razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 tap 7 de almıştım duruyor dolapta bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 geçen ben de bizim bakkaldan 1 guiness, 2 yeşil efes aldım. adam kasada "sercan bak yanlış yapıyon. şimdi bunlara ödicen 30 lira. halbuki malt alsan 7 liradan 4 tane alırsın, yarına da kalır." dedi. çok mantıklı dedim bi sonrakinde de öyle yaptım :/ elveda guiness :( artık sen de benim için arada yapılabilecek bir kaçamaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Ben ancak barlarda happy hours’da falan guiness iciyorum artik. Evde uzerimde iron maiden tisortum ve pijamamla oturup manowar dinlerken ucuz bira icmek daha samimi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 efes alıyor hala pis herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 alkolu keyif için içipte donanımhaber sıcak fırsatlar durumuna düşmek çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Bakkaldan guiness mi alinir. O teneke guiness'ler berbat bir sey , fici ile alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 buralar çok fena beyaz yaka kokmuş ya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Haftasonu derbi vesilesiyle iki kişiyi daha weihenstephaner in pencelerine düşürdüm. Yakında çevremde efes içen kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 hoegaarden bulamıyorum yahu. tuborg'cu barlarda yok, fıçı satan irish'lerde yok, kadıköyü'ndeki şekilli biracılarda yok, migros'umda yok, bakkalımda yok... hasret kaldım, kronenbourg blanc'a sığındım... http://assets.stickpng.com/thumbs/585e5853cb11b227491c33c7.png bardağana kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 tuborgcular satıyor yahu bunu yanlışın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 satıyor da, yok kalmadı getirmiyorlar bla bla diyorlar ellerinde olsa satacaklar yani, yok. YOK LA YOK, YOKTAN ANLA BİLADER diyorlar sdf o değil de yıllar yıllar önce efes'çilerin getirdiği bi bira vardı gusto mu gusta mı ne, meyvesini cartını curtunu hatırlamıyorum ama bunun gibi fresh bi tadı vardı diye hatırlıyorum. hala varsa ona bakayım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 onu bilemem hacı da ben marketlerde de gördüm, senin etrafında tükenmiş herhalde :D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 makul mesafede vardır illa ki (karfur ftw) ama yürüme mesafemde kalmadıydı. insan istiyor ki iş çıkışı yol üstündeki bakkalda 17 çeşit bira olsun ama olmuyor. hatta benimki "spotçular çekiyor abi, benim bi tanıdık var ona bi sorayım." diye başlayıp bi ara kırmızı tuborg bile bulamadığından bahsediyordu bu stokçular yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 çanakkale'ye yolun düşerse yardımcı olurum hoegaarden'da duş alırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 oraya gelsek rakı vururuz beya. ama cilaya hayır demem tabi ki :) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Ben Bomonti Stout'u çok tuttum ya.Temiz temiz gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Cokomantis said: oraya gelsek rakı vururuz beya. ama cilaya hayır demem tabi ki :) :)-D ağzının tadını biliyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 tuzlu su varsa rakı-balık-deniz mezesi, yoksa bira-şarküteri her yer binaysa ffa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Tuborg ilk brewmasterı bilmemkim Frederik adına Frederik serisi çıkarmış, bir barda denk gelmiştim ve IPA'sı cidden efsaneydi. hiç bir yerde bulamıyorum, gören duyan var mı? sınırlı üretim falan mıydı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 RamsesII said: Ben Bomonti Stout'u çok tuttum ya.Temiz temiz gidiyo bari sen içme efes lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Sadece bomonti black alıyorum abi, onun dışında efesten aldığım hiç bir şey yok. Ama şu an ben de kendime gerildim, bir daha almam o şerefsizlerden... Weihen'i de tuborg getiriyo zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 şimdilik favorim bu oturduğum mahallenin birası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Franziskaner denedin mi senko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Cokomantis said: hoegaarden, kronenbourg blanc, efes while ale gibi neyimiz var? buğdaya dadandım bu ara. hoegaarden best bana göre, onu ortaya dikiyorum. daha düz / daha aromatik neler konabilir sağına soluna? şuralardan bi anda ginese döndüm 2 ay önce. vay benim boşa geçen yıllarım :((((( https://i.imgur.com/1bFZhIw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paulaner için abi buğday birası içecekseniz. Hoegarden tırt. Gerçi Paulaner'ın şişesi falan da tırt, onu fıçıdan servis içmek lazım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar