Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

Baya bestseller gibi. Kullanan eden var mi bunu? Vtc6 ya iki kat para vermeye gerek var mi?

ben de pek sallamıyordum vtc6 dayatmasını ama aslı astarı var kesinlikle.
Mesaj tarihi:
O Panasonic'in 3400 mAh pili taş çatlasa 10A'dir. 35W ve üstünde acıların çocuğunu oynamaya başlar.

3000 mAh 19-20A'lik VTC6 ve 30Q çok daha iyi performans verir o açıdan.

Ha diyorsan sadece MTL içiyorum sub 25W, o zaman kullanabilirin.
Mesaj tarihi:
eet o reviewde de onu diyo zaten. ama sonra da ekliyo hangimiz 40w iciyoruz ki diye.

neyese ben buldum burada vtc6 30 liraya, napalim pahali mahali ama alcaz
Mesaj tarihi:
traptorex said:

Birazda şu RDA, RDTA olayına girin beyler. Ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Kullananlar hangi marka kullanıyor aroması ve dumanı nasıl tek coil mi çift coilmi yani en menun kaldığınız ürün ney.

pico vardı bende coil olayından gına gelince gittim.

OBS engine mini rta aldım.

Dual coil var, doldurma olayıda çok basit birde ciğer çekimine çok uygun körüklüye körüklüye çekebiliyorsun. Tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

traptorex said:

Birazda şu RDA, RDTA olayına girin beyler. Ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Kullananlar hangi marka kullanıyor aroması ve dumanı nasıl tek coil mi çift coilmi yani en menun kaldığınız ürün ney.

pico vardı bende coil olayından gına gelince gittim.

OBS engine mini rta aldım.

Dual coil var, doldurma olayıda çok basit birde ciğer çekimine çok uygun körüklüye körüklüye çekebiliyorsun. Tavsiye ederim.

Anladığım kadarıyla buhar performansı çok peki arome ve buğaza vurumu nasıl birde v6 gibi çokmu yakıyor?
Mesaj tarihi:
Spartan 300w yazıyor ama degil biliyorum ,dandik bir mod. Öbürü hakkında bilgim yok. 300w cok gereksiz zaten hiç bir şekilde cıkmıycaksın o degerlere...

Ama alıcam diyorsan illa SMOK Marshal al 320w . Hem 3 pilli hem 2 pilli kullanılabiliyor.

http://www.3fvape.com/home/11178-authentic-smoktech-smok-marshal-300w-tc-temperature-control-vw-variable-wattage-box-mod-black-1300w-3-x-18650.html
  • Yeni Oluştur...