Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King'de Hesabı Ödediği İçin Ayrılan Kız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm şu ilgi o. nun başlığına inanıp 20 sayfa felsefe mi yaptınız allah cezanızı vermesin ya. oturmuş arkadaşıyla kaydetmiş koymuştur buraya aynı öteki hikayeleri gibi bu da uydurma...
Mesaj tarihi:
ya uydurmadır veya değildir. mesele o değil. mesele, en azından benim meselem insanlardaki "hesabı erkek öder" zihniyetinin çirkinliği.

ama meselesi argosun yarı çıplak vücudu olanlar da var topikte. getirip foto koymalar falan :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDE
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

Halbu ki olaylar fakirlik/zenginlik kavramından ziyade daha çok taşralı zengin kız vs kültür şehirli arasında dönüyor.

simetri içermez

linki sildim /sae

Argos buydu galiba sdfg

Koyulmuş önceki sayfalardan birinde.

İbretlik bence, dursun burada da.

hate hate hate hate
Mesaj tarihi:
bombilo said:

river cok mu hesap odettiler, kıyamam
evet. ama ödemek zorundayım bombi anlıyor musun. çünkü erkeğim ben. hesap ödemek erkek olmanın şanındandır. erkeklik ile hesap ödemek arasında doğru bir orantı vardır. hesap at ise erkek pehlivandır.

euahs. şeyi düşünsene peki, şimdi böyle EŞİTLİK BÜLAE diye dava veriyoken ip'den GELİP buluyomuşsun yerimi, sonra kapıyı açınca karşına uğur ışılak falan çıkıyomuş. :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Mesaj tarihi:
Ne kadar boş adamlarsınız ya girdim bir kaç safa okudumda. Kanal D başına oturup Kısmetse Olur adlı programı gece gündüz izleyen ev hanımları gibisiniz.

Hepinize acıdım resmen. Sith'in o muhteşem güç olgusunu nasıl aşılayacam size :(

Birde yaşını başını almış adamlarsınız yani hepiniz mi işsizsiniz? Ne bileyim hayatta bir başarı sağlayamadınız bu ne 15 - 16 yaşında ergenler gibi sayfalarca tartıştığınız konuya bak.

Birde uni bitirmiş adamlardınız yoksa değil miydi?

Bana burayı tavsiye eden yavşağa sesleniyorum buradan belki okur.

Bu mu lan kalite? Kısmetse olur evi gibi burası.

Yanlış anlayıp bena karşı cephe alacaksınız ama foruma yeni gelmiş objektif bir insan olarak görün yorumumu.
Mesaj tarihi:
kyloren said:

Ne kadar boş adamlarsınız ya girdim bir kaç safa okudumda. Kanal D başına oturup Kısmetse Olur adlı programı gece gündüz izleyen ev hanımları gibisiniz.

Hepinize acıdım resmen. Sith'in o muhteşem güç olgusunu nasıl aşılayacam size :(

Birde yaşını başını almış adamlarsınız yani hepiniz mi işsizsiniz? Ne bileyim hayatta bir başarı sağlayamadınız bu ne 15 - 16 yaşında ergenler gibi sayfalarca tartıştığınız konuya bak.

Yanlış anlayıp bena karşı cephe alacaksınız ama foruma yeni gelmiş objektif bir insan olarak görün yorumumu.

sen sus lan kylo
Mesaj tarihi:
Susayım da insanların resimleri üstünden tipleri ile dalga geçmeler, gizliden ses kaydı alıp yayınlamalar ve bunu universite bitirmiş adamların 20 sayfa tartışması.

Bu kadar zaman ayırabildiğinize göre gerçekten hayata küsmüş olmanız lazım.

Bir sith olarak ben bu kadar kötülüğü içimde barındıramıyorum gerçekten hepinize saygı duydum.
Mesaj tarihi:
imamizer ve black-ice cirkeflikte, adam trollemede master yapmis adamlar. insanlari yerin dibine sokmaya calistiklari enerjiyi baska mecralarda sergileseler ne biliyim kansere falan care bulurlardi.
Mesaj tarihi:
kyloren said:

high class master race foruma hoşgeldin.
ahhaha seni de görüciiiz
  • Yeni Oluştur...