Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Dragonfire said: uplayayım topiki. 1 hafta kaldı bizim olaya ıvır zıvır işler var hiç bitmeyen gerisi tamam ama hala ayakkabım yok. prada al kendine eger kıza louboutin almadıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 tebrik ederim. bu arada davetiye fikri de çok güzelmiş. ben de eylülde gg hayırlısı olsun efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 aramızda biri daha var gg olan ve nedense bu başlığa yazmıyor inatla, neden acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Benim vaktim geldi sıradakileri alalım. Hala müzik derlemekle uğraşıyorum. birisi bana müdahale etmez ise konukların müzik ve kültür seviyesi çok farklı yerlere çıkacak. umarım insanlar bu işi bana bırakmayacak kadar iyi tanıyorlardır beni. star warstan başladım brave heart ile devam ediyorum araya pop şarkıların enstürmental ve acuistic coverlarını serpştirdim şuanda youtube beni celtic woman a kadar getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 6 yil bitti hanim artik batman gibi konusuyor, tekrar dusunun derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Dragonfire said: star warstan başladım brave heart ile devam ediyorum araya pop şarkıların enstürmental ve acuistic coverlarını serpştirdim şuanda youtube beni celtic woman a kadar getirdi. tam bir 27 yaş düğünü ya. kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 evlilik bir süre sonra aşkı öldürüyor sonrasında karşılıklı saygı ve sabır ile birlikte yürüyor.O saygı ve sabırı kaybedenlerin sonu genelde boşanma oluyor.Allah herkesi mutlu etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Neyseki bana birakmadilar muzigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 bosver qanqa nasilsa pistte cosmaya baglancak bi sure sonra pink floyd starwars fln yalan olur en temizi ankara oyun havalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Two steps from hell'den de bi iki şarkı attıraydınız playliste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Biz de aldık bakalım 17 Eylüle gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Hayırlı olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 desene 17 eylül'den sonra gg. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 ben başlığı yeni gördüm lan! 7Mayıs'ta da ben evleniyorum. son 3 ayım avize koltuk yatak dolap beyaz eşya avize perde davetiye gelinlik takı hede hödö diye geçti. Şimdi de yerleştirme işleri başlıyor. Nişan süresini kısa tuttuk sözde (5 ay) ama o bile yorucu oluyor. Halı dışında alınacak bişey kalmadı gibi duruyor. Nikah şekeri için vakıflara mail attık dönmedi bile herifler, biz de lazerle magnet kestireceğiz sanırsam. 7 Mayıs Kadıköy büyük salona gelin, papyonumla karşınızda olacağım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Liebe said: aramızda biri daha var gg olan ve nedense bu başlığa yazmıyor inatla, neden acaba :D bensem o yeni gördüm lan konu dışına girmeyeli baya olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 CthuLhu said: 7Mayıs'ta da ben evleniyorum. oo kutlarim..bir yastikta saglikla mutlulukla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 kim olcak başka sdfds komşu da olduk uğraş dur şimdi bütün gün :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 sen ders çalış kardeş napcan komşuyla ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 düğündü balayıydı hay emenike noldu şimdi evlendik mi falan derken girer çıkarım ben sınava o arada zaten sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 balayında senin ne işin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 CthuLhu said: ben başlığı yeni gördüm lan! 7Mayıs'ta da ben evleniyorum. son 3 ayım avize koltuk yatak dolap beyaz eşya avize perde davetiye gelinlik takı hede hödö diye geçti. Şimdi de yerleştirme işleri başlıyor. Nişan süresini kısa tuttuk sözde (5 ay) ama o bile yorucu oluyor. Halı dışında alınacak bişey kalmadı gibi duruyor. Nikah şekeri için vakıflara mail attık dönmedi bile herifler, biz de lazerle magnet kestireceğiz sanırsam. 7 Mayıs Kadıköy büyük salona gelin, papyonumla karşınızda olacağım! papyon süper bişi ya ben iyiki papyon takmışım. bidaha asla kullanmayacağım bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Dragonfire said: balayında senin ne işin var. abi o diyor onları, ben evimde ders çalışıyor olacağım sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 sdfsdf anladım şimdi kurtar kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Cumartesi yaptık biz de bakalım nişası. Temsili: https://pbs.twimg.com/media/CfynIyoVAAAQBmC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Hayırlı olsun. Sırada holy mi var? Cthullu varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar