Patice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 vivavale said: çok iyi piyasası var o işin @patice maliyeti de oldukça düşük yani karlılığı güzel. düğün sezonu havalar ısınmaya başladı Maliyeti düşük müüüüü :)) makina + lens 10k kafadan.. + zor, yorucu = Çünkü düğün günü insanlar heyecanlı, gergin vs.. Özellikle kadınlar full kapris, erkekler durumu toparlayan.. Valla eylül ayını da dolduruyorum şuanda.. Çok keyifli çok seviyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 bingildak said: ben ne kadar mekanla görüştüysem hepsinin anlaşmalı organizötürü, dj'i, ışıklandırmacısı, fotoğrafçısı vardı. eğer bunların dışında biriyle çalışmak istiyorsan ceza ödüyorsun atıyorum 1-2k gibi hehe. Her mekanda yok o uygulama. Ben 5 düğünden en fazla 2 tane öyle karşılaştım mesela.. Temmuz ayı için Dubai'den bir çekim aldık. Türk kadınlarının haftalar süren kararsızlığı < yabancıların parayı hemen transfer edip, her şeyi ayarlaması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Dragonfire said: mekan 750 gayme normalde açık alan zaten belediyeye ait ilk başta yazdım. ama yemekli olursa o zaman mekan değişiyor 5k ya geliyor. 0.5k şimdiye kadar harcadığım işte ıvır zıvır. Abi nasi bi mekan 750 tl Vay arkadas benim 50K neredeyse salona gitti. Yalniz ben de 1K konuk geldi. Yemek, susleme, icecek, arac, cekim vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Küçük burası belediyeye ait. Haliyle ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 şimdi hatunun pasaportunun süresi bitmiş. Yeni pasaport çıkarsak yunanistan vizesi falan ne kadar sürer? şu 1 şu 2 şuralara bakıyorum balayı için. 20mart itibari ile 3 gece konaklamalı. Yada adalarına gidip kapıdan vize olayı ile oluyormu hala? SOn zamanda giden varmı yunana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 kapıdan vize günübirlik oluo onu biliyorum bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 ya eskiden kuşadasından çıkıp sakız adası falan 7 günlük vize alıyordun ama o yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 yunanistan için schengen alman lazım o da 10 günde çıkar maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 antalyada karar kıldık, beğenebilirsek güzel bir 5 yıldız herşey dahil 20.mart.2016'ya orada geçireceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 abi denize giremeyeceksiniz hava böyle tam iyi olmakla olmamak arasında gidip gelecek, niye daha güzel bişiler tercih etmediniz? yazın gitmenizin daha güzel olabileceği ve muhtemelen gidebileceğiniz yere gitmek bana pek mantıklı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 abi yazın işler çok sıkışık benim. Kuşadasında yazlık var zaten biz işin yatma kısmındayız daha sonra zaten yurtdışında barcelona, roma, amsterdam yada yunan adaları kapsayan bir seyehat yapacağız. Şimdi hemen nikah ertesi niyetimiz biraz yatmak biraz dolanıp kafa dinlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Dragonfire said: 5 yıldız herşey dahil 20.mart.2016'ya orada geçireceğiz. isitmali kapali havuzu olan bir yer mi diye iyice bakin abi..bazisinin kapali havuzu buz gibi olabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 o tarihte artık havalar ısınmaya başlıyor özellikle antalyada. aslında deniz olayı olmasa afyon da termal otele de gidilebilir ama şimdi orada gözümüz gönlümüz kapanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 valla sucuk..kaymakli ekmek kadayifi..odalarda kaplica sulu banyo.. martta denize girme olayini unutun..marti birak haziranda zor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 şubatta denize girmiş adamım ki antalyada mart ve nisanda girdim. Denize girmek çok dert değil benim için zaten güneşlenelim yatalım birde işte servis gelsin gitsin parmağımızı oynatmayalım. Benim tercihim değil ama hatun çok yorulacak. Onun için bunlar yoksa ben spor salonuna giderim 2 saat çalışır gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 ben zaten yurtdışı demedim abi, biz 30 kasımda evlendik mesela kışın ortasında boluya gittik gazelle diye bir spa oteline, resmen düğün koşuşturmacası yorgunluğu, stres sıkıntı her şey gitti nefis spa odaları ve masajları var. antalyada da var mıdır böyle oteller bilemiyorum ama öyle deniz kenarı 5 yıldızlı güzel bir otele gittik geçen sene, mart ayında hiç çekilmez gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Ya giritte var işte yukarda linkini verdim baya güzel ama vize problemi olabilieceğinden sonraya erteledik. Zaten hatunun istediği tek şey masaj tatil yatmaca falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Gençler 2 mesele kaldı. 1 şekerler 2 balayı. Şeker bakıyoruz ama magnetli önerilere açığım. Balayı için antalyada ultralüksherşeydahilkıçımızagirmesinkazık biryer arıyoruz. Etstur da balayı konsepti seçiyorumda balayı konseptine dair bişey göstermiyor. Bir el atın nereyi seçeyim? Green Palace IC Aska Lara Baia Lara Birde ne bileyim antalyanın hangi bölgesini seçmek gerekirdi ben hep Ramada da kalıyordum. İyi indirimimiz vardı ama balayımıda orada geçirmek istemem. İşte sürekli hizmet etsinler hatuna ayağına gelsin, spa masaj merkezi falan olsun birde mümkünse spor salonu olsun ısıtmalı havuz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 abi biz çerçeve olarak verdik ufak böyle, kendi resimlerimizi koyduk içine. isteyen bize baksın istemeyen çıkarsın başka resim koysun dedik hala kime gitsek bizim çerçeveler duruyor valla işe yarar bişi en azından. bi arkadaşımız minik sevimli kaktüslerden dağıttıydı :D bi arkadaşımız tegvdi galiba bağışta bulunmuş onun magnetlerini dağıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 davetiyeyi bende temaya yaptırdım. Sizinkileri nereden aldınız birde bana resim yollasana özelden göreyim bende bir neye benziyor. Böyle şeylerle gelin bana. Şekeride şöyle yapcam olacak. Halloween paketi alıp gelicem şeker için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 eminönündeki toptancıları gezdim abi, gayet uyguna mal ettiydik hatırlamıyorum şimdi tam ama. http://www.sunnetkiyafeti.com/images/products/00%5C35%5C36/3536_kucuk.jpg aynısı değil ama çok benzeri bu, bizimkinin arkasında içinde koku olan tül, tüy falan öyle bi süs vardı kibar bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Tamam emin önüne bakıyor hatun şuanda zaten. Teşekür ederim. Bu arada resimleri düğün resmimi koydunuz biz çektirmedik daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Liebe said: abi biz çerçeve olarak verdik ufak böyle, kendi resimlerimizi koyduk içine. isteyen bize baksın istemeyen çıkarsın başka resim koysun dedik hala kime gitsek bizim çerçeveler duruyor valla işe yarar bişi en azından. bi arkadaşımız minik sevimli kaktüslerden dağıttıydı :D bi arkadaşımız tegvdi galiba bağışta bulunmuş onun magnetlerini dağıttı. kaktüs olayi güzelmis ya. ufak bir agacta olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 yok ya nişanda bi fotomuz vardı onu koyduk sırıtık bişi :D abi fiyat olarak da yanlışım olmasın 60 kuruş falan olması lazım tülü tüyü kokusu boku püsürü 300 lira tutmuştu sanırım, çok kazıkçı da var etrafta iyi gezsinler yazık günah bok gibi süslere tanesi 2 tl fiyat çeken yerler var, öyle çok kocaman hype köşelerdeki dükkanlara bakmasınlar boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Seele said: Liebe said: abi biz çerçeve olarak verdik ufak böyle, kendi resimlerimizi koyduk içine. isteyen bize baksın istemeyen çıkarsın başka resim koysun dedik hala kime gitsek bizim çerçeveler duruyor valla işe yarar bişi en azından. bi arkadaşımız minik sevimli kaktüslerden dağıttıydı :D bi arkadaşımız tegvdi galiba bağışta bulunmuş onun magnetlerini dağıttı. kaktüs olayi güzelmis ya. ufak bir agacta olabilir. ağaç da çok güzel, maliyeti hakkında bir fikrim yok ama. eşim sap ile ilgili bi seminere katılmıştı galiba 2 sene önce orda çam fidanı dağıtmışlar benim balkonda duruyor kocaman oldu, yazın yazlığın bahçesine dikicem çok güzel fikir ağaç dağıtmak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar