Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 bi sweet spot var aroma-buhar uyumunda onu yakalayamadım bi türlü. böyle 0.4-0.5 ohm arası olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 o ayarı yapicam derken trt-fm i buluyosun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Ben de awg 2022, 0,18ohm build ile içiyorum. 6mg- 70W. Baya çarpıyor adamı. İyi yanı baya az içiyorsun, 3-4 puff dan fazla içilmiyor chain. Likit tüketimi azaldı benim. Hani sub-ohm 0,18 build, rda ile likit tüketiminin artmasını beklersin ama tam tersi oldu. Böyle daha iyi, öbür türlü emzik gibi çekiyorsun paso. Esh said: tellerim geldi. awg 20 zor sarılıyo. 18 i düşünemiyorum bile sdfgadasd 22 ile ciftli 8 sarma yaptım 3.5 diametre. 0.18 ohm oldu. nikotin resmen şaha kalktı lan. kafam güzel oldu 3mg la. bu cok da iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 ama aroma öldü? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 0,18'de 70w çok ya. ben 50 içiyorum, ortamda alkol varsa 55-60, sonrası yazık gerçekten ve 70w 'ta 0,18 ile emin değilim ama sanırım bir kere gırtlağımı yaktım sdfsd 1-2 gün baya tahriş olmuş gibi acımıştı. böyle bir sıkıntı var e-ciglerde bence mümkün mertebe serin serin çekmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 abi o gırtlak yanması pamuk içinde alev alırsa ve sen cekersen oluyo sanırım. ben bi kere 28 awg ile pamugu yaktım düzeltirken sdfgsd yani yaktım derken alev aldı pamuk cok ince tellerde oluyo olabilir. ne yaparsam yapayım şu smok x4 baby coil tadı gelmiyo. şerefsizler oyle ahım şahım bi tel de sarmamış ki, cok mu sıkıştırıyorum acaba coili bilemedim. aralık bırakmadan sarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Daha iyisini yakalayabilirsin emin ol. Atomizer olayinda cok goygoy var.Uygununu almak lazim. 24-22 awg ideal. Ben 24 kullaniyorum. https://www.zivipf.com/epages/63862298.mobile/en_GB/?ObjectPath=/Shops/63862298/Categories 316L ss dayadin mi tamam. Cinden aldigim ss ile burdan arasinda daglar kadar fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 mkws nin 316L 22 awg sini denedim işte. kanthala gore daha lezzetli ama yine de aromadan cok gliserin in tadı cıkıyo gibi. demin kanthal clapton taktım 2 li. 0.4 ohm verdi. bunda daha da eksik tad mesela. acaba likitten likide değişiyor olabilir mi bu tad işi diycem, o zaman smok un coilinde neden lezzetli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 0.18ohm @50W yetemiyor, 5sn de ancak ısınıyor teller, 70W ideal oluyor, bastığın gibi sıcak buhar. Tel, ohm, atomizer, coillerin sarılışı hepsi tadı o kadar değiştiriyor ki ben artık uğraşmıyorum. 20-22-24-26-27-28awg / Kanthal-SS / 0.10-1 ohm aralıklarında denenecek kombinasyon sayısı uğraşılmayacak kadar fazla. Bazı likitler sub-ohm'a uyuyor bazıları 1ohm civarı mtl'e daha çok uyuyor.. Likitine göre build yapmak yerine içmekten keyif aldığınız build'lere uyan likitleri almak lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Aynı likit'i kullandıgını varsayiyorum. Tel-pamuk-atomizer 3 etken var işte. Likiti de katarsan işin içine işte daha zor bir kombinasyon heh. Yani genelde aynı markadan içmek stabilite katar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 VAPORESSO Nebula Vape Mod almayı düşünüyorum da Türkiye'ye hangi siteden sipariş verince gümrükten takılmıyor. Ya da sipariş verirken üzerine falan bir şey yazdırmam gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 evic primo ların 510 larını yenilemişler. v2 olarak. daha mantıklı değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Evet wismec 2/3 ve smok alien arasında uzun bir süre kaldıktan sonra Vaporesso tarot pro aldım. üstüne birde avocado bottom airflow şimdilik 2. sarımım güzel güzel takılıyoruz. Mod gerçekten güzel kaliteli atomizere birşey diyemiycem çünkü ilk ve şu anda tek atomizerim ama hazır coilli subvoddan sonra efsane geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Az once joyetech evic cihazim fosladi, zaten bayadir atomizer low short falan diye hata verip duruyordu. Simdi sorun, bana cihaz lazim. Bakirkoy tarafinda falan satanlar var mi bunu? Perpa'da falan buldum onlarda erken kapatiyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Yarın dogubank git, full 4 kat mod ato ve likit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 babam joyetech cuboid mini almış. alınırı var mıydı yoksa kazıklandı mı sdfs. ben denedim de elektronik sigara bana göre değilmiş. sigara içmiyorum elektronik sigara bağımlısı olucaz bu saatten sonra. dengem şaştı bi gün içince. nargile niyetine diyordum ama gerek yok. fazla nargile içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 joyetech cihazları sevmiyorum ben ya ama çok fazla kulanan var keşke pico filan alsaymış baban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Joyetech sevmeyip pico önermek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 iyide içim stilleri arasında fark var zevk ve renk meselesi tamamen o yüzden pico önerdim ben Target Pro+Melo 3 atomizer kullanıyorum şu anda mesela o atomizerde pico mega nın atomizeri zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Atomizer olarak istediğin mod'a , istediğini kullanırsın sıkıntı yok ama joyetech,eleaf aynı firma, aynı fabrikada üretiliyor. Kullandıkları chip'ler dahi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Alien ım geldi, babam sağolsun. Big baby ve T8 coili taktım ama bir türlü ayarları yapamadım. Çok öksürtüyor ve boğazım grip gibi. :( Uwell crownda böyle bir sıkıntı yaşamıyordum. Watt/sıcaklık ayarları konusunda tavsiyeniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 DA2019 said: Alien ım geldi, babam sağolsun. Big baby ve T8 coili taktım ama bir türlü ayarları yapamadım. Çok öksürtüyor ve boğazım grip gibi. :( Uwell crownda böyle bir sıkıntı yaşamıyordum. Watt/sıcaklık ayarları konusunda tavsiyeniz var mı? t8 berbat bir coil obür coil'i dene. Yeni cıkanları denemedim ama kit ile beraber gelen yani şu coil https://www.fasttech.com/products/3007/10010056/5738300 i denersen farkı anlarsın yeni başlayanlara tavsiyem al85 kit alın arkanıza bakmayın. Fiyat,perf. ,coil head bulunabilirlik en iyisi diyebiliriz şuan. https://i.ytimg.com/vi/RXGK_jt7Fss/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Q2 coil yedek de almıştım. Onu babye takıp deniyim dediğin gibi. Peki Q2 için watt/sıcaklık öneriniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Ben buna alışamadım ya. Normal sigaranın verdiği tadı alamadım. Baydı 1 hafta sonra falan geri döndüm, bi haftalık kullandım sadece. Likitten midir nedir, haz alamadım içmekten, boğazımı yakıyor, öksürttüyor ama o içine çekince ciğerde hissetme yok inadına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 6W ta mı içtin olm naptın? düşük ohm yüksek W dene olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar