KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 orda yakında taksi durağı var olmazsa onlarla konuşurum oradaki ağaca bağlarım. gündüz bişey olmaz da akşam 9-10 gibi dönüyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 e tamam iste abilere rica et orada birak..arada 3 5 bisiler atarsin yada baklava filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 taksiciler binebilir falan yaz baya kanki olursun belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 aynen, dersin taksiciye abi burlarda dursun sürersiniz de işiniz olursa kısa mesafede diye. bence yaparlar kıyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ümit pegretta 0 365tl salcano ng750 2.el 400 Ümit Cruiser 2.el 375 bianchi shark 0gibi 375 ümit blackmount 2.el 250 salcano nova 0gibi 300 600gibi düşünüyodum hırsızlık riskinden ötürü iyice düşürdüm fiyatı biraz anlayan biri yol göstersinde aliyim haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 daha uyduruk yok mu bunlar uçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 KillJoy said: ümit pegretta 0 365tl salcano ng750 2.el 400 Ümit Cruiser 2.el 375 bianchi shark 0gibi 375 ümit blackmount 2.el 250 salcano nova 0gibi 300 600gibi düşünüyodum hırsızlık riskinden ötürü iyice düşürdüm fiyatı biraz anlayan biri yol göstersinde aliyim haftasonu Bunlar bisiklet değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 tamam bisiklet alma çalınır dediniz. bunlar işimi görür muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 bana bisiklet gibi görüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Komodo said: bana bisiklet gibi görüktü binip ne kadar gidebileceğini düşünüyorsun ben max 5 km falan veriyotrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 günlük 5km gideceğim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 o yokus yuzunden buyuk ihtimal ilk hafta bayicaksin :P istanbul bisiklete musait bir sehir degil ne yazikki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 KillJoy said: günlük 5km gideceğim zaten Sen onlarla yokusun ysine gelince düşersin kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Laurelin said: o yokus yuzunden buyuk ihtimal ilk hafta bayicaksin :P istanbul bisiklete musait bir sehir degil ne yazikki Ben bisikletle istanbula geldiğimde gayet rahat geziyorum valla. Hemde arkamda çantalar olmasına rağmen. https://www.decathlon.com.tr/hoprider-ehir-bisikleti-500-id_8222609.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 çamlıca acıbadem arası gideceğim. gidişim kolay da dönüşüm sırf yokuş. Bazen spor sonrası sırt çantalı nasıl başedeceğim pek bilmiyorum ama yaparım ya bi şekilde. o benim sorunum. @Xaero linkte fiyat yok. Birde sokakta bırakmıcak olsam bayılırım ne kadarsa da, şimdi güvenemiyorum sizin onca en kötü selesi gider lastiği patlar öğütlerinizden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 KillJoy said: @Xaero linkte fiyat yok. Birde sokakta bırakmıcak olsam bayılırım ne kadarsa da, şimdi güvenemiyorum sizin onca en kötü selesi gider lastiği patlar öğütlerinizden sonra. Bu model artık satılmıyor onun yerine bu geldi https://www.decathlon.com.tr/hoprider-300-erkek-id_8307664.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 O rakamlara çıkabiliyorsan Sedona 300 al, bisiklete binersin hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-sifir-ayarinda-temiz-uygun-ikinci-el-bisiklet-273456173/detay bu da aynı marka malzeme kalitesinden ötürü mü bunu öneriyorsun? ağırlıktan ötürü mü? bu yokuş çıkıyor diğerleri niye çıkamıyor :) salcano 2 kilo daha hafif. tamam bissürü hedesi varmış bunun tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 yalnız ben çok safım ya. bisikletçiyle konuştum kadıköyde. taksiciyi bağlamadan sakın alma diyo istersen 10 liralık bisiklet olsun yine çalınır diyo. sizi vesvese yapıyorsunuz sandım, biraz da inanmak istemedim.. Toplum çok bozulmuş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Hemen ertesi günü çalarlar abi aman burası Türkiye, sırf bu yüzden bende bisiklet işine giremiyorum, yapacak bir şey yok, o paraya AK falan al lazım olur yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 bisiklet en çok avrupada çalınıyo abi. ben alcaktım budapeşteye gelince, bisikletçiye girdim biraz muhabbet ettik yaklaşık 950€ luk bişi sectim. adam direk dedi balk ben bisikletçiyim bu işten para kazanmama rağmen önermem. bu direk göze batar ve çalar lar. bi de toplu taşıma çok iyi olduğu için salladım açıkçası. heryere yürüyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 KillJoy said: yalnız ben çok safım ya. bisikletçiyle konuştum kadıköyde. taksiciyi bağlamadan sakın alma diyo istersen 10 liralık bisiklet olsun yine çalınır diyo. sizi vesvese yapıyorsunuz sandım, biraz da inanmak istemedim.. Toplum çok bozulmuş o zaman. Senin işe direk bisikletle gitmekten başka çaren yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ne bisikleti ya, cocuk musunuz? biraz fazla mesaiye kalip para kazanin ve araba falan alin. https://www.youtube.com/watch?v=NOTNAY2MKGw karar vermek icin de reklam var https://www.youtube.com/watch?v=-nD08yxGisQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 KillJoy said: düşündüm aslında güvenlik olmaz ama döt kadar yere sokmazlar birde sürekli değişiyor adamlar. günde 4 lira ayda 80 lira 4 ayda 320 lira 4 ay boyunca çalınmasa tamamdır. 320 liralık bisiklet alayım. decathlondan alsam kilidi 2 tanede jantlarla gövdeyi bağlasam. seleyle gidonu götürürler mi? bu kadar düştü mü hırsızlık apartman içinde seleyi götürmüşlerdi benim sucu filan diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 KillJoy said: ümit pegretta 0 365tl salcano ng750 2.el 400 Ümit Cruiser 2.el 375 bianchi shark 0gibi 375 ümit blackmount 2.el 250 salcano nova 0gibi 300 600gibi düşünüyodum hırsızlık riskinden ötürü iyice düşürdüm fiyatı biraz anlayan biri yol göstersinde aliyim haftasonu Gövde amortisorlu bisikletler bunlar. HİÇ BİRİ işe yaramaz. 2. yokuşta yorar adamı. Bisikletin çalınma ihtimalinden korkuyorsun. 2 defa İzmir'de bisiklet çaldırmış biri olarak söyleyeyim (biri kendimin biri eşimin bisikletiydi) eğer çalınma ihtimali varsa asla ve asla göze güzel gelen bisiklet alma. Sana 10 numara 5 yıldız tavsiye veriyorum şimdi. Sahibinden'de falan Bianchi Aspid SF ve muadili eski bisikletlere bak. Kullanacağın mesafe 3-5 kilometreymiş. Bu tarz eski ama kaliteli bisikletler, düzgün bakılmışsa her türlü işini görür. Zaten muhtemelen 150-200 liraya da alacağın için çalınsa da çok üzülmezsin. (Yalan. Her türlü üzülecen. İçinde kalacak. Aklına geldikçe moralin bozulacak.) Hem taksicilerle güvenlikçilerle falan anlaşmayı başarırsan daha sonra daha kaliteli bir şeylere de geçebilirsin. 500 liralık bisikleti direk riske atmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar