Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Alien Kit Baby Beast'le geliyor işte, en ideal starter kit. O da RBA'sız geliyordur da RBA şart değil, RTA veya RDA alırsın. RBA'lardan çoğu zaman cacık olmuyor tanklar hazır coil'lere göre dizayn edildiği için. Belki 24-25mm'lik tanklarda birşeye benziyordur benziyorsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Alien Kit Baby Beast'le geliyor işte, en ideal starter kit. O da RBA'sız geliyordur da RBA şart değil, RTA veya RDA alırsın. RBA'lardan çoğu zaman cacık olmuyor tanklar hazır coil'lere göre dizayn edildiği için. Belki 24-25mm'lik tanklarda birşeye benziyordur benziyorsa.

Big babyyi tek alırsan var sanırım..

https://www.fasttech.com/products/0/10007487/6079601-authentic-smoktech-smok-tfv8-big-baby-clearomizer
Sosyal ağlarda paylaş

bugun tank bitince 6 gun once yaptıgım likitten bi daha koydum.

tadı bambaska geliyo simdi. boyle bi önceki tanktaki acımsı throat hit yok, pamuk gibi.

demek ki cidden dinlenmesi gerekiyo bunların minimum bi hafta falan. o da demek oluyo ki 300-500ml farklı likit yapmak lazım biri dinlenirken digerini içesin.
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Fasttech ile fransaya sevkiyat yapamadım, kredi kartı ülkesi ile destination farklı diye fuck.

Bildiğiniz başka Esigara satıcısı var mı Amerikadakiler hariç?

kart adresi ile teslim adresi farklı olunca dolandırıcılık süphesiyle senden kartın resmini çekip yollamanı istiyorlar (rakamların bir kısmını paint ile kapatarak)

bende tr kartı ile fransaya yolladım böyle birşey istediler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...