Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Ben de awg 2022, 0,18ohm build ile içiyorum. 6mg- 70W. Baya çarpıyor adamı. İyi yanı baya az içiyorsun, 3-4 puff dan fazla içilmiyor chain. Likit tüketimi azaldı benim.
Hani sub-ohm 0,18 build, rda ile likit tüketiminin artmasını beklersin ama tam tersi oldu. Böyle daha iyi, öbür türlü emzik gibi çekiyorsun paso.
Esh said:

tellerim geldi.

awg 20 zor sarılıyo. 18 i düşünemiyorum bile sdfgadasd

22 ile ciftli 8 sarma yaptım 3.5 diametre. 0.18 ohm oldu.

nikotin resmen şaha kalktı lan. kafam güzel oldu 3mg la. bu cok da iyi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

0,18'de 70w çok ya. ben 50 içiyorum, ortamda alkol varsa 55-60, sonrası yazık gerçekten ve 70w 'ta 0,18 ile emin değilim ama sanırım bir kere gırtlağımı yaktım sdfsd

1-2 gün baya tahriş olmuş gibi acımıştı. böyle bir sıkıntı var e-ciglerde bence mümkün mertebe serin serin çekmekte fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o gırtlak yanması pamuk içinde alev alırsa ve sen cekersen oluyo sanırım.

ben bi kere 28 awg ile pamugu yaktım düzeltirken sdfgsd yani yaktım derken alev aldı pamuk

cok ince tellerde oluyo olabilir.

ne yaparsam yapayım şu smok x4 baby coil tadı gelmiyo. şerefsizler oyle ahım şahım bi tel de sarmamış ki, cok mu sıkıştırıyorum acaba coili bilemedim. aralık bırakmadan sarıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

mkws nin 316L 22 awg sini denedim işte. kanthala gore daha lezzetli ama yine de aromadan cok gliserin in tadı cıkıyo gibi.

demin kanthal clapton taktım 2 li. 0.4 ohm verdi.

bunda daha da eksik tad mesela.

acaba likitten likide değişiyor olabilir mi bu tad işi diycem, o zaman smok un coilinde neden lezzetli?
Sosyal ağlarda paylaş

0.18ohm @50W yetemiyor, 5sn de ancak ısınıyor teller, 70W ideal oluyor, bastığın gibi sıcak buhar.

Tel, ohm, atomizer, coillerin sarılışı hepsi tadı o kadar değiştiriyor ki ben artık uğraşmıyorum. 20-22-24-26-27-28awg / Kanthal-SS / 0.10-1 ohm aralıklarında denenecek kombinasyon sayısı uğraşılmayacak kadar fazla. Bazı likitler sub-ohm'a uyuyor bazıları 1ohm civarı mtl'e daha çok uyuyor..

Likitine göre build yapmak yerine içmekten keyif aldığınız build'lere uyan likitleri almak lzm.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet wismec 2/3 ve smok alien arasında uzun bir süre kaldıktan sonra Vaporesso tarot pro aldım. üstüne birde avocado bottom airflow şimdilik 2. sarımım güzel güzel takılıyoruz. Mod gerçekten güzel kaliteli atomizere birşey diyemiycem çünkü ilk ve şu anda tek atomizerim ama hazır coilli subvoddan sonra efsane geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

babam joyetech cuboid mini almış. alınırı var mıydı yoksa kazıklandı mı sdfs.

ben denedim de elektronik sigara bana göre değilmiş. sigara içmiyorum elektronik sigara bağımlısı olucaz bu saatten sonra. dengem şaştı bi gün içince.

nargile niyetine diyordum ama gerek yok. fazla nargile içiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Alien ım geldi, babam sağolsun. Big baby ve T8 coili taktım ama bir türlü ayarları yapamadım. Çok öksürtüyor ve boğazım grip gibi. :( Uwell crownda böyle bir sıkıntı yaşamıyordum.

Watt/sıcaklık ayarları konusunda tavsiyeniz var mı?

t8 berbat bir coil obür coil'i dene. Yeni cıkanları denemedim ama kit ile beraber gelen yani şu coil https://www.fasttech.com/products/3007/10010056/5738300 i denersen farkı anlarsın

yeni başlayanlara tavsiyem al85 kit alın arkanıza bakmayın. Fiyat,perf. ,coil head bulunabilirlik en iyisi diyebiliriz şuan.

https://i.ytimg.com/vi/RXGK_jt7Fss/maxresdefault.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Ben buna alışamadım ya. Normal sigaranın verdiği tadı alamadım. Baydı 1 hafta sonra falan geri döndüm, bi haftalık kullandım sadece. Likitten midir nedir, haz alamadım içmekten, boğazımı yakıyor, öksürttüyor ama o içine çekince ciğerde hissetme yok inadına.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...