ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 1 dakika 56 saniye sonra başlıyor yeni sezon. yılmaz morgül yattara yunus günce gibi tipler var. hadi bakalım acuncular gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 şu altkültürü paticik'e getirmeseniz hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 ahahahahaha yılmaz morgül mü var wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 http://www.dostbeykoz.com/isDosyalar/2015/11/12/m_g_6tfZNsAGDn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 foruma noluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 yaşlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Sayfalarca futbol konuşulmaya başlanmasından belliydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 nerde o eski uo oynayan gençlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 http://i.hizliresim.com/a263qg.jpg haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 abi ben de survivorda bi olay oldu sandım adam bilmemkaç saniye sonra başlıyo diye hype topici açmış dafak mahmut reis sen alınma ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Burasi sörvayvır burda hersey gerceeeeeg denmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 lectre kos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 10 dk kadar baktım da izlenmez abi cunki meme yoq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Pazar Akşamı 3 Televizyondan Birinde Survivor İzlendi.. bahaneleri alalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 ya forumun yarısından çoğu zaten süperlig izliyor baya baya analiz falan yapıyorlar futbol bölümünde. siz acuna takmışınız kafayı. ikisi birbirinden çok farklı değil ki. mesela ben de twitchten grubby'yi izledim bütün haftasonu o da çok farklı değil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 acun şovlarını ben baya başka bir tarafa koyuyorum. benim nişanlım da izliyor, ayağımın topuğuyla alnına vurasım geliyor. insanın zekasına hakaret niteliğinde şovların kurgusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Çok kafa yoruyorsunuz abi, eğlencelik şeyler işte. Acun değil macun olsa ne değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 @bingildak "ben bilmem eşim bilir" diye bi yarışma var, sonra evlilik programları falan. bunları izlemiyosa iyi abi, bırak survivor da izlesin ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 sorun acunun yapıyor olması değil zaten kurgusu. başkası yapsa da kötü. acun hep aynı boktan kıvamda yaptığı için üzerine yapışmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 https://www.facebook.com/incicaps/videos/1203552456344513/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 amk eğlencelik izlemelik dediğiniz şey 20 yaş üstü kitlede zika virüsü etkisi yapıyor nasıl bir zevk ve eğlence anlayışınız varmış lanet olsun. tiksindim yemin ediyorum forumdan iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Dur forumun o muhteşem üstkültürünü daha da yerlere yatırayım. karamürselidelihamdi said: 10 dk kadar baktım da izlenmez abi cunki meme yoq. bu senekinde her yer meme dikkatli izlememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 morgülü izlemesi çok eğlenceli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar