DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Bright said: Sony VTC6 veya Samsung 30Q alabilirsin G-Priv çok büyük ya, Alien veya H-Priv alsana https://eu.nkon.nl/sony-us18650vtc5-flat-top.html Bu uygun mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 30QVTC6 Salla abi VTC5'i, vasat, 20A 2600mAh bir pil. İlla yüksek amperaj istiyorsan VTC5A alabilirsin. Aha bak bu fotoda hem Alien hem G-Priv var: Boyut farkı baya ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Bright said: Sony VTC6 veya Samsung 30Q alabilirsin G-Priv çok büyük ya, Alien veya H-Priv alsana H-Privin big baby li seti var ama RBA coil yok içinde. https://www.fasttech.com/products/3024/10020352/6151302 Big baby yanında rba gelmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Alien Kit Baby Beast'le geliyor işte, en ideal starter kit. O da RBA'sız geliyordur da RBA şart değil, RTA veya RDA alırsın. RBA'lardan çoğu zaman cacık olmuyor tanklar hazır coil'lere göre dizayn edildiği için. Belki 24-25mm'lik tanklarda birşeye benziyordur benziyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Yok benim dediğim H-Priv kit, big babyli. Alienda baby var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Big Baby review'larına hiç bakmadım, yorum yapmıyorum o yüzden de G-Priv lüzumsuz büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Bright said: Alien Kit Baby Beast'le geliyor işte, en ideal starter kit. O da RBA'sız geliyordur da RBA şart değil, RTA veya RDA alırsın. RBA'lardan çoğu zaman cacık olmuyor tanklar hazır coil'lere göre dizayn edildiği için. Belki 24-25mm'lik tanklarda birşeye benziyordur benziyorsa. Big babyyi tek alırsan var sanırım.. https://www.fasttech.com/products/0/10007487/6079601-authentic-smoktech-smok-tfv8-big-baby-clearomizer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Toptank RBA kral simdi. Onun kalitesinde yeniler de vardir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Toptank RBA ufacık bişi, yeni başlayana kal gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Kurulmasi kolay, sorunsuz. Hala kullaniyorum ben. Bellus'dan cok ona sariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Wicklemesi yeni başlayana kolay falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 ben onla başlamıştım sıkıntı olmadan sarıp pamuklamıştım kaç kez valla. video izlemek yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 bugun tank bitince 6 gun once yaptıgım likitten bi daha koydum. tadı bambaska geliyo simdi. boyle bi önceki tanktaki acımsı throat hit yok, pamuk gibi. demek ki cidden dinlenmesi gerekiyo bunların minimum bi hafta falan. o da demek oluyo ki 300-500ml farklı likit yapmak lazım biri dinlenirken digerini içesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Bright said: 30QVTC6 Salla abi VTC5'i, vasat, 20A 2600mAh bir pil. İlla yüksek amperaj istiyorsan VTC5A alabilirsin. Aha bak bu fotoda hem Alien hem G-Priv var: Boyut farkı baya ciddi Unprotected ve button top arasındaki fark nedir? Alien gibi modlara hangisi uygundur?button topunprotected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Unprotected hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 selamlar, griffin 22 kullanan arkadaşlara bi sorum olacak. Şu coili pamuğu falan taktıktan sonra üzerine geçirdiğimiz metal ringi kaybettim. Juice flow ring sanırım. O olmadan bu alet düzgün tüter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Fasttech ile fransaya sevkiyat yapamadım, kredi kartı ülkesi ile destination farklı diye fuck. Bildiğiniz başka Esigara satıcısı var mı Amerikadakiler hariç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Gearbest Ben ukraynaya söylemiştim ama ft den sıkıntı çıkmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Değişmiş olabilir Türkiyeye de göndermiyorlar artık. Gearbeste bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Sipariş verdim gearbestten. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 DA2019 said: Fasttech ile fransaya sevkiyat yapamadım, kredi kartı ülkesi ile destination farklı diye fuck. Bildiğiniz başka Esigara satıcısı var mı Amerikadakiler hariç? nasıl olabilir ki boyle bisi. ben macaristana aldım try kart ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Ben Türk kredi kartıyla Almanyaya yollattım. sorun çıkmadı. Başka kart dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 DA2019 said: Fasttech ile fransaya sevkiyat yapamadım, kredi kartı ülkesi ile destination farklı diye fuck. Bildiğiniz başka Esigara satıcısı var mı Amerikadakiler hariç? kart adresi ile teslim adresi farklı olunca dolandırıcılık süphesiyle senden kartın resmini çekip yollamanı istiyorlar (rakamların bir kısmını paint ile kapatarak) bende tr kartı ile fransaya yolladım böyle birşey istediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 onu istiyolar zaten her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Anlamadım abi ben de salak saçma bi iş. Kartı girerken ülke otomatik Fransa çıkıyo hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar