darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Ne cektiniz bu kizlardan belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 nereden dinliyon? eşe dosta anlattık dinlemek istiyorlar. sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 tekrar yüklenen videoyu ne diye aratıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Sixoms said: ülker link alabiliyor muyuz? varsa ben de istiyorum çok susadım , bi de daha önce hiç içmedim tadını merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 olay eksi'ye fln ziplarsa ikinci bir haltintop olayi olur sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Kıza şantaj yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Zengin kızın Burger King'de ne işi var diye soran oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Babası ve Annesi Rotary Exchange programı ile dünyayı geziyordu. Gezmemiz için babası Jeep'ini vermişti. En son kaptanlık belgesi için beni ikna çabaları vardı. Bütün gün gezdik dolaştık, en son kız (30) Burger King'de yemek yemek istedi. Hesabı ona kitlemiş olmam, altından kadını metalaştıran zihniyetin çıkması ve gelişen olaylar... Herşeye rağmen hakkımda olumlu/olumsuz düşüncelerini belirten arkadaşlara teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 dasaaa said: adhadhajdhjahdad LAN HAHAHAHAHAHAHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Lord_Argos said: Babası ve Annesi Rotary Exchange programı ile dünyayı geziyordu. Gezmemiz için babası Jeep'ini vermişti. En son kaptanlık belgesi için beni ikna çabaları vardı. Bütün gün gezdik dolaştık, en son kız (30) Burger King'de yemek yemek istedi. Hesabı ona kitlemiş olmam, altından kadını metalaştıran zihniyetin çıkması ve gelişen olaylar... Herşeye rağmen hakkımda olumlu/olumsuz düşüncelerini belirten arkadaşlara teşekkür ederim. kadını metalaştıran zihniyet... vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Lord_Argos said: altından kadını metalaştıran zihniyetin çıkması Vay be arkadaş aylarca burda bize "kız arkadaşım ve takıldığım 4 milf" temalı hikayelerinle işkence ettikten sonra bir mcdonalds hesabı ödememek için "kadını metalaştıran zihniyet". dip not: her ne kadar burda mcdonalds hesabını ödememek için çırpınan kişi kız gibi gözükse de aslında gerçekte bu kişi Lord Argos. Adeta "bu kadar zengin kıza mcdonalds hesabı bile ödetemiyorsam yat tatilini hayatta ödetemem" endişesine kapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 neyse ne boyle kayıtları paylaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 burger king abi mcdonalds değil dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 o daha da kötü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 özet geçsenize noldu en son baştan itibaren okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 abudik gubudik sebeblerden kızla tartışırken mcdonaldsda, kızın konusmasını kaydedip koymus iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 konu başlığını youtubeda aratınca çıkıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 kanka iyi olmuş ayrıldığın kız grandmaster kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 zırt pırt kıza hesap mı ödediyodun lan kankayı geri alıyorum haketmişsin dgdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 burger king max 40-50 bisi tutar lan insan utanir kiza odettirmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 bankacı maaşı ne kadar oluyor ya ben ona takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Hırbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 maroon5 said: bankacı maaşı ne kadar oluyor ya ben ona takıldım lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 ödetmesini geçtim bunu BEN KADIN VE ERKEKLERİN EŞİTLİĞİNE İNANIYORUM'la bağlaması hakkaten kıza kültür şoku yaşatmıştır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 https://pbs.twimg.com/media/Cd1Ru51W0AALNxT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar