reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ruslar gol atip tshirt i acsaydi fena galyena gelebilirdi bizimkiler, neseki dotte patlamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 macin tamamini seyretmem lazim. varmi bi yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 online nasıl izlersin bilmiyorum da fb tv yayınlar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 benjani said: asfasd adamlar gol atabilseymiş putin tshirt'i göstereceklermiş https://pbs.twimg.com/media/CbXT2ZtXEAErqSw.jpg bizde deplasmanda tayyip tsihrt'i gösterelim. http://i.imgur.com/Plxjm5M.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 benjani said: asfasd adamlar gol atabilseymiş putin tshirt'i göstereceklermiş https://pbs.twimg.com/media/CbXT2ZtXEAErqSw.jpg bizde deplasmanda tayyip tsihrt'i gösterelim. yalnız böyle siyasi şeylere uefanın izin vermiyor olması lazım, nazi selamı verenlere 3-5 maç ceza geliyordu. göreceğiz bakalım deplasmanda eskaza gol yersek bişi yapabilecekler mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Vítor Pereira: R.Madrid olsa da fark etmez. Merak ettim baktım bulamadım. FB tarihinde Real ile resmi maçı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 fenerbahçe güzel oynadı ve kazandı. tebriks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 moskovada bunlar pislik yapacaklar. en azindan oyunculari psikolojik olarak yoracaklar o kesin. havalimani ve otelde problem yasatirlar. otel gerci swiss ve ya dedeman olabilir bizim turklerin sahibi olduklarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 en fazla havaalanında ararlar bir de otobüse eroin zulası atabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 stormeagle said: Vítor Pereira: R.Madrid olsa da fark etmez. Merak ettim baktım bulamadım. FB tarihinde Real ile resmi maçı var mı? Fark ederse kahrolayim demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 muhim olan bizim nasil gonderdigimiz..biz burada onlara pislik yapmadik ki..hani en fazla 3 5 fanatik otelin onunde goygoy yapar bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 tarasov'a ceza geliyor gibi uefa'dan. rusyada adam 2. sirada haberlerde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Ya şu dandik takımı desteklemeyi öyle zorlaştırıyosunuz ki avrupa kupalarında. Tek olayım avrupada puan lazım yanlış anlaşılmasın. Yoksa gidip hafif eli ayağı düzgün bi takımdan gene tokatları yiyip yiyip dönüceksiniz... Ne sanıyosunuz ki anlamadım? Futbol tarihinde uluslararası bi turnuvada ki en rezil sonucunu almış olmanız hala yazar altın harflerle. Bık bık konuşulmuş yetolar tarafından. Sanki harbi bi rakip varmış karşılarında da yenmişler gibi. LOL. yekeyeke said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 adamın üsluba bak, yeto vs direk hakaret etseydin insanlara. neticede fenerbahce de olsa bir türk takımı avrupada maç kazanmış, ülke puanı kazandırmış, tebrik etmek gerekir kanımca. ha halen çekemiyorsan o senin kuyruk acındandır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Kendi takımı önüne gelenden dörder dörder yemedi zaten geçen sene ondan öyle konuşuyor, hakkıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 kayserili said: Ya şu dandik takımı desteklemeyi öyle zorlaştırıyosunuz ki avrupa kupalarında. Tek olayım avrupada puan lazım yanlış anlaşılmasın. Yoksa gidip hafif eli ayağı düzgün bi takımdan gene tokatları yiyip yiyip dönüceksiniz... Ne sanıyosunuz ki anlamadım? Futbol tarihinde uluslararası bi turnuvada ki en rezil sonucunu almış olmanız hala yazar altın harflerle. Bık bık konuşulmuş yetolar tarafından. Sanki harbi bi rakip varmış karşılarında da yenmişler gibi. LOL. yekeyeke said: dandik takım derken kendi takımından bahsediyor bence :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Sene olmuş 2014.O kadroları 4-4 yerken evinde 80 küsürde 1 puanı kurtarıp 0 çekmekten kurtulur.Üstelik bunu yapan takım bir önceki sene gruptan fln çıkıp kadrosunun temelini korumuş takım.Belki şampiyonluklara ambargo koyamamış bir Fener var ama son 10 küsür yılda hep yarışın içindeydik.Yanlış hatırlamıyorsam da 1 tane 3.lük var,diğer sezonlar ya 1 ya 2 . Şike olayları olmasa şu anda GS'ın esamesi okunmuyordu ki sadece geciktirdiler.Yine bir 3 yıl ilk 4 e girebilirmiyiz diye tırnaklarını yer,bize laf atıp durur şanlı 6S taraftarı😬 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 helal olsun fenerbahçeye ligde yenilince zaaalasakta avrupada destekçisiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ‘Suç UEFA’da’ Rusya Futbol Federasyonu eski başkanı Vyaçeslav Koloskov, maç sorası yaşanan olayla ilgili UEFA’yı suçladı. Kura çekiminden önce Rus ve Türk ekiplerinin ayılması gerektiğini belirten Koloskov, “Bu olayda her şeyden önce suçlu olan UEFA’nın kendisi. Kura çekiminden önce Rus ve Türk kulüplerinin ayrılması gerektiğini söyledim. UEFA yöneticileri bu olayda suçlular ve şimdi de maçtan önceki otobüs saldırısıyla Putin tişörtünü aynı kefeye koyarak skandal oluşturma çabası içindeler.” dedi. Koloskov ayrıca Tarasov’un UEFA kurallarını ihlal etmediğini, sadece Rusya başkanına olan saygısını gösterdiğini ifade etti. bu ne ya :) hdhshshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Tebrikler fener iyi bir galibiyet almislar ruslara karsi aslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Deplasmanda sıkıntılı maç olur. Turu geçemeyecekleri için her türlü eziyeti yaparlar putinciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 loko elemana 300 bin € ceza kesmis. rus medyasinda yziyor. uefa'da muhtemelen maci seyircisiz oynatacagi yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 doğruysa helal lan bizde olsa MOSKOVA FEDAİSİ falan derler cezayı bırak ödüllendirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Fenerbahçe Lokomotiv Moskova Maçına Recep Tayyip Erdoğan tişörtüyle mi, Baltacı Mehmet Paşa tişörtüyle mi çıkacak? detay zaytung.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar