorsun telefonu, servise götür tespit yaptır ondan sonra gönder desene. şimdi telefon gelecek, servise gidecek, servisten gelecek, tekrar hb'e gidecek. nereden baksan 1 hafta. aklını yediklerim ya. abi sen iadeye bastır. Arızası ilgilendirmiyor beni, iade etmek istiyorum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 iade oluyor abi zaten. servisten arıza kaydı istiyor sadece iadeyi tamamlamak için. daltarak bana dese ki arıza sebebiyle iadede bize böyle bir tespit belgesi gerekiyor, onu gönderin. hb'e telefonu gönderip de geri gelmesini bekleyene kadar servise götürüp tespit belgesini gönderirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CtckgkRWIAA-z5P?format=jpg&name=large Samsung Öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 çok sağol paylaştığın için, note7ler patladığı için hemen samsung galaxy s7 telefonumu ve samsung televizyonu çöpe attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 adam çizgisini hiç bozmuyor ya ahduaıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 konuyla ilgili bir update geçeyim. hb'dan 1 haftada geri geldi telefon lel, bugün samsung a verdim, 2 haftada oradan onay bekleyecek lel. sonuç itibariyle ilk haftada sorun çıkan telefonun iadesinin yapılması 3 hafta sürüyor :( ek bilgi olarak, ilk 1 ay içerisinde parça arızası olan cihazlar samsungda onarıma girmiyormuş sadece değişim oluyormuş, buradan da şukusunu verelim adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 az kalsin aliyordum note 7 de saolasin basina gelenle vaz gectim aninda. arti samsungun icat ettigi en onemli sey edge olayinin da bir boka yaramadigini ve el ile irtibati sonucunda istenmeyen seyler oldugunu da senden teyid etmis oldum. tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 tek taraflı edge güzeldi ve kullanışlıydı bence, niye vazgeçtiler bilmiyorum. ha çift taraflı ama çok daha şık duruyor o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 1 ay oldu neredeyse kullanali, ben hic sorunla karsilasmadim. Edge kismi da kullaniyorum, oyle yanlislikla basma/basamama gibi bi durum da olmadi hic. Note 7'de daha iyi diyorlardi, zaten kavis onda daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 bu arada belki birinin isine yarar,samsung uhd tv alanlara s7 ve s7 edge hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Ve demek iki telefon veriyor demek TV 10k fln sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 telefonlardan birini 60 digeri 65 inc alana veriyormus.tv fiyatlari sanirim 5500 tl ve 12 bin civari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 gün geçmesin ki samsung pişmanlığını iliklerimde hissetmeyeyim. servisi aradım, ne durumda süreç diye. teknik servis telefon note 7 olarak yazıp, arıza tespit kaydı yerine değişim açmış. s7 edge verdik, note 7 ile değişim geliyor iade etmeye çalışırken. ALLEHHEİMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Note 7 daha pahalı değil mi ya satarsın işte mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 İstemiyorum arkadaş ya. Note 7 gelecek patlayanı patlamayanı derken bi de onunla uğraş. Üstüne yenileri de patlıyor falan. Paramı geri verseler kafi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Olm niye sony almıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 samsung - eziyet yazimlari farkli okunuslari ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar