Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bira Mmh

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

geçen ben de bizim bakkaldan 1 guiness, 2 yeşil efes aldım. adam kasada "sercan bak yanlış yapıyon. şimdi bunlara ödicen 30 lira. halbuki malt alsan 7 liradan 4 tane alırsın, yarına da kalır." dedi. çok mantıklı dedim bi sonrakinde de öyle yaptım :/

elveda guiness :( artık sen de benim için arada yapılabilecek bir kaçamaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
satıyor da, yok kalmadı getirmiyorlar bla bla diyorlar

ellerinde olsa satacaklar yani, yok. YOK LA YOK, YOKTAN ANLA BİLADER diyorlar sdf

o değil de yıllar yıllar önce efes'çilerin getirdiği bi bira vardı gusto mu gusta mı ne, meyvesini cartını curtunu hatırlamıyorum ama bunun gibi fresh bi tadı vardı diye hatırlıyorum. hala varsa ona bakayım bi ara.
Sosyal ağlarda paylaş

makul mesafede vardır illa ki (karfur ftw) ama yürüme mesafemde kalmadıydı. insan istiyor ki iş çıkışı yol üstündeki bakkalda 17 çeşit bira olsun ama olmuyor. hatta benimki "spotçular çekiyor abi, benim bi tanıdık var ona bi sorayım." diye başlayıp bi ara kırmızı tuborg bile bulamadığından bahsediyordu bu stokçular yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Cokomantis said:

hoegaarden, kronenbourg blanc, efes while ale gibi neyimiz var? buğdaya dadandım bu ara. hoegaarden best bana göre, onu ortaya dikiyorum. daha düz / daha aromatik neler konabilir sağına soluna?

şuralardan bi anda ginese döndüm 2 ay önce. vay benim boşa geçen yıllarım :(((((

https://i.imgur.com/1bFZhIw.png
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...