huun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Esh said: Baya bestseller gibi. Kullanan eden var mi bunu? Vtc6 ya iki kat para vermeye gerek var mi? ben de pek sallamıyordum vtc6 dayatmasını ama aslı astarı var kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 O Panasonic'in 3400 mAh pili taş çatlasa 10A'dir. 35W ve üstünde acıların çocuğunu oynamaya başlar. 3000 mAh 19-20A'lik VTC6 ve 30Q çok daha iyi performans verir o açıdan. Ha diyorsan sadece MTL içiyorum sub 25W, o zaman kullanabilirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 eet o reviewde de onu diyo zaten. ama sonra da ekliyo hangimiz 40w iciyoruz ki diye. neyese ben buldum burada vtc6 30 liraya, napalim pahali mahali ama alcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Tek pille 50W içiyorum ben, çok abartı bir buhar da çıkmıyor. Hava soğuksa dışarıda 60W civarına çıktığım oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 abi eu icine vergili yolluyo nkon. eu disina vergiyi kisip yolluyo. o yuzden gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Valla Sony pillerinin perakendeye düşen sayısı baya az oluyor. Dikkat et sahte pili şişlemesinler, Nkon düzgün satıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 traptorex said: Birazda şu RDA, RDTA olayına girin beyler. Ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Kullananlar hangi marka kullanıyor aroması ve dumanı nasıl tek coil mi çift coilmi yani en menun kaldığınız ürün ney. pico vardı bende coil olayından gına gelince gittim. OBS engine mini rta aldım. Dual coil var, doldurma olayıda çok basit birde ciğer çekimine çok uygun körüklüye körüklüye çekebiliyorsun. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 firma fake satiyo gibi gozukmuyo, vape sitesi zaten. samsung da var lg de var yani sony nin sahtesi cok oluyosa 30q da alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Al 30Q, Sony'nin sahtesi çok oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Pilsitesi dendi mi ? http://www.pilsitesi.com/Li-Ion-Pil-11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 NolaxThensbane said: traptorex said: Birazda şu RDA, RDTA olayına girin beyler. Ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Kullananlar hangi marka kullanıyor aroması ve dumanı nasıl tek coil mi çift coilmi yani en menun kaldığınız ürün ney. pico vardı bende coil olayından gına gelince gittim. OBS engine mini rta aldım. Dual coil var, doldurma olayıda çok basit birde ciğer çekimine çok uygun körüklüye körüklüye çekebiliyorsun. Tavsiye ederim. Anladığım kadarıyla buhar performansı çok peki arome ve buğaza vurumu nasıl birde v6 gibi çokmu yakıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 meloIII ten sonra aroması güzel geldi açıkcası sonuçta hazır coilden kurtuldum bunlar iyi yanları doğal olarak likit ve pil canavarına dönüşüyor bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 araştırmalarım sonucunda en iyi rta ijoy tornado 300w gözüktü bana..6 coil sarabiliyorsunuz buna,çılgın bişey...t6 dect takmanız şartıyla tabi,yoksa 4 tane coil maks. ikinci sırada vaporesso gemini mega üçüncü sırada avacado 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 300W mod yok yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Olay rutine bağlandıktan sonra 1 veya 2 coil standartına döneceksin. Fazla uçuk şeylere yönelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 sunthewhich said: 300W mod yok yalnız. var... kooper 300w veya vapemod spartans gibi.. 2 coil bence de yeterli ama 4 veya 6 coildeki performansda müthiş olur eminim ki.. sonuçta ijust s kullanıyorum rdta alıcam..bir kere almak istiyorum iyi olsun istiyorum, o kulelerden biri kırılır mırılır ,hepsine tel sarmak zorunda değilim yedek olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Yarım kilo komboyu kim napsın aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Spartan 300w yazıyor ama degil biliyorum ,dandik bir mod. Öbürü hakkında bilgim yok. 300w cok gereksiz zaten hiç bir şekilde cıkmıycaksın o degerlere... Ama alıcam diyorsan illa SMOK Marshal al 320w . Hem 3 pilli hem 2 pilli kullanılabiliyor. http://www.3fvape.com/home/11178-authentic-smoktech-smok-marshal-300w-tc-temperature-control-vw-variable-wattage-box-mod-black-1300w-3-x-18650.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 75w bile beni öksürtüyor, çok sıcak geliyor duman. 300w tavuk falan pişirmek için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 smok tf-rta g4 buldum bitane 100tlye bırakıyor 3 günlükmüş...alınır mı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Bright said: Yarım kilo komboyu kim napsın aga o yarım kilo kombodan 1 kilo duman çıkıyo hacı :) seviyom dumanı ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Duman değil buhar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 evet buhar pardon...dumanı bırakalı oldu baya :) aha bunu alıcam kafaya koydum :) 180 tlye falan geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 1 build bile yapmadan köşeye atabilirsin heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar