axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Öncelikle tombul olmaman lazım ramses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Tombul muyum ben gören arkadaşlar söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 abi adam tam batista ama kullanmıyor bunu dexter seven kızları çok rahat götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bide şöyle baktı mı tamam ya ben bile eririrm http://plaza.ufl.edu/jphillips/images/characters/angelBatista.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Google a batista yazınca çıkan http://cdn1-www.wrestlezone.com/assets/uploads/2009/09/file_189415_7_batista(13).jpg Llamanın bahsettiği http://s12.postimg.org/dagh2b5q5/dexter_240.jpg Bu ikisinin arasındaki 10 farkı bul ramses. İşte o farklar seni istediğin karılara götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 zalım baltazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 batista bana çok benziyo ağa. Her malın alıcısı ayrı bence alttaki resimdeki dayı her halükarda daha avantajlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Llama said: noyan benden ayrılma ben seni seviyorum O kadar seviyorsan iki vegan burger ısmarla da anlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 usttekini gay hintliler seviyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Bazı arkadaşlar beni inatla 7 sene önceki bir fotoğraftaki adam olarak zannediyor. Ondan sonra estetik amelyatı oldum. Artık o adam ben değilim. Beni bu forumda gerçekte gören tek kişi Flam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Lord_Argos said: Ondan sonra estetik amelyatı oldum. Artık o adam ben değilim. bruce bey ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Lord_Argos said: Beni bu forumda gerçekte gören tek kişi Flam. niye abi burgerda çift menü mü ısmarladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 senko said: 14k ile zenginlik mi olur ya JETİ OLANLAR KONUŞMAZSA!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Argos sen geçenlerde yarı çıplak bi resmini photoshoplayıp biraz kas ekleyip buraya koymamış mıydın? Böyle esmer kıllı sakallı badi yapmış kürt garsonlara benzeyen bi adam olman lazım. Ona göre yorumluyoruz. @dasaaa yanlış değil ama eksik. Bkz. http://3.bp.blogspot.com/-WJIg3-rJEew/UsHoOj0JS4I/AAAAAAAAPnc/6EDUxKs7a1c/s1600/Stacey-Oster-Thompson.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Lord_Argos said: Bazı arkadaşlar beni inatla 7 sene önceki bir fotoğraftaki adam olarak zannediyor. Ondan sonra estetik amelyatı oldum. Artık o adam ben değilim. Beni bu forumda gerçekte gören tek kişi Flam. Gerçekte görmesem de seni, Gerçekten görmek istiyorum seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 abi sen kasli erkekler icin eriyor olabilirsin, ya da gercekten belli eksikliklerini kas ile kapatacak bir acizlikte de olabilirsin. ama dunya boyle islemiyor, boyle isliyor olsaydi zaten tum nufus kas icindeki erkeklerden olusuyor olurdu. ama boyle bir sey yok. hatunlar boyle bisi aramiyor. normal sekilde kiz kaldiramiyorsaniz dahi bunu genelin durumuna yamamaya calismayin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Hatunlar böyle bişey aramıyora bi lel Al noyan sana küçük dev hizmet. İstediğin argos olsun. Doya doya gör Lord_Argos said: http://imagesyukle.com/images/IMG_20140902_222322.jpg Ağlamayın beyler, açın kendi çocukluk fotoğraflarınızla dalga geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 has erkek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Aruzyon said: Gerçekte görmesem de seni, Gerçekten görmek istiyorum seni.. Teşekkür ederim üstadım. Spiritüel uyanışımı seninle yaşamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 axedice said: Google a batista yazınca çıkan http://cdn1-www.wrestlezone.com/assets/uploads/2009/09/file_189415_7_batista(13).jpg abi yıllar önce 4chande gördüğüm bi posttan dolayı gülmeden duramıyorum omuz kaslı adamlara. sanki böyle o vücud bi mekaymış da, içine küçük bi adam oturtulmuş ve içerde elleriyle kontrol ediyormuş gibime geliyür. bazılarında da ıkınan yüz ifadesi oluyo. daha komik. http://i.imgur.com/Dy8mKSn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Lord_Argos said: Aruzyon said: Gerçekte görmesem de seni, Gerçekten görmek istiyorum seni.. Teşekkür ederim üstadım. Spiritüel uyanışımı seninle yaşamak istiyorum. Ne zaman istersen free your mind yaparız da arkadaşlar olarak da oturup bişiler içip sohbetler edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 adhadhajdhjahdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bliksem said: xunn said: Abi Cuce'deydim beraber izledik. Argos'a da helal olsun, çatır çatır dogruları söylemiş. Çok da güzel kontrol etmiş, abartmamış, bagırmamış. Ben olsam aglatana kadar mental olarak çullanırdım herhalde bu aptallıkta olan bi kadına. Şu mentaliteyi bi türk bi ruslarda gördüm abi. Hani sexual equality, insan halinden anlama, bunlardan hep nasibini almamış insanların tavrı. Ve mevzu o kadar küçük ki, şaka gibi. BURGER KING lan. İnsan buna dertlenmeden önce "bi dakka lan, burger hesabı yapıyorum, otistik miyim?" der. Ve sevgilisisin yani. Seviyosun bu adamı ama thought process'te bunlar var. Gerçekten sevgiden birhaber olmak bu. Her ay parmagını kaldırmana gerek olmadan hesabına 14k yatıcak, ve bunları düşünmeye beyin enerjini harcayacak kadar basic olacaksın. Bu sırada ben hatunla gül gibi kadıkoydeki daireden kartal'a tasındık ki para biriktirip ev sahibi olalım, çocugumuz olunca ona kalsın hesabı yapıyoruz, ki hatun benim 5 katım falan kazanıyor. Şu kızın derdine gel. Hatun tam bir basic bitch abi. Lord Argos sen de çok kralsın kaşların da çok kral. Yardır kardeşim. http://i.imgur.com/ovIJnjC.jpg türk ya da rus olmaktan ziyade dediğin gibi basic bitch olmakla alakalı bir kavram. yoksa ikimizin de cebinde üç kuruş olmadığı halde sırf laf arasında geçti diye sevdiğim bir yemeği yapıp, otobüsle bir buçuk saatlik yoldan gelip kapımı çalan bir rus tanıdım, bu konuda objektif değilim hiç. Yok ben çok genel kadın kültür bazlı konustum zaten. Benim eski rus sevgilim de benim dedigim gibi basic bitch değildi. Rusların WWII'dan sonra içine girdikleri ekonomik girdap ve korkunc geçim sıkıntılarıyla alakası var. Kadınların aç kalmamak, hayat kadınlıgına mahkum kalmamak için yöneldikleri "evlenirsem ölmem" tarzı bir kültür çıkıyor ortaya. Yok ahlaki pusulaları genetik olarak zayıf oldugundan değil, bu tarz şeyler hep tarihiyle aynı dogrultudadır. Türklerin ki çok daha basic. Ne kadar basic olursan ol her zaman alıcın var ve erkeklerimiz o kadar aç ki sekse her kadın arzu edilen bir resource'a dönüşüyor bu yüzden kadınlarımızın evolve olmasına gerek yok, alayı prensese dönüşüyor. Üstüne kültürümüz var, kadınların satın alınabilen(maddi olarak degerli çok çok yüksek olsa bile) mal olmaları gibi bir gerçek var. Ve genel itibariyle egitimsizligin getirdiği tasmayı kabul etme hatta altın sanma durumu var. Ama dedigin gibi dünya bir bell curve ve binlerce istisnası olmasına ragmen genel kütlenin gerçegini degistirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 axedice said: Hatunlar böyle bişey aramıyora bi lel Al noyan sana küçük dev hizmet. İstediğin argos olsun. Doya doya gör Lord_Argos said: http://imagesyukle.com/images/IMG_20140902_222322.jpg Ağlamayın beyler, açın kendi çocukluk fotoğraflarınızla dalga geçin. NE güzel sağlıklı ve yakışıklı bir ortadoğu erkeği işte. Esmer diye insanlara üstü kapalı ırkçı söylemler yapmayın kendinize gelin. Azıcık medeniyet , biraz insaniyet lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Lord_Argos said: Ondan sonra estetik amelyatı oldum. Artık o adam ben değilim. Naptın la kaşları mı aldırdın? Kaç saat sürdü operasyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar