kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Ooooo.kırmızı cıkarmadıııı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ya bu oğuzhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Ümit Özat Fener'i şampi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 sosa baskan yazdi frikikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Neyse atmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Atmisiz da top oynamiyo heralde besiktas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ben ne zaman beşiktaşın maçı vardı skora bakayım deyip maçkoliği açsam saniyesinde gol oluyor. engellenen sitelere ekleyeyim şu maçkoliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Olcay direge cakti bi tane. Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 şampi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 dışardayım maçı izleyemedim 82.dk da falan eve girdim. eve girdikten sonra da bişey izleyemedim asdsafa bi bok görünmüyordu lan bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 kör olcaktım topu görücem diye futbolcular nasıl oynadı nasıl tamamlandı bu maç ilginç yazık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ağlamamızı bekleyen arkadaşlardan vanish gelmiş seçin beğenin alın http://www.rsc.org/learn-chemistry/resources/chemistry-in-your-cupboard/images/vanish/figure_18.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 moriarty said: şu maç berabere biterse yarın applevodkanın çok bomba postlarını koyucam buraya ama şu an patlamadn dolayı keyfim yok. yarın bakarız. erteleme konusu için mi diyorsun abi ? benim fikrim açık belli, takım fark etmez yıl 2016 15 gün önceden hava durumu biliniyorken maç saatini ya da gününü değiştirmemek kötü niyettir ( ya da bizim ülkemizde kurumların işleyişi göz önüne alındığında beyinsizliktir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 tunch said: ağlamamızı bekleyen arkadaşlardan vanish gelmiş seçin beğenin alın http://www.rsc.org/learn-chemistry/resources/chemistry-in-your-cupboard/images/vanish/figure_18.jpg forumun sağına soluna şunlardan dikelim lütfen herkes alsın 1er tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 bu arada tosic'e o kadar laf dedik de, geçen maç necip'in yerine oynasaydı ne olurdu acaba sorusu akla gelmiyor değil bugünkü performansından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Tosic'i ben hep dedim, aklı başında olanlarda hep diyordu. O adam lig standartlarında hatta kapalı oyunda falan gayet iyi stoper. Gençlerde sol bek oynadı, üstüne geldi bizde sol bek oynadı diye adama paso sol bek diyordu, stoper oynamaz diyorlardı da Bremen UEFA finali yaptığında bu adam takımın sol stoperiydi. Orjini de zaten stoper, kötü de bir stoper değil. Ha rotasyon adamı sonuna kadar eski tip stoper olduğundan, artık daha iyisi zaten var da... 2-3 hatasıyla adamı asan taraftar şimdi önüne yatmış maçtan sonra görüyorum. Bizim taraftar harbi akıllanmayacak hiçbir şekilde. Bu kadar aceleci davranmak, sağın solun gazına gelmek yakıyor hep başını bu kulübün, sebebi de bir numaradan taraftar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 o sabırsızlık tüm türk taraftarında var. iğrenç bir millet olmamızın sebeplerden sadece 1 tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 güzel önemmli olan 3 tü aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ama yine çok kaçırmışız ya, ozzy ve olcay kaçırmış bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 şu direkleri de bir geçemiyoruz rakipler kaleleri mi küçültüyor ne yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar