-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 200w cihazlar bu tanklardan ziyade rda dedigimiz sarılabilir ve damlatmalı (dripper) cihazlar ıcın. advanced mevzular. normal dl atomizrlarla 30-60 watt aralıgında filan iciyorsun. mtl'de de bu aralaık iste 10-20 watt arası olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 mtl iyidir %80 abartı bir rakam :) . MTL= az pil harcar , az duman , bol aroma ve az likit harcar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 bunu dıyende dl'den sonradan mtl'ye donme dsdsf :D ecig genelinen bahsetmedım ya, bizim discord kanalında ki kullanımdı dedıgım. simdi sen donunce %70'e dusmustur tabi :) evet ama masti'nin dedikleri dogru, az pil harcar ve aroma tuketımı mtl'de baya dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 200w bir boka yaramıyor afedersin. 80w'un üstüne cıktıgımı bilmem ama işte 200w yazan mod'lar minimum 2 pilli oluyor. Sen yine build'ine göre takılıyosun 30-40-50 ama pilin uzun dayanıyor. 200w fln. hikaye hiç bir zaman cıkmayacaksın o degerlere ama tek pilli mod'a da 50-60w dayayınca bitiyor 2 saatte pili. Ben mesela 18w'da iciyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 pil bitmesin diye mi 18de iciyosun yoksa tadi daha mi iyi geliyo oyle? burada sunu buldum bi e shopta, ama bi kac model daha var bu nasil mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Pili bitmesin diye degil mtl build'leri ufak olur genelde ve az pil harcar bu yüzden. Bir de Yazdıgım gibi az buhar , cok aroma aliyorum + ben cok chain iciyorum kitap okurken fln. (gayri ihtiyarı) iyi oluyor, dl kadar cok icmemiş oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 su benim koydugum linkte 2 tane kafa veriyo mesela, biri dl biri mtl mi yoksa sadece boyut farki mi var onu cozemedim biri 0.3 ohm biri 0.5 ohm mus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 GERGE said: https://www.amazon.de/Eleaf-iStick-Pico-Farbe-Silber/dp/B01DPQ2WRE/ref=sr_1_1?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1481317915&sr=1-1 1- hiç anlamayan adam için uygundur di mi ? likiti koy geç kafasındayım. 2- bunun likiti amazonda var mı ? varsa ne diye geçiyor. yani makineye göre likit farklı mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 olm su yastan sonra lise fizigine baslattiniz ohm dur watt tir. yakinda surtunme katsayisiyla velocity falan da cikacak diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 tankı büyük galiba yazılanlardan anlıyamıyorum ama mega'sını alma iyi degil. Pico'nun avantajı ufak olması boktan bir çip'i var ama ufak bir alet. Mega biraz büyüğü onu almanın bir anlamı kalmıyor. Büyük tek pilli alıcaksan iyi bir çip biraz daha boyutu buyuk olan smok quantum alabilirsin. https://www.fasttech.com/products/0/10005386/4871403-authentic-smoktech-smok-quantum-80w-tc-vw-apv-box Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 gerge nin paylastigi da var mesela. mega olmayan. o da iki kafa veriyo 0.3 ve 0.5 ohm gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 onun paylastıgı melo DL. 0.3 ohm, 0.5 ohm hep dl. mtl 1, 1.5 ohmdan baslar. tek pilli cihaz olarak masti'nin dedigi smok quantum'da iyidir, smok saglam cıhazlar uretiyor. onun uzerınde de iste yıne tfv8 baby iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Jeeztro said: GERGE said: https://www.amazon.de/Eleaf-iStick-Pico-Farbe-Silber/dp/B01DPQ2WRE/ref=sr_1_1?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1481317915&sr=1-1 1- hiç anlamayan adam için uygundur di mi ? likiti koy geç kafasındayım. 2- bunun likiti amazonda var mı ? varsa ne diye geçiyor. yani makineye göre likit farklı mıdır ? 1- evet koy gec. 2- likitin tek fark edecegi kısım iste mtl veya dl olmasına gore atomizerın nikotin miktarı. dl cihazlar = 3mg, 6mg mtl cihazlar = 9,12, 15mg ıstedıgın her lıkıtı bu nikotin seviyelerine gore alıp kullanbilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 simdi bi yazi okudum da markette cidden az mtl urun varmis. arti aroma olayi yalan denmis 0.5 ohm lara gore. dl tarzi alinip efendi gibi mtl tarzi icilebiliyo mu yoksa cidder zor mu oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 dl'ler ne kadar havası kanallarını kıssan da mtl deneyımı vermiyor, bastan mtl dl cok dusunmemek lazım bence, gozune kestırdıgın starter bır tank al gec. ileride bakarsın mtl'lere duruma gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 orasini anladim zaten de pili mili derken 60-70 eurolara cikan bi starter almak mi iyi yoksa direk pil dahil €100 ya falan smok alien e girmek mi iyi onun ikilemindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 TC olayi var bir de, asil iyi o aslinda. Onun icin biraz (yarim saat) ogrenmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 70 euro'ya picolu bisey alacaksan dırek 100 euro'ya alien al rahat edersin. pili de iyi birsey al bu arada, sunlardan birini sec samsung 30Q, lg hg2, sony vtc5 filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 su kit nasil mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 GERGE said: TC olayi var bir de, asil iyi o aslinda. Onun icin biraz (yarim saat) ogrenmek gerek. tc dedigi temperature coefficent mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 gayet ıyı bır kıt smok alien + tfv8 baby + 2x vtc5. ama ben senın yerınde olsam sureklı kullanaksam 4 pil alırım degıstıre degıstıre kullanırım. o durumda da bi tanede xtar charger alırdım. neyse kafanı karıstırmım bunlar sonrakı meseleler yıne, bi basla begenırsen gerısı gelır. fiyat konusunda ama ıste yuksek tabı ıster ıstemez, biraz arastırılarak daha uyguna getırmek mumkun ama sen amazon, ebay'dan filan bakacam dedıgın ıcın ıster ıstemez fıyatlar boyle olacak. normalde bu alien kitin ederin 50 - 59$, vtc5'in ederide 4-4.5€ tanesi. öyle karşılaştır fiyat araştırırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 oyle de aliriz abi yari fiyata varsa gumrugu odesem bile cok daha ucuza geliyor. hangi sitede var mesela oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 piller icin: nkon.nl - ru.nkon.nl alien kit: https://www.fasttech.com/products/0/10020352/5992902-authentic-smoktech-smok-alien-220w-tc-vw-apv-box - [stok sıkıntısı gozukuyor ama su anda ona dikkat + cinden gonderdıgı ıcın zaman alır gelmesi] nette arastır alien kit diye buldugun ıyı fıyatlı bi site olursa buraya yaz, biz sana soylerız sıte guvenılır veya degıl dıye. cogundan alısverıs yaptık bır sekılde bız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 6 gune ok yaziyo stok icin. fiyat iyi gibi ben daha dusuk gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 tamam aleti aldik diyelim. likit ne alicaz buna sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar